Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
el ministre Margallo s’opera el greix abdominal a compte dels contribuents
13 feb 2014
Segons ha filtrat Anonymus Action, el ministre es va fer una operació d’estètica que no figura a la cartera de serveis de la seguretat social, en un hospital públic
http://www.directe.cat/noticia/334638/margallo-sopera-el-greix-abdominal

Aquest cap de setmana el ministre d’Exteriors José Manuel García Margallo va ingressar a l'Hospital General Universitari Gregorio Marañón de Madrid per suposadament operar-se d’una hèrnia abdominal, però Anonymus Action ha filtrat que en realitat l’operació ha estat una abdominoplàstia -reducció de greix a l'abdomen-, que no figura a la cartera de serveis sanitaris públics. Des del blog d’Anonymus Action expliquen els fets i asseguren que tot i que diversos mitjans s’han fet ressò d’una “operació quirúrgica menor", en cap cas parlen d’una operació d’estètica.


Margallo no va ser va ser operat al quiròfan de cirurgia general i digestiva sinó en el destinat a cirurgia plàstica, i va ser allotjat en una zona tancada i sense dotació (URPA), per al que cal pagar a un intensivista 24 hores extres de guàrdia i moure a personal d'infermeria.

“Quan torneu a veure el ministre , recordeu que les dietes miraculoses no existeixen”

El blog també assegura que quan ho intentin desmentir mirin la panxa del ministre i si tenen qualssevol dubte el facin arribar a la Dra Rosa Pérez Cano, cap del Servei de Cirurgia Plàstica i Reparadora de l' Hospital Gregorio Marañón, o directament al Director Mèdic, Dr Eduardo Junco.

Indignació amb l'estil Marca Espanya

“Margallo s'ha beneficiat dels nostres impostos per a un fi purament estètic que no és gratuït , un cas veritablement escandalós si tenim en compte la quantitat de persones que porten mesos i mesos en llistes d'espera per poder ser operades per qüestions vitals.”, denuncien al blog i a Twitter.
Mira també:
http://anonymousaction.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat