Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: laboral
Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
13 gen 2014
Coincidint amb l'inici del 2014, es publica un nou exemplar de l'òrgan d'expressió del sindicat.

En la revista podeu llegir articles sobre la darrera contrareforma laboral perpetrada pel govern espanyol, la pujada de preus i la privatització de l’energia als Països Catalans, la nova reforma de la llei de l’avortament i les mesures antidona del ministre Gallardón i sobre la lluita de les treballadores de Panrico, que ja porten més de dos mesos en vaga indefinida contra els acomiadaments a la planta de la Santa Perpètua de la Mogoda.

llegir a: http://issuu.com/fotlifoc/docs/solidaritat_21_xarxa/1?e=1487096/6301641
1e6ef7c4a5e387b481a69fb9f361c278_XL.jpg
També hi trobareu informacions sobre l'acció sindical arreu de les comarques; la crida a sumar-se la lluita sindical de la COS a McDonald’s, la nova secció sindical de la COS a la Universitat Politècnica de València, la representació a l’empresa Taulellera de la Plana Onix o l'assemblea oberta de treballadores del lleure que es va celebrar a Tarragona. A part, podeu llegir les consideracions davant la segona part de l’Assemblea Nacional del 8è Congrés de la COS, que se celebrarà aquesta propera primavera.

En aquest número de Solidaritat hem pogut comptar (i des d'aquí els hi volíem agrair) amb les col·laboracions d'Isabel Vallet, diputada de la CUP-AE al Parlament de Catalunya, que ha escrit l'article sobre la querella criminal presentada per la CUP i la COS contra la direcció de TMB per la seva la nefasta, malbaratadora i dilapidadora gestió de TMB, la crònica de la lluita de les docents de les Illes, crònica escrita per les companyes Irene Jaume i Neus Tur del Comitè de suport de Barcelona a la Vaga de Docents de les Illes i un article escrit per Adrià Salavert, portaveu nacional del SEPC, sobre la situació de les universitats públiques i la necessitat d’organitzar-se per defensar-les.

Al final de la revista hi torbareu un interessant article escrit pel company Òscar Caldera sobre el moviment revolucionari filipí, una coneixença que va poder fer gràcies al sindicat comunista
Kilusang Mayo Uno (KMU). I a les pàgines centrals hi trobareu el calendari laboral del 2014 dels Països Catalans, acompanyat per un mapa comarcal del país.

Sota aquestes línies podeu llegir la revista online. La trobareu ben aviat en els casals, centres socials i ateneus dels Països Catalans. I les afiliades del sindicat la rebreu a casa durant els pròxims dies.
Mira també:
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2182-ja-podeu-llegir-el-numero-21-de-solidaritat-la-revista-de-la-cos
http://issuu.com/fotlifoc/docs/solidaritat_21_xarxa/1?e=1487096/6301641

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
14 gen 2014
"la crida a sumar-se la lluita sindical de la COS a McDonald’s, la nova secció sindical de la COS a la Universitat Politècnica de València, la representació a l’empresa Taulellera de la Plana Onix o l'assemblea oberta de treballadores del lleure que es va celebrar a Tarragona". A aixó li sumes tmb, i, "eso es todo amigos!!"
Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
14 gen 2014
"@", aquesta publicació és trimestral, l'anterior va sortir coincidint amb l'11 de setembre:

http://www.sindicatcos.cat/index.php/item/2072-ja-podeu-llegir-el-numero

Per tant, el que surt és a grans trets el que s'ha avançat des de llavors en l'àmbit d'acció sindical, però no es l'únic, sinó el més destacat (o més aviat, el que les seccions sindicals han fet arribar).


De memòria, algunes cosetes més en aquests 3 mesos:

Assemblea oberta de la secció sindical de la COS a Decathlon
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2128-assemblea-oberta-de-la-seccio

Nova secció sindical de la COS a l'empresa Pam i Pipa! S.L
http://barcelona.indymedia.org/newswire/display/475566/index.php

Presentació de la COS a la Ribera Baixa
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2101-alternatives-sindicals-i-soci

La campanya 'El lloc de feina com espai d'intervenció política' en marxa
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2163-la-campanya-el-lloc-de-feina-

Continua la campanya informativa a les treballadores de l'hostaleria
http://sindicatcos.cat/index.php/territorials/maresme/item/2068-continua


A part d'altra feina en espais unitaris, i coses que no són públiques però que estan en marxa.

PS: Al número anterior de setembre tampoc sortia tot el que s'havia fet. Per exemple, tampoc sortia això:

Es crea la secció sindical de la COS a l'empresa IPSOS de València
http://www.sindicatcos.cat/index.php?option=com_k2&view=item&id=2031%3Ae

Crònica de la primera escola de formació de la COS al Vallès
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2061-cronica-de-la-primera-escola-

Secció sindical de la COS a Emergències de la Generalitat de Catalunya- Emergències en lluita
http://sindicatcos.cat/index.php/item/2019-emerg%C3%A8ncies-en-lluita

etc.



En resum, es fa feina i es creix, i encara es creixerà més aquest 2014, ja hi ha seccions sindicals i noves territorials a punt de fer-se públiques o en marxa.

Però sí, som encara un sindicat ben humil i petit, si vols sumar-t'hi encantades ;)
Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
14 gen 2014
(Comparació banalitzadora intolerable del nazisme amb el president de la Generalitat.), para banal tu censor. como defiendes al verdugo de las pirmis.
Fascismo es capitalismo, la clase que tiene el poder en catalunya es capitalista    
per neill         13 gen 2014
Modificat: 04:56:10
Injusticia social,alto nivel de paro, represion policial, patriotismo, uniformidad cuatribarrada, exclusion de la disidencia(hacia el estado fascista catalan)
El status en catalunya es el capitalismo, es decir el comercio para obtener ganancias, de manera que la escuela sirve para preparar jovenes de acuerdo con su propio sistema, pues el gobierno sabe que una juventud obrera preparada de forma verdadera barreria el sistema capitalista.
El profesorado en catalunya procede de la clase media, econicamente se asemeja a la clase obrera, pero servilmente se aproxima a la clase alta. Es ahi adonde esta la cuestion del asunto, las escuelas catalanas logran producir siervos sumisos, que explican la raiz de la debilidad y flaqueza del movimiento obrero.
Los dirigentes de la izquierda en catalunya (erc, icv.eua, cup), arropando y sosteniendo a artur mas, nos muestran su servidumbre, ellos son los productos de la educacion gubernamental.
Los hombres como puig, espalder, pujol, rara vez traicionan los intereses de su propia clase, han sido entrenados para mandar y no obedecer, y son consentidores con los de su clase, pero los lideres de la izquierda, son con demasiada frecuencia, tolerantes con sus enemigos.
Las escuelas del gobierno han de producir en las personas una mentalidad de esclavos, porque sabern que solamente asi pueden evitar que el sistema se convierta en chatarra.
¿como ciu puede dirigir y controlar a los catalanes? la respuesta es : ha convertido a catalunya e un pais, en estado altamente policial, y que el sistema educativo logre producir personas sumisas.
La situacion actual en la que se vive en catalunya, es basicamente en ver si el sistema de castrar a los obreros tendra exito o no.
La creacion del frente soberanista (CIu, erc, icv.eua, cup, ccoo, ugt y colaboradores pseudolibertarios) viene dada por temor al anarquismo, al que se ve comucho mas peligroso que el fascismo.
Hacia el fascismo de estado que se va en catalunya, esta liderado por la elite capitalista que es quien gobierna y que en esencia es fascista.
A traves del gran despliegue de los "massmierda" catalanes, se hace la propaganda repetitiva y machacona de crear un estado, como garantia de perdurar como gobierno, y al menor indicio de disidencia obrera con cariz libertario, se envia a los mossos y su talante de matones, que le da la impunidad democratica.
Asi vemos que el principal deber de la escuela en catalunya, es y ha sido producir asalariados obedientes con alma de esclavos, es la tarea del profesorado, la de ir formando jovenes alienados de manera que pasen a manos de los grandes magnantes de los "massmierda", y que acepten lo que estos les imponen. asi vemos como los obreros aprenden a pareciar el hecho de unas puñaladas en el casc-antic de barcelona, es de mayor impacto que las condiciones de miseria de la clase obrera en los barrios marginales.
El cometido de partidos politicos, y sus correas de transmision, sindicatos y movimientos sociales, es el disciplinar y uniformar a los obreros para obligarlos a respetar el status-quo, ellos representan a la autoridad, y a la autoridad hay que obedecerla.
El pueblo obrero al ir a votar se prepara para vivir en inferioridad y en servilismo. Cuando ahora desde el frente soberanista se habla de catalunya, se hace con la intencion de que los obreros sean buenos patriotas, que se sacrifiquen gustosamente y vivan en la miseria, haciendoles creer que asi protegen a catalunya, y que la patria esta por encima de sus elementales necesidades vitales de individuos libres.
Cuando artur mas, aupado y sostenido por los dirigentes de erc,icveua, ycup, anuncia la fecha de la consulta, lo que viene a decir es: depende de uds., buenos obreros patriotas catalanes, que nuestro sistema capitalista, de ricos y pobres, de explotadores y explotados, continue hacia un exito mayor, y el profesorado, la clase media,la dirigencia politico y sindical, todos uniformados con la camiseta cuatribarrada del barca, contestan
¡heil artur! ¡independencia! estado! ¡heil! que siempre eS LO MISMO CENSURAR con la excusa de lo anecdotico, todo sea por la utoridad.
Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
14 gen 2014
L'espanyolisme és cada cop més farfollas i histèric. El del text anterior planteja les coses com si catalunya fos un estat i com si el corsé constitucional i la troica no condicionessin la vida política i econòmica catalana: la maldat intrínseca de catalunya com a invent és el que ens ha de fer rebutjar la independència, segons ell.
I això de que l "élite capitalista" lidera el procés indepe és mentida. Isidre Fainé, el grupo Godó, els del círculo equestre i tota l'alta burgesia no en volen ni sentir a parlar. Però en fi, el nacionalisme banal espanyol és sublimat de formes insospitades.
Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
14 gen 2014
<<La creacion del frente soberanista (CIu, erc, icv.eua, cup, ccoo, ugt y colaboradores pseudolibertarios) viene dada por temor al anarquismo, al que se ve comucho mas peligroso que el fascismo.>>

