Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
L'acte d'«Independència per canviar-ho tot» omple de gom a gom La Palma
27 gen 2014
L'acte va anar a càrrec de David Fernández ; familiars de Guillem Agulló; Emylse Mas, docent de les Illes i Sara Maestre de l’Esquerra Independentista del Camp
11.jpg
21.jpg
31.jpg
a sala La Palma de Reus es va omplir de gom a gom per acollir ahir al vespre, dissabte 25 de gener, l’acte central de la campanya «Independència per canviar-ho tot!», a càrrec de David Fernández, diputat al Parlament de Catalunya; familiars de Guillem Agulló; Emylse Mas, docent de les Illes i Sara Maestre de l’Esquerra Independentista del Camp.

L’acte va començar amb un petit teatre, on tres dones de la neteja van trencar el gel fent comèdia parlant de la CUP, ARRAN i fins i tot, el present David Fernández. El primer a parlar, va ser el pare de Guillem Agulló, que va centrar el seu discurs en la repressió cultural i els Països Catalans i pel que fa a Emylse Mas, docent de les Illes va parlar sobre la lluita i la resistència a les Illes.

A continuació, Sara Maestre de l’Esquerra Independentista del Camp (EIC) es va centrar en el territori, parlant sobre els col·lectius de l’EIC, la lluita que s’està duent a terme al Camp, i per acabar, els motius de portar endavant la campanya «Independència per canviar-ho tot!». L’últim en parlar va ser David Fernández que va destacar la importància dels moviments socials «el que ens ha posat avui a les portes del canvi de la història ha estat la força i la mobilització de la gent» i va reclamar en el seu parlament un canvi social, ja que segons Fernández «Un país nou, sense justícia social, no és un país nou. És una altra gàbia».

Per cloure l’acte, la Coral Sageta de Foc va interpretar l’himne dels Segadors, El Rossinyol i la Sageta de Foc. Per acabar, una vegada acabat l’acte els assistents van tindre la possibilitat de quedar-se al sopar popular de «bou i arròs».
Mira també:
http://www.naciodigital.cat/delcamp/reusdiari/noticia/4018/acte/independencia/canviar-ho/tot/omple/gom/gom/palma

This work is in the public domain

Comentaris

Re: L'acte d'«Independència per canviar-ho tot» omple de gom a gom La Palma
28 gen 2014
fora politicuchos d´ imc. Ni podemos, ni procés, ni cupons, ni erc, ni icv, ni euia...
Si no es diferèncien en res, perqué no s´ ajunten i deixen de donar pel sac??
Sindicato Sindicat