Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
Amsterdam: First squat of 2014
14 gen 2014
Amsterdam : gener 2014 En primer lloc l'acció de les cames a Amsterdam 2014 . Bon començament d'any , molta gent , bonica casa buida Avui visita del barri i per al moment en que ens queden . Gràcies a totes les persones que mostren la solidaritat i l'ajuda perquè sigui possible . Kraaken porta gaat 2014 . La casa està situada al Plantage Middenlaan 72 , Amsterdam . Carta de veïnatge baix


Benvolguts veïns ,

Avui, diumenge 5 gener 2014 dels apartaments buits situats en Plantage Middenlaan 72 i Badlaan Plantage 26 s'han obert per esdevenir un espai de vida de nou . Aquests apartaments han estat buida durant més d'un any i Fors ure romandrà buida durant algun temps més . L'interior no està preparat per llogar o vendre i no hi ha plans de futur que faran que això sigui possible .

Lvining a la ciutat d'Amsterdam és cada vegada més i més difícil cada dia . Lloguer il · legal , els preus abusius de les habitacions, no hi ha drets dels inquilins i un sistema burocràtic que es fa per protegir els interessos d'uns pocs propietaris i empreses que guanyen milions en una de les necessitats més bàsiques de les persones, un sostre sobre el cap .

El consell de la ciutat d'Amsterdam i el O.M. mantenir el desallotjament de buit , el més recent : Plantage Middenlaan 64 , que després del desallotjament , es queda buit i sense cap tipus de treball en absolut anar a l'interior a excepció d'una mica de seguretat escoltàvem / antikraak . Però la llista és interminable . Vrolikstraat , Swamerdam 12, Bessemerstraat o Zeeburgerpad ( Feliçment resquated rescently ! ) I molts més . El problema de l'habitatge mai serà resolt pels desallotjaments ! Porta gaat Kraken !

El grup que l'utilitza aquests apartaments només té la intenció del que és un espai de vida . No hi ha plans per crear qualsevol tipus d'espai social . Si vostè té alguna pregunta si us plau pregunteu al comandament tots els suggeriments són sempre benvinguts .

Atentament ,
Els ocupants il · legals de Plantage Middenlaan 72 .

Font - https://www.indymedia.nl/node/20732

Amsterdam , Països Baixos , okupació , Plantage Middenlaan

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat