Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: especulació i okupació
Amsterdam: La nova okupa Effi
28 gen 2014
gener 2014: Amsterdam okupa disposa d'una nova posició a l'oest ciutat
Des del 18 de gener de 2014, l'apartament de la planta baixa de la Van Effenstraat 2, situat al Kinkerbuurt , va posar-se a la okupació . Alberga des d'aqueix dia en el grup de projecte de la casa ' Effi ' que està fent reformes i fa que sigui habitable de nou, i baix el lema "Millor renovar a través d'una okupa que destruir a través de la propietat. " L'apartament , així com la majoria dels blocs de construcció d'uns, se suposava lloguer social , ja que la seva construcció al voltant de 1900 en virtut del " social " cooperació habitatge Rochdale . La propietat i , per tant , la responsabilitat del manteniment d'aquestes cases es troben encara en Rochdale , que no obstant això està definint aquestos blocs molt diferents i permet que les seves propietats buides i en descomposició .

Un article més elaborat i informatiu sobre Rochdale i el Kinkerbuurt seguirà en els pròxims dies .

Per ara , li oferim la nostra carta barri :



Benvolguts veïns ,

Avui en dia , el 18 de gener , hem okupat l'apartament de la planta baixa de la Van Effenstraat 2 . Som un petit grup de joves activistes que estan en necessitat d'una nova llar , ja que haguerem de deixar la nostra antiga casa .

Van Effenstraat 2 és propietat de Rochdale . L'apartament , que estava en ús com una sala d'emmagatzematge per a treballadors de la construcció , ha estat buida des de les construccions de Rochdale a l'altra banda de Van Effenstraat i al Bellamystraat acabat . No era ni oferir-se a la venda ni s'ha fet cap esforços per canviar el fet de la vacuïtat . Van Effenstraat 2 encara haguera sigut buida en el futur .

Hauríem de tindre l'apartament desokupat? Diem 'No ! ' , Perquè volem assenyalar l'absurd de la situació actual de l'habitatge a Amsterdam i les contradiccions de tenir una gran quantitat de persones que busquen un allotjament econòmic, mentre que una cooperació d'habitatge social com Rochdale està deixant la seva propietat buida o no pren la cura d'ell en absolut .

Desafortunadament ens enfrontem aquí a Amsterdam més i més lofts i apartaments de luxe que no es poden permetre més especialment per les persones o els joves i vells i les famílies amb baixos ingressos . D'aquesta manera tenim una posició ferma en contra dels procediments de gentrificació que causen l'augment de les rendes en màxims absurds , el desterrament de les persones als afores de la ciutat , i la destrucció de les relacions socials al barri .

Creiem que que la decisió de com, on i amb qui volem viure no ha de ser un privilegi de la classe alta o es depenia de la mida de la cartera .

Neguem la lògica del capitalisme que promet , que només hem de treballar dur prou per guanyar una bona vida .
Ens neguem a pagar alts lloguers a embussar-se en un estil de vida que no volem viure , perquè volem construir sobre les relacions i una vida que no es basa en els diners .



Per tant , ja que els seus nous veïns , volem oferir el nostre suport, si cal ajudar a les mans , per exemple , per a la matèria en moviment , la reparació de la moto, arreglar alguna cosa a casa teva , etc , o simplement ajudar a sortir amb una tassa de sucre . Si us plau , convidat a tindre una xerrada o per prendre un cafè / te amb nosaltres .

Els meus millors desitjos !

Grup Casa ' Effi '

Publicat a Indymedia https://www.indymedia.nl/node/20950

Etiquetes : Amsterdam , Effi , kraak

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more