Esta es la tesis principal del texto del "no-nacionalista" y debo decir que me ha hecho descojonarme durante media hora seguida. Muchas gracias por tal muestra de rigor analítico.
Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
15 gen 2014
Amb tot el respecte i amb poca intenció de criticar més enllà del somni publicitari només voldria dir una cosa.
El món sindical per desgràcia està en hores molt baixes. La bambolla publicitaria dels moviments social (si així ho podem definir) només fa que que ens acomodem i ens conformem en petites molles i molt petites que ens deixen els majoritaris i els aprenents de ser-ho (CGT).
Una persona a un lloc (per molt que siga votat) un altre a 50 kilómetres, i tres a 200 no crec que arriben molt lluny. I això sí, cada volta més marques, més corporativisme, més divissió; com si es tractés del món publicitari on tenim que eleguir un detergent nou.


Estem apanyats

Avanç de res: jo també estic a la lluita sindical, i estic fart d'aquest model sindical, divissió, eleccions, falses bambolles publicitaries i tot el que comporta.
Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
15 gen 2014
Amb aixó de les bombolles publicitàries, n´hi ha que son especialistes. Si mires la seva propaganda, semblen 10000. I son 4. Els que firmen la noticia.
Re: Ja podeu llegir el número 21 de Solidaritat, la revista de la COS
17 gen 2014
"@", estàs com molt obsessionant amb la COS, no?

Repeteixes tota l'estona que són 4. Que dic 4, 2. 0'75 persones millor, i? a on vols arribar dient únicament "són pocs"?

Mai tant pocs havien fet tant, doncs?

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more