Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Avui 4D 18h av. catedral amb via layetana, ningú ens representa.
04 des 2013
Tot parlament ens nega la veu, tot el poder a les assemblees.
BZ6BzcHCYAEFA4a.jpg:large.jpeg
encomu.noblogs.org

BOICOT AL PARLAMENT.
ATUREM ELS PRESSUPOSTOS DE LA MISÈRIA!

L’aprovació dels pressupostos, siguin del color que siguin, és una de les funcions del Parlament que assegura la continuïtat del sistema capitalista com a forma d’explotació. El parlamentarisme persegueix la consolidació de la delegació política, com a actitut personal davant la vida i ens deshabitua a prendre les regnes de la nostra existència. Així, les xifres econòmiques que es maneguen entre els papers dels polítics no ténen a veure amb el que necessitem per a viure. Són la materialització local del compromís dels partits polítics amb les elits, per a què segueixin gaudint de vergonyosos beneficis gràcies al deteriorament constant de les nostres vides. I és que, quan el Parlament s’ha preocupat de les nostres necessitats?

El que suposen aquests i tots els pressupostos és la complicitat del poder polític amb el sistema del poder polític amb el sistema, ja que legisla i genera les condicions necessàries per a que es duguin a terme en cada un dels territoris, parli la llengua que parli, les exigències ferotges del capitalisme.

Desencantem-nos, la delegació de la nostra responsabilitat política en mans dels parlamentaris i la lluita per uns pressupostos “millors” signifiquen l’acceptació de les misèries d’uns pressupostos fets en una institució que ens nega la veu.

Tot Parlament és còmplice de la barbàrie capitalista des del moment en que legisla a favor de la despossessió dels béns comuns, la legitimació de la propietat privada i la protecció de l’acumulació de la riquesa en mans de molts pocs. Bloquejar el Parlament és la manera de fer evident la seva no-voluntat per a resoldre els nostres problemes i és un gest de resistència davant el deteriorament i l’explotació a que ens sotmeten.

Amb la ferma convicció de que ser lliures depèn de nosaltres, la innegociable solidaritat amb els detinguts del passat bloqueig i el coneixement que el Parlament garanteix la continuïtat d’una societat profundament injusta, cridem al bloqueig del Parlament. Tot i que les seves retallades ens afecten, sabem que la solució no és a través del Parlament, sino oposant-nos als que el defensen.
FEM-LOS FÓRA
ALLÀ DINS NINGÚ ENS REPRESENTA!

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Avui 4D 18h av. catedral amb via layetana, ningú ens representa.
04 des 2013
Per si no ha quedat clar, En Comú no és més que una coordinadora d'Assemblees Llibertàries!
Sindicato Sindicat