Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Video La Carbo es Defensa
06 feb 2014
Bones!

Com ja sabeu el C.S.O La CarboneriA es trobarà sota amenaça de desallotjament del 13 al 28 de febrer.
Avui dijous 6 de febrer farem un brindis degut a l'aplaçamentent de data us esperem!!


Video:
https://vimeo.com/86011119
Mira també:
http://www.laotracarboneria.net

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Video La Carbo es Defensa
06 feb 2014
El Centre Social La Otra Carboneria és un espai okupat des de fa 5 anys al barri de Sant Antoni, on s'hi desenvolupen diversos projectes autogestionats i de caràcter social que, des del nostre punt de vista, milloren la vida del barri i promouen valors comunitaris, en defensa del medi ambient, dels drets de les persones, de la cultura, de la solidaritat, entre altres.

Ara aquest espai està en perill. Després que la promotora immobiliària FBEX, propietaria de l'immoble, iniciés el procés judicial, ara és Barclays qui el continua, com a resultat de la liquidació de la promotora. Així doncs, els mateixos que s'han enriquit amb l'especulació i han relegat el dret a l'habitatge a un luxe, ara volen recuperar un espai que tenien abandonat per a continuar fent negoci dels nostres drets, desallotjant un espai que genera beneficis socials al barri.

És per això que, com moltes altres entitats, associacions, col·lectius i persones a títol individual, ens solidaritzem amb la Carbo i convidem a tothom a sumar-se a la convocatòria per aturar el desallotjament.


JERC
Re: Video La Carbo es Defensa
06 feb 2014
JERC, iCV ja han donat molts cops suport a mogudes dels moviments socials, es tipic d' aquests partits..
Ara has descobert la sopa d' all?
Re: Video La Carbo es Defensa
06 feb 2014
Suport? A fer un comunicat des d'una organitzacio que esta al govern i que per tant sera totalment complice del desallotjament... A aixo se li diu "suport" avui dia?

ANDA YA!
Re: Video La Carbo es Defensa
07 feb 2014
L'altre dia ERC també va criticar el tema de Can Vies, i va donar suport al centre social. Son uns hipòcrites de merda, però d'això no en tenen la culpa ni la Carbo ni Can Vies.

Un comunicat de despreci al suport estaria be, però suposo que tenen coses més importants a fer que dedicar temps a aquesta gentola.
Sindicat Terrassa