Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Ciutat Meridiana] II Xocolatada contra la desnutrició infantil
31 des 2013

Cada dia, centenars de nens de Ciutat Meridiana, i altres barris del districte, són víctimes de la crisi en un dels àmbits que més necessiten per al seu desenvolupament, l'alimentació.
Molts d'ells viuen amb el que recullen els seus pares en els contenidors, i alguns només del que mengen a l'escola, moltes vegades pagats pels propis professors, farts de veure com els seus alumnes es maregen a classe i fins i tot han arribat a perdre el coneixement.

És per això que el Col·lectiu Jove de Nou Barris ha posat en marxa una campanya permanent, en col·laboració directa amb l'Associació de Veïns de Ciutat Meridana, de recollida d'aliments per a pal·liar en la mesura del possible l'abandonament de les institucions cap nostres companys i veïns de la zona nord. Per poder cedir aliments envia un mail a cj9barris ARROBA gmail.com.

A més, com a part d'aquesta campanya, el Col·lectiu, amb el suport de 15M Nou Barris, torna a realitzar una tarda per els infants de tot Nou Barris a la Plaça Roja de Ciutat Meridiana (L11/RENFE Torre Baró) amb activitats, música i una xocolatada en la qual col·laboraran diversos comerços del barri i on et demanem la teva ajuda per recollir llet, xocolata en pols i alguna cosa perquè puguin acompanyar.

També hi haurà un punt de recollida d'aliments, roba i joguines per cedir a l'Associació de Veïns de Ciutat Meridiana, així com als grups que treballen en aquesta zona, per poder ser distribuïts entre les famílies, no només per Nadal, sinó la resta de dies de l'any.

Quan divendres 3 de gen 2014 16:30 – 20:00 ON
Plaça Roja (Ciutat Meridiana) (mapa)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat