Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme
Demà dimecres boicot al Parlament (18 hores-Foment)
03 des 2013
Tornem als carrers amb una forta convicció antiparlamentaria i anticapitalista i el sentiment de que juntes ho podem tot.
El deteriorament de les nostres vides o la posibilitat de millorarla depèn de nosaltres mateixes.
L’aprovació dels pressupostos, siguin del color que siguin, és una de les funcions del Parlament que assegura la continuïtat del sistema capitalista com a forma d’explotació. El parlamentarisme persegueix la consolidació de la delegació política, com a actitut personal davant la vida i ens deshabitua a prendre les regnes de la nostra existència. Així, les xifres econòmiques que es maneguen entre els papers dels polítics no ténen a veure amb el que necessitem per a viure. Són la materialització local del compromís dels partits polítics amb les elits, per a què segueixin gaudint de vergonyosos beneficis gràcies al deteriorament constant de les nostres vides. I és que, quan el Parlament s’ha preocupat de les nostres necessitats?

El que suposen aquests i tots els pressupostos és la complicitat del poder polític amb el sistema del poder polític amb el sistema, ja que legisla i genera les condicions necessàries per a que es duguin a terme en cada un dels territoris, parli la llengua que parli, les exigències ferotges del capitalisme.

Desencantem-nos, la delegació de la nostra responsabilitat política en mans dels parlamentaris i la lluita per uns pressupostos “millors” signifiquen l’acceptació de les misèries d’uns pressupostos fets en una institució que ens nega la veu.

Tot Parlament és còmplice de la barbàrie capitalista des del moment en que legisla a favor de la despossessió dels béns comuns, la legitimació de la propietat privada i la protecció de l’acumulació de la riquesa en mans de molts pocs. Bloquejar el Parlament és la manera de fer evident la seva no-voluntat per a resoldre els nostres problemes i és un gest de resistència davant el deteriorament i l’explotació a que ens sotmeten.

Amb la ferma convicció de que ser lliures depèn de nosaltres, la innegociable solidaritat amb els detinguts del passat bloqueig i el coneixement que el Parlament garanteix la continuïtat d’una societat profundament injusta, cridem al bloqueig del Parlament. Tot i que les seves retallades ens afecten, sabem que la solució no és a través del Parlament, sino oposant-nos als que el defensen.

FEM-LOS FÓRA
ALLÀ DINS NINGÚ ENS REPRESENTA!
Mira també:
http://encomu.noblogs.org


BOICOT AL PARLAMENT.
¡PAREMOS LOS PRESUPUESTOS
DE LA MISERIA!
La aprobación de los presupuestos, sean del color que sean, es una de las funciones del Parlamento que asegura la continuidad del sistema capitalista como forma de explotación. El parlamentarismo persigue la consolidación de la delegación política, como actitud personal frente a la vida, y nos deshabitúa a tomar las riendas de nuestra existencia. Así, las cifras económicas que se manejan entre los papeles de los políticos no tienen que ver con lo que necesitamos para vivir. Son la materialización local del compromiso de los partidos políticos con las élites, para que continúen disfrutando de vergonzosos beneficios gracias al deterioro constante de nuestras vidas. Y es que ¿cuándo se ha preocupado el Parlamento de nuestras necesidades?
El que suponen estos y todos los presupuestos es la complicidad del poder político con el con el sistema, ya que legisla y genera las condiciones necesarias para que se impongan en cada uno de los territorios, se hable la lengua que se hable, las exigencias feroces del capitalismo.
Desencantémonos, la delegación de nuestra responsabilidad política en manos de los parlamentarios y la lucha por unos presupuestos «mejores» significan la aceptación de las miserias de unos presupuestos hechos en una institución que nos niega la voz.
Todo Parlamento es cómplice de la barbarie capitalista desde el momento en que legisla a favor de la desposesión de los bienes comunes, de la legitimación de la propiedad privada y de la protección de la acumulación de la riqueza en manos de muy pocos. Bloquear el Parlament es la manera de evidenciar su no-voluntad de resolver nuestros problemas y es un gesto de resistencia frente al deterioro y la explotación a que nos someten.
Con la firme convicción de que ser libres depende de nosotros, por nuestra innegociable solidaridad con los detenidos en el bloqueo del Parlament de hace dos años y con la certeza de que el Parlamento garantiza la continuidad de una sociedad profundamente injusta, llamamos al bloqueo del Parlament. A pesar de que sus recortes nos afectan, sabemos que la solución no será a través del Parlamento, sino oponiéndonos a los que lo defienden.
¡ECHÉMOSLOS!
¡AHÍ DENTRO NADIE NOS REPRESENTA!


encomu.noblogs.org

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat