Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Catalunya Caixa torna a demanar una suspensió temporal del judici!
31 des 2013
bexonround.jpg
Catalunya Caixa torna a fer-se enrere. Sí, heu llegit bé, per segona vegada des que va començar el procés legal per a desallotjar el Banc Expropiat Catalunya Caixa ha demanat al jutge que no s’efectuï el judici.

El divendres 27, pocs minuts després de començar la concentració-esmorzar que havíem convocat, es van apropar dos responsables de l’entitat: el director de l’oficina del costat del Banc Expropiat i el director de la zona. Van ensenyar-nos un paper assegurant que havien demanat un ajornament del procés durant 60 dies hàbils. A efectes pràctics això voldria dir tornar a tenir una data de judici per a mitjans-finals de març. De totes maneres, si Catalunya Caixa ho demana, el procés pot tornar a engegar-se sense haver d’esperar aquest termini.

Encara que veiem aquesta notícia com una altra petita victòria, la campanya contra el desallotjament no s’atura. Entenem que amb aquest ajornament hem guanyat una mica més de temps. El Banc Expropiat continua amenaçat perquè Catalunya Caixa encara no ha retirat la denúncia. Així que aprofitem aquest temps que ara tenim per agafar amb més empenta la campanya.

Atents/es a les properes convocatòres

El Banc Expropiat es queda a Gràcia!


Travessera de Gràcia 181
@Banc_Expropiat
elbanc[at]riseup.net
Mira també:
http://bancexpropiatgracia.wordpress.com/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa