Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Comentari :: dones
7 Dones Assassinades en 5 dies
23 gen 2014
Sí, 7 dones, 7 vides humanes, no són dones mortes per accident, ni per la naturalessa, ni per malaltia, ni per atzar, són 7 dones assassinades per homes masclistes en menys d’una setmana…per una ideología dominant i massa integrada socialment, pel Masclisme que alguns intenten amagar-lo o negar la seva existència. Un masclisme que les institucions d’aquest Estat i de tots els països promocionen des de les seves estructures, des de totes les seves estructures, el potencien i el consenteixen.

Aquest és un post que vol fer una crida a tots els moviments socials, una crida a una mobilització conjunta i contundent contra el Patriarcat que assassina diàriament. Les accions puntuals de denúncia just després del feminicidi, de sensibilització... són molt necessàries per evitar un oblit ràpid i selectiu, però són insuficients.

És imprescindible una marea violeta que ho inundi tot com un tsunami. La contrareforma del ministre neomasclista Gallardón és VIOLÈNCIA MASCLISTA INSTITUCIONAL, i no ho podem permetre. Totes les violències masclistes estan interconnectades, unes retroalimenten a les altres. Els governs miren lentament cap a una banda molt concreta, la que alimenta al monstre del patriarcat.

Estic emocionada i esperançada per la reacció de solidaritat de pobles i ciutats amb la lluita del barri de Gamonal, de veritat, una cosa no treu l’altra…però el meu cap ràpidament pensa, quan un fet relacionat amb la violència masclista tindrà una indignació semblant? quan un nou assassinat per violència masclista tindrà la mateixa reacció del poble que digui prou?

Aquest article de les companyes de la Faktoria Lila m’ha agrada molt i ha inspirat en part també aquest post: www.faktorialila.com/index.php/es/portada/82-faktoria-lila-web/blog/161-

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 7 Dones Assassinades en 5 dies
23 gen 2014
¿Aquesta al·lusió al barri del Gamonal què és, una versió adaptada a l'actualitat immediata del "amb la de nens que passen gana, i tu et preocupes pels animals"?
Tu fes la teva lluita, els altres farem la nostra en els nostres camps d'interès, i entre tots canviarem el Món.
Re: 7 Dones Assassinades en 5 dies
23 gen 2014
¿Aquesta al·lusió al barri del Gamonal què és, una versió adaptada a l'actualitat immediata del clàssic "amb la de nens que passen gana, i tu et preocupes pels animals"?
Tu fes la teva lluita, els altres farem la nostra en els nostres camps d'interès, i entre tots canviarem el Món.
Nota: Sí, sóc un masclista per respectar la gramàtica.
Re: 7 Dones Assassinades en 5 dies
23 gen 2014
amb el teu post deixes clar de quin peu calçes, "aquesta no es la meva lluita oi?) la companya diu en aquest article que estaría bé que la lluita antipatriarcal fos, també, una causa comuna, cosa que tu mateix deixes clar que no es aixi.
Queda molt camí per tal de que això sigui aixi.
Ni una mort més per mans del patriarcat.
A cada agresió una resposta
Re: 7 Dones Assassinades en 5 dies
23 gen 2014
causa comun? claro que si, pues dejense de llorar por los rincones y leña al fuego mujeres en sus concentraciones, que motivos no les faltan...
Sindicato Sindicat