Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
[Aturats en Moviment] Concentració al Parlament
19 des 2013
Benvolguts companys ! !


Ens dirigim a vosaltres , com a Vocalia d'Aturats en Moviment de l'AV La Pau , per convocar­vos a una concentració massiva i de caracter URGENT . La campanya la titulem " Plats buits per Nadal" . El motiu primordial pel que convoquem aquesta concentració massiva es basa en els següents punts:

A causa de la poca visibilitat que tenim els aturats en mitjans de comunicació, a nivell social i a nivell entitats, manifestat pels col ∙ lectius i persones individuals a les quals s'ha consultat, comprovat per nosaltres mateixos, els aturats.

­ Que aquestes festes, tan assenyalades per a alguns, tindrem el nostre plat buit.

­ Com que després de recollir més de 100.000 signatures per la RGC ( Renda Garantida Ciudana), no se'ns rebrà en els dies acordats amb la Generalitat per fer entrega d'aquesta ILP, a causa del retard de la revisió / convalidació de lliurament d'aquestes signatures per part de l'IDESCAT ( Institut d'Estadística de Catalunya ) .

La campanya consistirà en portar un plat per trencar a l'acte, proclamant que el nostre plat està buit per a aquestes festes, al ∙ legant la seva explicació com col ∙ lectiu o com a persona individual .

­ Intervencions per temps màxim de 2min .
Ajustar­hi els comentaris a les persones que tinguin clar quin és el gest de la manifestació .
­ La raó per la qual es trenca el plat expressat des de les peticions col ∙ lectives .
­ Excloure­hi els comentaris, experiències personals i altres coses que no vinguin al cas.

La convocatòria està comunicada pel dia 20/12/13 a les 12h . , al Parlament de Catalunya , Parc de la Ciutadella, a l'estàtua de Prim, entrada al parc des de l'Estació de França .

Els col ∙ lectius o grups de persones que vulguin fer punts de trobada en algun lloc de la ciutat, per a posteriori desplaçar­se a la concentració , han de tenir clar que no podem tallar el trànsit, no podem fer destrosses a la via pública ni mobiliari urbà i no podem entrar en entitats públiques o privades . S'ha convocat una concentració i no una manifestació .

A l'espera del vostre suport i de difusió massiva, aprofitem l'ocasió per saludar­vos .

AV . la Pau

Aturats en Moviment











Cuándo vie 20 de dic de 2013 12:00 – 14:00 Andorra
Dónde Parlament de Catalunya , Parc de la Ciutadella, a l'estàtua de Prim, entrada al parc des de l'Estació de França . (mapa)

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat