Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Nou clatellot a la repressió sindical a Opencor
11 feb 2014
image.jpg
El 2014 ha vingut mogudet a la Secció Sindical de CNT a Opencor. Davant de la desinformació de l’empresa pel que fa al canvi de denominació de l’empresa (que passarà a dir-se SuperCor Express), i de les preguntes que els treballadors dirigien a la Secció, es va convocar reunió de Secció Sindical, oberta a tothom al centre de treball de Sant Cugat del Vallès pel 24 de gener. L’empresa es va negar a que la reunió se celebrés, i va esbroncar de valent a les companyes que estaven treballant, amb amenaces de sancions i acomiadaments a qui hi participés. Angel Neira, que malgrat que ell es presenta com a cap de personal, és un simple recader de l’empresa, va venir expressament a prohibir la reunió, circumstància que serà posada en coneixement de la Inspecció de Treball en breu.

Però l’assetjament de l’empresa cap als companys de CNT no s’atura. Cada pas que dóna la Secció, per petit que sigui, activa la maquinària represora de l’empresa. Avui, 10 de febrer, havia de tenir lloc el judici contra una ridícula sanció “per baix rendiment” contra el Delegat de la Secció. Si seria clamorosa la falsetat de les acusacions, que el picaplets de l’empresa no ha volgut ni entrar a fer el judici, oferint la retirada de la sanció i deixar-la sense efecte. Angel Neira, per la seva banda, s’amagava com podia per no haver de creuar-se amb el company. Per a desgràcia seva, li queda encara molta CNT per endavant.

La realitat és tossuda en demostrar que només CNT és un sindicat que defensa els treballadors contra els atacs de l’empresa, i l’única cosa que impedeix que sigui més gran és la brutal repressió que, no obstant, companys com els d’Opencor combaten desde primera línia.
Mira també:
http://cntsabadell.wordpress.com

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Nou clatellot a la repressió sindical a Opencor
11 feb 2014
"...que només CNT és un sindicat que defensa els treballadors contra els atacs de l'empresa..."
Amb aquesta falta d'humiltat i realisme neu lluny... "només gilette sensor deixa un afeitat èrfecte". Els sindicats de classe s'han d'allunyar de la falsificació de la realitat, de la manipulació propagandística i de l'idealisme, només analitzant la realitat amb humiltat i sense pretendre engañar i engañar-se es pot fer un treball de classe. El sindicalisme de clase és un métode, fruit de l'experiéncia histórica, i no una marca comercial a vendre com es venen els productes al mercat en la societat capitalista.
Sabeu perfectament que hi ha altres sindicats que defensen els treballadors, i parlo de sindicats de clase i no presisament de COCOS, OJETES, nacionalistes com la COS, CGT, IAC, etc...
Pel que fa a lluita dels treballadors contra l'empresa Opencor, endavant amb la feina. Cap a l'abolició del treball assalariat, la llei del valor i l'economia mercantil capitalista!
Salut
Re: Nou clatellot a la repressió sindical a Opencor
11 feb 2014
A l'empresa Opencor hi ha FASGA i UGT. Es refereix a Opencor no a altres empreses. No entraré en què ha fet o ha deixat de fer la CGT o IAC en altres empreses... ehem... També podríem parlar de diferències de model sindical entre els sindicats "combatius" que anomenes (subvencions,alliberats i comitès) i la CNT, però bé cadascú que faci el que cregui convenient...
Re: Nou clatellot a la repressió sindical a Opencor
12 feb 2014
Amb aquesta falta de comprexió lectora també arribaràs lluny...
Re: Nou clatellot a la repressió sindical a Opencor
13 feb 2014
Felicitats i a segui amb la lluita.
Sindicat Terrassa