Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
(Tarragona) Continuen les accions en solidaritat amb el treballador acomiadat a Pastisseria Geneve
28 gen 2014
Dissabte passat 25 de gener un grup de militants del sindicat CNT de Tarragona es van concentrar novament a la porta de la Pastisseria Geneve (C/Ramón y Cajal 49, Tarragona) per denunciar públicament la repressió i les injustícies que sofreixen els seus empleats.
Geneve piquet 2.jpg
Amb els dos piquets realitzats fins avui ja s'han repartit més d'un miler de octavetes. La resposta de la ciutadania va ser molt positiva mostrant el seu suport, mentre la majoria de clients es van negar a entrar a comprar, en un gest de solidaritat amb el treballador acomiadat. La notícia s'està estenent i tenint molta repercussió a la ciutat, com així ens ho van fer saber molts transeünts.

Recordem que el treballador ha estat acomiadat en clara represàlia per realitzar una sèrie de reclamacions dels seus drets més bàsics, com era el pagament de les nòmines que els devien a la plantilla, lluitar per unes condicions higièniques dignes (l'empresa va ser multada per Sanitat arran d'una denúncia del treballador) i expressar el seu descontentament per cobrar una part del salari en diner negre.


CNT Tarragona
Mira també:
http://cnt-tgna.org/

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat