Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: antifeixisme : amèrica llatina : altres temes
Vols col·laborar amb Synusia?
10 des 2013
Synusia: "Acció concertada mitjançant la qual el coneixement és compartit lliurement" Synusia és un espai de llibreria a l'Ateneu Candela.
Hi podràs trobar materials sobre moviments socials, filosofia, feminismes, metròpolis-ciutat, agroecologia, salut, alimentació, fronteres, estudis postcolonials, tecnopolítica, cultura lliure, cine, fotografia, narrativa o conte infantil. synusia forma part d'una xarxa de llibreries que entenen el llibre i/o el material audiovisual com un suport que ens permet pensar autonomia i teixit comú, desde i en el si de les pràctiques socials, a partir de la cooperació entre iguals.

Un dels reptes de synusia és encomanar-se dels desitjos i problemàtiques de la ciutat i de les persones que l'habitem. Un laboratori d'idees, activitats i accions dins de l'epai urbà, un espai de construcció d'una àmplia agenda cultural, oberta i crítica, una aposta per constituir-se com un lloc d'autoformació i exploració de noves eines d'anàlisi i d'acció, a l'alçada dels nous escenaris.

Enfront a les retallades, al discurs de la crisi, la por i la soledat, seguim creient en l'aposta pels projectes socials vius. Creiem en el teixit de xarxes d'acció, afinitat i afecte, per això, proposem diverses formes de col.laborar a synusia.



A Synusia seguim creient en les formes distribuïdes de col·laborar en el sosteniment d'un projecte d'economia social. És per això que pensem diferents formes de col·laboració:



1. ASSOCIA'T A SYNUSIA

Aprofitem aquest Nadal per actualitzar la campanya de socis i introduir alguns canvis i novetats, per seguir millorant i cuidant a la nostra comunitat.

Què t'oferim? Dues figures de soci/es amb diferents avantatges:

Synusia Lector/a, que gaudeix d'un 5% de descompte en la compra de tots els llibres, descomptes en els cursos d'autoformació i un espai propi a la web, des d'on aportar continguts, i a més a més, assegurar-se d'estar al dia de totes les novetats de la llibreria.
Synusia Lector/a Compulsiva, que gaudeix del 10% de descompte en la compra de tots els llibres, un kit-regal per Nadal, més els avantatges descrits anteriorment.

A part, introduïm avantatges a l'hora d'associar-te a l'Ateneu Candela: 50% de descompte en socixs Candela +1 per les Synusies Lectores i 50% de descompte en socixs Candela Premium per les Synusies Lectores Compulsives.

Com ho has de fer? Vine a la llibreria i omple el formulari o descarregate'l de la nostra web (a partir del 20/12) i ens el fas arribar.



I a més a més "Aquest Nadal regala Synusia", passa per la llibreria i descobreix els sobres-regal amb:

una subscripció trimestral al projecte, amb la possibilitat dampliar-ho a subscripció anual, per seguir fent créixer la "comunitat" synusiera entre amics/gues, familiars i coneguts/des, perquè encara volem ser més.
val-regal per bescanviar amb llibres.
(Si vols rebre més informació, escriu un mail a info ARROBA synusia.cc, consulta la nostra web o vine a la llibreria i t'ho expliquem)




2. APUNTA'T A L'INFOSYNUSIA (butlletí de novetats) i comparteix la informació amb els teus contactes. Per donar-te d'alta, enviar un correu a info ARROBA synusia.cc.




3. COL·LABORA EN LA DIFUSIÓ DEL PROJECTE, copiant, reproduint o enviant continguts.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat