Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: amèrica llatina
El Fòrum Econòmic Mundial espantat per La Esquerda Entre Rics i Pobres
05 des 2013
La Creixent Desigualtat d'Ingressos Amenaça l'Estabilitat social als Països de Tot El Món . AIXÒ I no ho Diuen Revolucionaris d'Esquerra , sinó - el Fòrum Econòmic Mundial ( FEM )




2013.12.03 · Washington FacebookMeneameDiggTwitterBitacoras .

Segons Una Enquesta Mundial a Experts de l'acadèmia , governs i multes pecat sector de lucre , la Desigualtat d'ingressos és La Segona Tendència mundial Més Important de les 10 estafa Més probabilitats d'afectar l'Estabilitat social, el Pròxim Any . El AUGMENT De les Tensions al Pròxim Orient i l'Atur estructural persistent fill Altres Grans Amenaces Internacionals , Segons l'Informe del FEM , una Organització Internacional Amb seu a la ciutat suïssa de Davos , creada i sostinguda porció les Principals Corporacions del Món.

Encara que els resultats estan orientats PRINCIPALMENT 1 destacar la Desigualtat en l'els Ingressos Dins Dels countries , les fonts suggereixen Que also és necessary Prestar Atenció al Panorama Mundial , el és el Que Les fronteres nacionals fill factor de des Menys Important .

" OBSERVAR la Desigualtat d'Ingressos Dins de l'ONU País determinat Té Molt SENTIT , ja que les Polítiques Públiques afecten la forma Que hi realitzada sí viu " , VA DIR Christian Meyer , Investigador Associat del Centre per al Desenvolupament Global ( CGD ) , Centre d'Estudis de l'ONU a Washington. "Però also EXISTEIX Una perspectiva internacional a La Que , si prenem a Les Persones i comparem sos Nivells d'Ingressos pecat Pensar en Les Fronteres Nacionals , veurem de em Desigualtat és elevadíssima " , va afegir Meyer .

L'Informe en si Basa a Las respostes GAIREBÉ porció Donades 1.600 Especialistes Que conformen la Xarxa de Consells de l'Agenda Global ( Ngac , PELS SEUS Sigles en anglès ) , una comunitat de més de 80 grups , CREATS PEL FEM I Que representen un " Líders d'Opinió " de Tot El Mundo .

"La Creixent disparitat de la Riquesa afecta CADA instància de part de Les nostres vides" , assenyala l'informe . " Repercuteix en l'Estabilitat Dins socials dels countries i Amenaça La Seguretat una escala mundial . De cara a 2014 , és Essencial Que dissenyem Solucions Innovadores paràgraf les Causes i Conseqüències d'Un Món Cada Vegada Més desigual " .

Segons la Ngac , this Creixent Desigualtat sí que ha Convertit En Una Amenaça Important del tant paràgraf El Mundo En desenvolupament de Como Per Els Països desenvolupats , incloent Amèrica del Nord , on l'Enquesta revelació Em Desigualtat d'Ingressos és el repte Nombre Un La " Increïble Riquesa generada Durant L'última Dècada " en estats units " SER 1 Parar un Una instància de part Cada Vegada Menor de la població" , adverteix el FEM , " i la disparitat obeeix als moltes de les mateixes Raons Que es donen en els Països en development " .

Segons l'Enquesta , GAIREBÉ dos terços dels Ciutadans nord-americans Creuen Que El Sistema Econòmic afavoreix real à Els rics . No obstant això , en alguns països europeus , on la Gent Segueix recuperant-se de la crisi econòmica Que Deixo un Treball pecat Milions , EL PERCENTATGE és Molt Més Alt.

A Mesura Que La Bretxa Entre Rics i Pobres si aprofundeix , Segons Mesuraments Nacionals i Internacionals , els Analistes temen Que la Gent de mar Més propensa a Prendre carrer paràgraf expressar do Frustració ONU de l'estafa dóna en solitari Que Sistema Cabuda a Poços de UNS privilegiats . És probable Que this Situació condueix un Una alcaldessa Inestabilitat social , que pot del POSAR en perill la Seguretat Mundial , adverteix l'informe .

" El malestar Que subjau a Los Desitjos de Canvi de l'ONU dirigent polític després EMPRESES Un altre és Una Manifestació de la Preocupació de la Gent porció sos needs Bàsiques" , assenyala l'informe . En general , el fill dels Joves qui estan Més disposats a expressar-se, ja que consideren que "no res Han de més Perdre " , Afegeix .

" La Gent Que veu UN Per El Cent de la Població a la cúspide del Sistema d' Segueix acumulant Riquesa " , VA DIR Meyer del CGD . " Es donen Compte de Que Alguna cosa no està malament , a Que Això És Una manera de segrest de l'elit " . De fet, aquesta percepció de segrest de l'elit , o de Falta total de de Mobilitat social SEMBLA Estar a La Arrel d'Est descontentament generalitzat .

" El Problema amb this Concentració de la renda és Que Perpètua de Una Generació a altra MITJANÇANT UNA Sèrie de Mecanismes , Com La Bona Educació , Però also MITJANÇANT EL Accés A Xarxes bones" de Contactes Personals , ha assenyalat el cap d'Investigació de l'Organització humanitària d'Oxfam Gran Bretanya , Ricardo Fuentes. "Aquesta perpetuació comporta de em idea de la Igualtat d'Oportunitats i de Que ' TOTS els personalitats fill Iguals ' es debilita greument " .

Fonts consideració Que this Fenomen , Fa Que la Gent creació de Manera Creixent Que L'Esforç personal i el mèrit no els portarà enlloc, I Que do en solitari Govern escoltarà les veus dels rics . " FINS I TOT en els countries where els governs sí Trien democràticament " , VA DIR , " VEIEM Cada Vegada Més Que els rics utilitzen do Diners paràgraf influir en l'Administració i en els Mitjans de Comunicació a Través de Grups de Pressió i Altres Mecanismes Que Fan particularment els influents " .

L'Informe en si produir while Dirigents de la Ngac analitzen a la Cimera de l'Agenda Global , des de dilluns 18 dimecres Aquest disposa del fins 20 a Abu Dhabi , els Temes Que formaran a instància de part de la cimera anual del FEM Que se celebrarà a Davos el gener .

"L'alcalde Desafiament és la incapacitat del sistema de governança mundial paràgraf dedicar EL TEMPS i l'Atenció Necessària 1 Construir nostre futur ", va declarar el fundador i president del FEM , Klaus Schwab , en l'Obertura de la Reunió . Hi ha qui suggereixen Que l' Recent Creixement Experimentat porció Països d'Amèrica Llatina Floristeria Indicar Una via paràgraf abordar la Qüestió a Altres Llocs . " Sabem per la història de Que TENIR UNA MES Societat igualitària No És utòpic Objectiu de l'ONU" , VA DIR Fonts .

Amèrica Llatina:
http://www.ipsnoticias.net/2013/08/america-latina-marcha-firme-hacia-may

" Fins a la Dècada de 1980 , l'alcalde HAVER Inversió en l'Educació Pública , sense Esforç Conscient de l'Estat paràgraf Enfortir les Xarxes de Seguretat Social i de les Nacions Unides Nivell Creixent De Vida Per Els Treballadors" . Més countries , en particular , a Amèrica Llatina , Estan Prenent Mesures fiscals Que rescaten AQUESTES Polítiques , al menys segons rubro certs Indicadors , va assegurar . " I ara , van començar efectivament a revertir la Desigualtat " .

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El Fòrum Econòmic Mundial espantat per La Esquerda Entre Rics i Pobres
05 des 2013
tomamos nota, vamos a poner las fabricas de armas y material antidisturbios a producir a destajo, y a los polis, guardajurados,soldados y mercenarios en general, a hacer horas extras a doju, mientras el espanto de los del forum, no nos preucupa siempre han sido unos miedicas, menos forum y mas democracia, gobiernos democraticos, haciendo pedagogia de la no-violencia, mas paraisos fiscales, y si puede ser ahora mas messis y jordans, que tampoco es nada nuevo ya los romanos sabian de que iba esto, en las metropolis panycirco, y para lo espiritual, francisco que es muy llano, unos cuantos ayattolas y sobre todo el gran lama y el hare krisna, ah! america llatina esta la elite criolla, que de esto sabe un rato, asi que menoas espanto y mas espectaculo parlamentario, solo hay que ver lo bien que lo hacen en el parlament, alicia la mujer barbuda, mas jefe de pista, la nueva estrella jonkeras el hombre forzudo, y para rematar los enanos pallasos de la cup, y a seguir recortando, que el fmi tiene que seguir cobrando, y los pobres a pagar y sino que no hubieran vivido por encima de sus posibilidades solo faltaria.
Sindicato Sindicat