Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
>>> Irregularitats, anomalies i preguntes sense resposta: Precarietat a Scolarest
24 gen 2014
us convoquem a la jornada de formació laboral i sindical per a treballadores d'Scolarest que tindrà lloc el proper dissabte, 1 de febrer a les 18.30 h, al Casal Jaume Compte de Sants (Carrer Muntadas, 24, baixos; metro L1 Hostafrancs o plaça de Sants, metro L5 Sants Estació o plaça de Sants i Renfe Rodalies Sants Estació).
1382133_1374270476148869_2134359198_n.jpg


Darrerament s'han observat diverses queixes de treballadores d'Scolarest, arran d'haver-se trobat amb diferents situacions que han fet trontollar les seves condicions laborals.

Davant d'això, l'empresa tan sols ha mostrat silenci i opacitat; és per això que no podem fer altra cosa que denunciar aquest tipus de situacions i animar a fer-ho a totes les treballadores que s'hi trobin.







El sector del lleure és sovint un sector precari, en gran part a causa de la gestió que en fan les empreses que se n'ocupen. A resultes d'això, són constants les irregularitats amb les quals ens trobem les seves treballadores; dubtes sobre possibles anomalies als quals sovint no fem front perquè creiem que no disposem de les eines per a fer-ho o perquè considerem que estem soles davant aquesta situació.

O fins i tot ni ens ho arribem a plantejar perquè l'aparent estabilitat ens impedeix de concebre certes situacions com a anòmales. I el més pervers de tot, és moltes vegades la por a perdre aquesta -recordem, aparent- estabilitat qui ens frena a l'hora de fer-hi front. I és que és evident la nostra debilitat com a treballadora individual davant l'empresa: en som la peça més fràgil. Però disposem dels mitjans per a afrontar aquesta situació, que no són altres que la formació, la informació i l'organització.

Les treballadores d'Scolarest no ens trobem exemptes d'aquesta situació, sinó ben al contrari: en els darrers mesos han estat múltiples les queixes de treballadores que per diversos motius han vist trontollar les seves condicions laborals, davant les quals, en la majoria dels casos, l'empresa tan sols ha mostrat silenci i opacitat.

Per poder fer front a aquestes situacions, i poder resoldre els possibles dubtes que puguin sorgir al respecte, us convoquem a la jornada de formació laboral i sindical per a treballadores d'Scolarest que tindrà lloc el proper dissabte, 1 de febrer a les 18.30 h, al Casal Jaume Compte de Sants (Carrer Muntadas, 24, baixos; metro L1 Hostafrancs o plaça de Sants, metro L5 Sants Estació o plaça de Sants i Renfe Rodalies Sants Estació).

#scolarestenlluita

www.coslleure.wordpress.com
facebook.con/cos.lleure
twitter.con/CosLLeure
lleure ARROBA sindicatcos.cat
scolarest1.jpg
scolarest2.jpg
Mira també:
https://www.facebook.con/cos.scolarest.3
http://www.sindicatcos.cat/index.php/territorials/barcelones/item/2189-irregularitats-anomalies-i-preguntes-sense-resposta-prec

This work is in the public domain

Comentaris

Re: >>> Irregularitats, anomalies i preguntes sense resposta: Precarietat a Scolarest
25 gen 2014
Si es per treballadors d´Scolarest, no es millor anunciar-lo a l´empresa que en aquest portal??
Sindicato Sindicat