Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
Mes de 100 dies de vaga dels treballadors i treballadores de Panrico
28 gen 2014
El portaveu del comitè d'empresa de Panrico ha explicat quina és la situació actual del conflicte, l'actitud de la direcció de l'empresa i en particular de Carlos Gila, conseller delegat. En Ginés Salmeron valora molt positivament l'estat d'ànim dels treballadors i treballadores després de més de 100 dies de vaga i afirma que mantindran la vaga perquè les condicions de l'ERO presentat per l'empresa són inacceptables. La defensa dels llocs de treball és irrenunciable.


Els patrons de la Panrico no volen negociar i utilitzen la provocació. No són acceptables les declaracions aparegudes a la premsa sobre la possibilitat d'enverinament dels productes que poguessin tornar a produir-se en la fàbrica i s'està estudiant si escau o no una querella. Està demostrat que l'empresa Panrico segueix conculcant el dret de vaga. La Inspecció de Treball ha emès ja un informe favorable a la plantilla.


CCOO continuarà donant suport a la lluita dels treballadors i treballadores de Panrico en defensa dels seus llocs de treball.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Mes de 100 dies de vaga dels treballadors i treballadores de Panrico
28 gen 2014
Pel be dels treballadors, el que teniu que fer coo es desapareixer.
Sindicato Sindicat