Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
McDonald’s vulnera el dret a la llibertat sindical
27 des 2013
La secció sindical de COS a McDonald’s denuncia l'intent de control per part de l’empresa amb la finalitat de posar traves a la lliure defensa dels drets laborals.
c9a74589709dbb1f577a8098addf6a36_XL.jpg
Des de la secció sindical de COS a McDonald’s volem fer saber que des de la central de recursos humans se’ns ha exigit el nombre d’afiliats per reconeixen's oficialment. Entenem que aquest és el típic cas de repressió sindical, ja que vulnera el dret a la llibertat sindical que té qualsevol persona.

Un dels principis jurídics fonamentals en el que es basa l’actual sistema de relacions laborals a l’Estat Espanyol és el contingut a l’article 28.1 de la Constitució Espanyola de 1978, el qual reconeix el dret llibertat sindical com un dret fonamental de 'tots a sindicar-se lliurement'.

La llibertat sindical és el dret que té tota persona a fundar sindicats i associar-se lliurement i sense cap mena d’autorització prèvia, distinció o discriminació i sense ingerències en ells per a defensar els seus interessos.

Per tant, volem denunciar públicament aquest intent de control per part de l’empresa amb la finalitat de posar traves a la lliure defensa dels nostres drets i anunciar que continuarem lluitant per defensar i millorar les nostres condicions de treball.

cos.mcdonalds ARROBA gmail.com
Mira també:
http://www.facebook.con/cos.mcdonalds
http://www.sindicatcos.cat/index.php/item/2175-mcdonald-s-vulnera-el-dret-a-la-llibertat-sindical

This work is in the public domain

Comentaris

Re: McDonald’s vulnera el dret a la llibertat sindical
31 des 2013
Primer deixeu de donar rata als nens per menjar.
Re: McDonald’s vulnera el dret a la llibertat sindical
01 gen 2014
Vivan las McBurguers!!!
Sindicato Sindicat