Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Anunci :: @rtivisme
[Llibre] Incívica Barcelona
01 des 2013
Publicació llibre Incívica Barcelona
Sense títol.jpg
corverk.jpg
A Barcelona hi passen tota mena de coses, de bones, de dolentes i de desagradables, aquesta és la Barcelona que retrata aquesta col·lecció de relats curts ambientats en el cap i casal de Catalunya.

Robatoris, assasinats i fins i tot retrobaments de vells amors perduts se succeixen en una Barcelona que sovint és amagada sota una capa d'aparador turístic engendrada per les autoritats. Passat, present i futur s'intercalen a través dels personatges que es mouen en aquesta ambigüitat entre la bellesa de la ciutat i els seus baixos fons. Tot allò que no s'explica en les guies oficials (i no tan oficials) i que és tapat per la por a quedar malament i per una moral puritana que fa feredat.

Amb un llenguatge planer però sense caure en la mediocritat, i amb voluntat d'incorporar nou lèxic al registre escrit de la nostra llengua, se succeixen els diferents punts de vista i maneres d'entendre el món dels personatges que ens transportaran pels carrers de les barriades de la Ciutat Comtal.

No perdeu l'oportunitat de resseguir les seves pàgines a la cerca de noves aventures en un llibre que es pot llegir mentre es va a cagar o es perd el temps a la feina, o simplement, en una tarda freda d'hivern.

Amb la magnífica col·laboració de Joan Lalucat en l'apartat il·lustratiu tant en la portada com a l'interior del llibre.

https://www.facebook.con/incivicabarcelona
https://twitter.con/IncivicaBarna

Demà dia 2 a les 18:00 sortirà el verkami per autofinançar el projecte!! Estigueu atents i feu-ne difusió si voleu!
Mira també:
https://www.facebook.con/incivicabarcelona
https://twitter.con/IncivicaBarna

This work is in the public domain

Comentaris

Re: [Llibre] Incívica Barcelona
02 des 2013
Si voleu participar en el verkami aquí teniu l'adreça web:

http://www.verkami.com/projects/7379-incivica-barcelona

Gràcies a tots per fer-ho possible!!
Sindicato Sindicat