Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[Euskal Herria] L'Ertzaintza desallotja l'edifici ocupat Erribera 13 de Bilbo
20 feb 2014
La policia autonòmica ha acudit dues hores abans del que s'havia anunciat per procedir al desallotjament de l'edifici autogestionat de Bilbo Erribera 13. Les vuit persones que pernoctaven en el lloc han estat identificades i, encara que no s'han registrat incidents, una jove ha estat detinguda.

http://www.youtube.com/watch?v=N2XCPI461Lc
Al voltant de les 7.00 d'aquest matí, diverses dotacions de l'Ertzaintza s'han desplaçat als voltants del número 13 del carrer Erribera de Bilbo per procedir a l'edifici ocupat.

Vuit joves que passaven la nit a l'edifici han pujat a la teulada, on l'Ertzaintza no ha trigat a arribar. Després de romandre durant gairebé una hora a l'interior de l'immoble, han sortit al carrer, on han estat rebuts amb aplaudiments per part dels presents. Han estat identificats i han quedat en llibertat a l'espera de conèixer la imputació.

El Departament de Seguretat de Lakua ha confirmat, però, que una jove que es trobava a l'exterior de l'edifici ha estat arrestada, acusada de «desobediència greu als agents».

En el dia d'ahir, la policia catalana va anunciar que el desallotjament tindria lloc a partir de les 9.00 i s'havia convocat per a una hora abans un esmorzar per tal d'esperar a la intervenció dels agents i resistir al desallotjament.

Per tal de denunciar el desallotjament, s'ha convocat una manifestació, que partirà a les 19.00 d'aquesta tarda des de la plaça Unamuno de la capital biscaïna.
Mira també:
http://www.naiz.info/actualidad/noticia/20140220/la-ertzaintza-comienza-a-desalojar-el-edificio-erribera-13#

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa