Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
17 des 2013
En los regímenes cesaristas las trabas a la libertad, ya no son presentadas como sacrificio impuesto al Pueblo, sino que se las exaltan como un triunfo “Del Progreso con el apogeo de una nueva civilización”. De derecho y de hecho esto significa la muerte de los Derechos fundamentales del Ser Humano. No habrá paz en el mundo, en tanto la Humanidad se halle dividida entre los que poseen la Libertad, el 1% y los que carecen de ella, el 99%...

Abstención: “La Nueva Mayoría”, NO es Mayoría en Chile…




En el modelo de país que tiene como base la mentira generalizada, ¿Qué otra cosa se podía esperar que la verdad sea mentira? “Mentir, mentir, porque siempre algo queda”… En la última elección sólo participaron 6.576.948 electores – en Chile están inscritos como electores 13.573.088-, es decir el 48,6%. El 51,4% de los ciudadanos no se sintió representado por ninguna opción.



“La Nueva Mayoría”, obtuvo 3.070.012 votos según los medios mediáticos mercuriales de (IN) comunicación globalizados esto equivale a un 46,7% ¡MIENTEN! El 46,7%, del 48,6%, es 22,7%. Aquí, “tampoco hay una segunda lectura”. Las matemáticas no mienten, el ganador en la primera vuelta en la “fiesta de la democracia chilensi, en la medida de lo posible”, conforme a lo impuesto por “la Constitución de 1980”, heredada de la dictadura de marras, y lo ordenado en el “sistema binominal de elecciones”, es “La Nueva Mayoría”, con un 22,7%.



Cientistas políticos, pragmáticos contemporizadores deducen atando cabos, que la baja participación se debió “a un problema de movilidad económico y cultura. En los países desarrollados los votantes se movilizan muy temprano”: Mentira. En los Estados Unidos con su sistema binominal de elecciones elije Presidente apenas un 40% de los inscritos…



El centro derecha y el centro izquierda de la clase politicastra chilensi están muy nerviosos, porque la taifa empresarial sofofa y sus testaferros, el poder castrense han dicho alto y claro, “Si no hay una buena participación de electores, el próximo 15 de Diciembre, 2013 volveremos al voto obligatorio para proteger la institucionalidad estatal que tanto nos ha costado construir”. ¡Que desvergüenza!, ¡Que inmoralidad obligar a votar a los marginados, sin trabajo y vivienda digna, ni educación ni atención médica, etc! Los marginados por dignidad deben seguir con su resistencia civil negándose a participar en cualquier circo electoral…



Votar por el mal menor, de los opinólogos resignados es ser cómplices del injusto, inmoral, e irracional modelo de país impuesto por el gran padrino desde Washington, y administrado por la oligarquía empresarial sofofa, el poder castrense y la clase politicastra, condenando a las futuras generaciones a un infausto mañana.




Acentuamos, la defensa de la Libertad y de los valores del espíritu exigen de nosotros soluciones nuevas y constructivas a los problemas de nuestro tiempo.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
17 des 2013
¿De veras os creéis el 1% de l@s libres?
No tocáis de pies en el suelo!! No me extraña que la gente cada vez se sienta más lejana a los planteamientos anarquistas.
Ya que sólo es útil para criticarlo todo y no se propone absolutamente nada constructivo. Para mi la anarquía no es sinónimo de cortarse las venas.

No tiene nada que ver unas elecciones impuestas, con el derecho a decidir de un pueblo que quiere separarse de un imperio. Sois unos hipócritas porque despotricais del derecho a decidir de l@s catalanes pero después sois los primeros que defendeis a l@s mapuches...

Basta de panfletarismos!!! Y vamos a hacer propuestas serias, apoyando al pueblo catalán y a todos los pueblos que quieres salir de sus estados imperialistas!!!!
Sí y sí!!
Viva la anarquía social!!! Vayánomos del estado español y luchemos para el comunismo libertario en Catalunya!
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
17 des 2013
Alguns algun dia hauran d'explicar l'obsessió que tenen en la manipulació i en induir a imaginar-se realitats que no són.

Resulta que abans existia un bloc del seguiment dia a dia, que ens "informava" que a Grècia els comunistes són molt dolents i que ningú estava amb ells, que tothom és anarquista i que la insurrecció llibertària era a tocar, qüestió d'hores... bé, de moment encara no l'hem vist. Però sí que hem vist com el partit nazi estar a res de guanyar les eleccions.

Ara aquest adoctrinament sobre la "realitat" Grècia ja s'ha fet insostenible, i ens vénen a donar la llauna amb Xile, intentant homologar alta abstenció, posaran quatre fotos de manis llibertàries on es vegi genteta... i ja ho tenim, una nova (i falsa) construcció on resultarà que a Xile els anarquistes són el 60% de la població (!) que s'absté i no els 4 gats que són. Del que els passi als maputxes queda en un segon pla, ara l'important es difondre el concepte "Xile anarquista", que està a uns quants milers de km i la gent està prou desinformada.
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
17 des 2013
Ui ui ui, quant d'odi gratuït!

Que ens hem llevat amb mal peu a la comissaria avui :O!
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
17 des 2013
vaya anarquista el/la del primer comentari!
primer de tot, es creu la dicotomia estupida dels indepes de: si no ets indepe, estas por la unidad de España. Clar que sí! tu ho has dit: si no es blanco tiene que ser negro.
Per altra banda, els anarquistes no tenim perquè identificar-nos amb la nacionalitat, aquesta idea sempre utilitzada per la burgesia per oblidar la lluita de classes que, com els oprimits pel capital, són internacionals.
Per altra banda, dintre del marc català poden haver-hi moltes identitats diferents ja que les realitats canvien depenetn de les tradicions o costums d'un lloc o un altre. Quantes i quantes característiques et passes pel forro per parlar d'una noció única de "los catalanes"? A quin català et refereixes? al català que mira el barça, vota erc o ciu i mira amb mala cara la immigració no europea? aquest és el nostre subjecte revolucionari?
I ja per acabar, i que em sembla més clamorós: com legitimes unes votacions orquestrades des de l'Estat? creus que votar és un acte de llibertat (a més que et donen poques opcions)? El dret a decidir? doncs jo decideixo que no vull treballar més per a altres que no foten pal a l'aigua.
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
17 des 2013
A Grècia hi ha un moviment llibertari important que s'enfronta directament amb els nazis d'Alba Daurada, de la mateixa manera que el Partit Comunista és el més fort d'Europa. Grècia no és la panacea anarquista, però no són precisament 4 gats.

A Xile també hi ha un moviment llibertari important ja sigui plataformista o insurreccionalista, fort especialment en les lluites estudiantils i en el suport al poble maputxe. Això no vol dir que tota l'abstenció provingui d'aquest moviment (tot i que la propaganda i accions del mov. llibertari també ajuden), sinó majoritàriament del cansanci de la gent amb la classe política.

Ningú ha dit que en aquests països s'estigui a punt de donar una revolució anarquista -tampoc comunista-, sinó que el moviment llibertari és potent i no són 4 gats com us agradaria a alguns.

Pel primer comentari, no entenc la relació que fas entre Xile i el dret a decidir a Catalunya, quan el text només parla de Xile. S'us veu l'odi a l'anarquisme de lluny... Servidor no vota mai, i votarà si o si, si finalment es fa el referèndum... Això no vol dir que vegi tot això com una gran cortina de fum, que la independència no solucionarà els grans problemes que tenim com l'atur, la precarietat laboral,etc. Però almenys si s'aconsegueix la independència esperem que deixeu de torturar-nos un temps, tot i que sempre podreu posar com excusa els 300 anys de repressió i espoli...
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
17 des 2013
La demagògia del títol, dóna peus i ales "l'odi a l'anarquisme". En Xile no s'ha votat en un referèndum la recuperació del territori maputxe per part dels seus habitants, que sigui terra maputxe i no estat xilè, sinó que són les típiques eleccions burgeses. El referèndum, en cas de fer que no es fer, també és un referèndum burgès, però cal tenir cap, analitzar la situació, i potser sigui important posicionar-se a favor d'un podrit estat català encara que no porti ni a la independència, ni a la sortida de la UE, etc, etc ...

El llegit fins ara en pro de l'abstenció traspua el mateix iberisme de sempre, no és més que educació i sentiment espanyol amb tints àcrates que una altra cosa, el manual de l'anarquisme diu no votar, l'ortodòxia diu no votar mai, no perquè , em recorda tot això a l'estalinisme més ranci ...
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
18 des 2013
El troll del primer comentari no sap ni llegir, el text parla d'un "1%" que té la llibertat (és a dir, l'1% que té el poder econòmic i polític, així que és lliure de manegar el cotarro i la seva vida com vol) enfrontat amb un "99%" privat de llibertat i esclau d'aquest sistema global capitalista.
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
18 des 2013
Per poli, la de ie, i per troll la directa, feu pudor uffffffff.si ara la fai es fac, sou patettics.
Re: del queremos votar(Catalunya) al pasamos de votar(chile)
18 des 2013
a més de ser patètic una mòmia. fai = federació anarquista informal? si li donéssiu més collons...
Sindicato Sindicat