Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Crònica de les concentracions en suport al Banc Expropiat
25 gen 2014
Recordeu que el divendres 31 a les 20h a la pça. Rovira i Trias està convocada una manifestació en suport del Banc Expropiat.

http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/478552/index.php
20140123_192418.jpg
2_MANI31.jpg
Des de la Xarxa d'Aliments porten dues setmanes seguides convocant a un berenar-concentració contra la denúncia que Catalunya Caixa té contra el Banc Expropiat.

- El dijous 16 sobre les 18:30h el berenar es va realitzar a l'oficina de Travessera de Gràcia mentre es repartien octavetes i es posaven enganxines davant la mirada del segurata. Després de 30 minuts, i quan van aparèixer els primers cotxes de policia, el grup es va desplaçar a l'oficina del carrer Verdi per a repetir la operació.

- El passat dijous 23 només sortir del Banc 2 cotxes dels mossos ja estaven esperant davant de la sucursal de Travessera. Però com ells reben ordres i nosaltres no, el grup va decidir anar al Catalunya Caixa del carrer Gran de Gràcia per fer la posada d'enganxines i el repartiment d'octavestes habitual. Acció que es va tornar a ver a l'oficina del carrer Bonavista. Al tornar al Banc Expropiat, com la policia ja havia marxat, unes quantes boses de brossa van decorar la porta de la sucursal del costat del Banc.

Estigues atenta a les properes convocatòries de la Xarxa d'Aliments o no en defensa del Banc Expropiat.


Què és la Xarxa d'Aliments?

La xarxa d’aliments és un projecte que té per objectiu satisfer una necessita bàsica com és l’alimentació mitjançant el suport mutu i la solidaritat. Consisteix en organitzar de manera col·lectiva i horitzontal tant la recollida d’aliments com el seu repartiment en assemblea, alhora que es realitzen diferents activitats per tal de crear vincles i confiança entre totes les participants. A través de la xarxa, s’aprofiten i es gestionen uns aliments sobrers que si no anirien a parar a les escombraries malgrat trobar-se en bon estat. Perquè el menjar és un dret i no una mercaderia!

Les persones que integrem la Xarxa, ens reunim al Banc Expropiat de Gràcia tots els dimarts a partir de les 19h.

Per més informació:
- Passa't pel Banc
- Segueix-nos al blog o a @Banc_Expropiat
Mira també:
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat