Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: especulació i okupació
HAMBURG. Activistes atacades per disturbis policials durant la demostració de la Rote Flora Squat
02 gen 2014
22 desembre 2013 La policia antiavalots es van enfrontar amb manifestants 8000 a Hamburg durant el desallotjament d'un centre social a Hamburg el dissabte 21 . Barricades es van construir i van llançar bombes de gasolina com els locals van prendre una postura en contra de la gentrificació .

Aquesta va ser la culminació d'una campanya estatal de llarga durada per apagar el Rote Flora Silvestres ( flor vermella ) centre social . Originalment un dels pocs edificis en bon estat després de la Segona Guerra Mundial , el centre Rote Fauna ser gatzoneta l'1 de novembre de 1989. Amb els anys es va convertir en un centre cultural alternatiu i un centre per als esforços polítics i artístics . Va ser utilitzat com un espai de convergència durant les protestes contra el G8 a Alemanya el 2007 . El centre alberga mercats , festes i altres esdeveniments de forma regular . També porta a terme reunions dels moviments d'esquerra i anarco . És sinònim de drets dels immigrants , la lluita contra el nacionalisme i la resistència de la privatització dels espais públics .
Una manifestació havia estat convocada per al 21 de desembre "en solidaritat amb la flexió de cames Rote Flora , la iniciativa cases Esso , i pel dret dels refugiats a romandre . " La setmana passada les cases socials d'Esso , la llar d'un centenar de persones al districte d'Hamburg de St . Pauli , ja havia estat desallotjat com a part d'un ràpid procés de gentrificació d'Hamburg . La demo també va destacar les lluites en curs per als refugiats a la ciutat d'Hamburg . Des de l'hivern de 2012 , més de tres centenars de refugiats africans han arribat a la ciutat . Les hi van arreglar per escapar del conflicte de la Revolució líbia , es van obrir pas a través d'Itàlia i , finalment , van arribar a la frontera alemanya . Hamburg va ser l'epicentre dissabte per defensar l'habitatge social i drets dels refugiats a través d'Alemanya , però les manifestacions va ocórrer en moltes altres ciutats de tot el país .

L'operació policial es va iniciar amb l'arribada d'un helicòpter per sobre , seguit per una legió de policies antiavalots que no provocat i armats amb canons d'aigua , porres , gasos lacrimògens i armes de foc van atacar als manifestants . La defensa de la violència , policespokesman , Mirko Streiber va dir "Hi va haver un estat d'ànim de l'agressió des del principi , " No és estrany potser - SchNEWS pregunta com pacíficament majoria dels lectors reaccionarien a canons d'aigua , porres , gasos lacrimògens i armes de foc , segurament irritable i potser fins i tot un mica nerviós . Hi ha imatges que mostren als policies pul · lulant la multitud de manifestants i atacar-los. Segons l'activista informa la policia van justificar el seu atac dient que el " manifestació va començar molt d'hora . " "Hi va haver un ús massiu de gasos lacrimògens i canons d'aigua . Un periodista de DPA ens van tractar amb un cop de puny a la cara per un policia quan ell li va mostrar la seva identificació de premsa . La gent va respondre en espècie amb maons voladors , pedres , ampolles i un grapat de bombes de gasolina . Molts anarquistes havien viatjat a Hamburg per a la demo i es van tornar a inforced pels fans de l'equip de futbol antifeixista coneguda St Pauli .

Els manifestants es van traslladar a les barricades , edificis defensius . Les hi van arreglar per construir barricades en diversos barris . La policia va tractar de bloquejar els camins als manifestants de la caldera , però els manifestants es van resistir i el llavors van recuperar fins multitud va atacar l'estació de policia i desenes de bancs tirat en una bona mesura . D'acord amb l'activista alemany Ewige Blumenkraft - " Momentum continuar construint com les batalles en marxa es va produir entre manifestants i policies antiavalots a tota la ciutat que es va perllongar fins ben entrada la nit . Hi va haver danys als cotxes de policia i les finestres van ser destrossades en les propietats dels voltants "

Segons DW.DE , corrent principal emissora internacional d'Alemanya , més de 100 agents de policia van ser " ferides " amb un nombre indeterminat de manifestants també " ferit" . Una declaració dels organitzadors va posar el nombre no especificat més a prop de diversos centenars d'activistes ferits i 120 arrestats més 19 detinguts fins ara sospitós de violació de la pau , amb 82 oficials ferits i 15 dels traslladats a un hospital . Entre 2.000 i 3.000 policies antiavalots armats van atacar els manifestants (entre ells 8.000 aficionats St Pauli , així com activistes de tot Alemanya i en altres llocs ) que , en solidaritat amb els refugiats , s'havien reunit per a la conservació de la Rote Flora Silvestres .

Activistes Rote Flora iniciar una campanya coneguda com " Fauna bleibt unverträglich " .

Publicat per SchNEWS http://www.schnews.org.uk/stories/RED-FLOWER-POWER
Mira també:
http://www.dw.de/injuries-as-activists-and-police-clash-over-hamburgs-rote-flora-center/a-17315992

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat