Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí
[Baix Besòs] Que és el Grup Anarq. Sedició?
14 gen 2014
web.jpg
Som un grup de gent afí a la ideologia llibertària que veiem la necessitat d’organitzar-nos per canviar la societat que ens envolta.

Amb aquest col·lectiu pretenem incidir i transformar cada una de les realitats que ens toca viure, donant alternatives reals a conflictes quotidians, a més de ser un punt de trobada de persones que es considerin llibertaries o afins a aquestes idees.

Com ho fem?

Des del col·ectiu ens organitzem en base a:

-Acció Directa, perquè creiem que la solució dels conflictes quotidians han de ser resolts per lxs mateixxs individus que les pateixen, sense intermediaris, per tal de trencar l’aïllament i la dependència i, així, poder assumir el control de les nostres vides.

-Autogestió, perquè no volem dependre de cap organisme ni institució, sinó mantenir la nostre autonomia a partir dels nostres propis mitjans.

-Suport Mutu, perquè creiem en la pràctica del suport recíproc i sincer en totes les relacions, combaten les divisions socials que provoquen la competivitat i l’explotació delxs unxs sobre les altres.

On ho fem?

Per tal de poder incidir millor en la nostre realitat quotidiana em decidit delimitar el nostre àmbit d’actuació geogràfic al Baix Besòs, entenent Baix Besòs en les poblacions de Badalona, Gramanet del Besòs i Plà de Besòs.
Mira també:
http://grupsedicio.noblogs.org/que-es-el-grup-anarq-sedicio/
http://grupsedicio.noblogs.org/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Baix Besòs] Que és el Grup Anarq. Sedició?
14 gen 2014
Haguessiu pogut ser més sincerxs i dir obertament que és una espècie de ressucitament del grup anarquista "seny i ràbia", ja dissolt, per una sèrie de piques entre alguna gent que el conformava

I de passada, podrieu aclarar el perquè de tot
Re: [Baix Besòs] Que és el Grup Anarq. Sedició?
14 gen 2014
"a palabras necias oidos sordos"!

Que fàcil és criticar i tirar merda...

Endavant amb l'anarquisme formal!
Bona feina, companyes!
Re: [Baix Besòs] Que és el Grup Anarq. Sedició?
14 gen 2014
que pesad@s algun@s en envenenar y no aportar nada...

superarlo ya, xfavor!

Ánimos a la peña de Badalona!
Sindicato Sindicat