Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
[DEMÀ] Concentració solidària amb J.A.Becerra
30 gen 2014
1_Cartell_J.Antunez.pdf
Cartell J.Antunez.pdf (109,65 KiB)
JOSÉ ANTÚNEZ BECERRA, EN VAGA DE FAM INDEFINIDA DES DEL 14 DE GENER

El José Antúnez Becerra, actualment pres al C.P. Brians II, va decidir posar-se en vaga de fam indefinida el passat dilluns 14 de Gener. Actualment ha perdut molts kg de pes i té el nivell de sucre molt baix. Exigeix que es revisi la seva condemna i se li posi una data per poder sortir.

Durant els darrers anys, la Junta de Tractament no ha volgut permetre-li accedir als programes necessaris per a poder sol·licitar permisos de sortida. Darrerament, han requisat el seu ordinador personal, li han negat la possibilitat de poder treballar i no volen adaptar l'alimentació a la seva dieta vegetariana. Es troba en un carreró sense sortida i ha decidit posar-hi fi amb una vaga de fam, posant en risc l'única arma dels presxs davant el sistema penitenciari: la seva vida. Està decidit a seguir fins al final si no li donen una solució a la seva situació.

La història del Jose està marcada per la lluita i la rebel·lió, per la no acceptació de l'ordre establert i el no reconeixement del seu sistema judicial. Com a consequència la seva vida també ha estat marcada per la repressió en la seva màxima expressió: la presó.

Va participar de manera activa en l'antiga COPEL i va servir de cap de turc en la repressió pel motí de Quatre Camins del 2004. Volem remarcar que la seva última condemna, per aquest motí va estar plena d'irregularitats. L'Antúnez no va poder exercir el seu dret a defensar-se: no va poder creuar ni una sola paraula amb el seu adovocat defensor fins al mateix dia del judici. A més, en el judici posterior en el què els carcellers van ser imputats per tortures durant aquest mateix motí, la seva denuncia i el seu informe mèdic es va perdre misteriosament als jutjats de Granollers.

Entenem que l'administració no vol que l'Antúnez surti en llibertat. Porta gairebé tota una vida segrestat; està patint, com moltes altres presxs arreu de l'estat, una cadena perpètua encoberta.

Davant tot això, des del grup de suport volem demanar la seva posada en llibertat de forma inmediata.

FINS LA DESTRUCCIÓ DE TOTES LES PRESONS

JOSÉ ANTÚNEZ BECERRA LLIBERTAT

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [DEMÀ] Concentració solidària amb J.A.Becerra
30 gen 2014
Concentració davant Institucions Penitenciaries(C/Aragó, 332) a les 11h 31/1/14. Metro Pg.Gràcia/Girona
Sindicato Sindicat