Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme : globalització neoliberal : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats
Parlament a la concentració de suport a Vicent Maurí
09 gen 2014
El poble treballador del País Valencià, que viu sotmés i explotat pel sistema capitalista, els governs espanyol i valencià que treballen al dictat del mercat i d'esquena al patiment de la gent, estan immersos en una orgia privatitzadora, mentre retallen drets i llibertats.

Els serveis públics estan en venda i les persones més vulnerables abandonades. I com és normal en circumstàncies com aquestes, el poble ix al carrer per alçar la seua veu contra aquestes polítiques criminals. Què passa aleshores? Doncs que ens volen emmordassar.

D’exemples en tenim molts. Tots recordem a aquella joventut, que un dia es van plantar a les portes del Lluís Vives, carregada de raó demanant estudiar en condicions dignes, clamant per l'educació que mereix, i la resposta va ser una brutalitat salvatge, amb agressions i detencions a menors d'edat que van patir un autèntic malson. El mateix va passar amb la darrera vaga general que va vindre seguida per detencions injustificades, només pel simple fet de manifestar-se. I un darrer exemple de repressió: la prohibició del tram valencià a la cadena humana de l’11 de setembre i el desplegament de la Cuàrdia Civil.

Avui ens trobem ací per fer costat a Vicent Maurí, portaveu d'Intersindical valenciana, a qui se li acusa de produir un alteració d’ordre públic i d’ofenses a la policia, en el transcurs d'una concentració.

El comú denominador és sempre el mateix: les protestes contra les polítiques de retallades i en defensa dels nostres drets.

Ara en un nou exercici de perversió de la democràcia, volen disfressar de llei la repressió, tramitant una Llei de “Seguretat ciutadana”, preparant l'escenari per a un estat de setge, tractant d'instaurar la cultura de la por. Primer ens exploten i després ens emmordassen!

Deia Fuster "el que mana vol que els manats siguen dòcils i que la llibertat és un hàbit que només s'adquireix amb la pràctica"

Des del Moviment de Defensa de la Terra, entenem que no ens podem deixar vèncer per la por, i que per al poble treballador del País valencià i d'arreu dels Països Catalans l'única sortida és la ruptura amb el sistema capitalista i amb l'Estat espanyol, que exercint el nostre dret a decidir assolirem la independència i una societat sense explotació i sense repressió, una societat sense classes.

Per les nostres llibertats, ni un pas enrere!
Mira també:
http://www.mdt.cat

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more