Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: dones
Comunicat: Les agressions sexistes als espais polítics
01 des 2013
Els col·lectius feministes locals sotasignants, volem denunciar la falsa premissa de la que es parteix quan, conscient o insconscientment s’assumeix que els espais polítics on desenvolupem la nostra militància, per una suposada voluntat de transformació social dels seus membres, esdevenen de facto llocs on no existeixen relacions de poder.

Assenyalarem públicament i anomenarem les agressions sexistes i sexuals com el que són. La pertinença d’un home als moviments socials no l’exclou de ser assenyalat públicament si ha agredit una dona, no ha de quedar impune ni una sola manifestació violenta d’aquest sistema patriarcal que precisament tots i totes estem combatent.

Exigim a col·lectius, casals, ateneus i organitzacions polítiques voluntat de canvi i autocrítica. Que facin un treball polític entorn a la violència i les agressions, que se sumin a la denúncia pública i que expulsin els seus militants quan són denunciats. Per coherència política.

S’ha de vetar l’entrada dels agressors als espais polítics. No poden gaudir de llibertat de moviment. Suposen un perill per a qualsevol dona. És essencial que casals i ateneus siguin espais de confiança i seguretat. Si el cercle més proper no exclou aquest home dels espais on es troba la dona, aquesta està essent novament agredida, ara per part del seu entorn.
Fem una crida a les dones que han patit agressions en aquests espais a que s’empoderin i denunciïn els seus casos. Entre totes perdrem la por. Els col·lectius feministes sempre recolzarem la dona agredida, respectant la seva voluntat i els seus ritmes alhora de gestionar la resposta a l’agressió.

La solidaritat feminista és la nostra millor arma i és la única garantia per actuar al marge d’interessos i influències que ens allunyin del nostre objectiu principal i ens acabin fent còmplices d’aquesta situació.

Fora els agressors dels espais alliberats!
Volem ser dones lliures en assemblees lliures!


A Cavall de Forques
Acció Lila
Assemblea de Dones Feministes de Gràcia
Adona’t
Cau de Llunes
Dones en Lluita de Castelló
Gatamaula
Hora Bruixa
Justa Revolta
La Ruda

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Comunicat: Les agressions sexistes als espais polítics
02 des 2013
doncs ja ho podeu aplicar a casa vosta primer, a l'ateneu la torna de Gracia , que es del vostre entorn cupaire , unes companyes van patir aixo mateix que critiqueu i el vostre estimat diputat Fernandez va ser el primer interesat en pasar un tupido velo al asunto
Re: Comunicat: Les agressions sexistes als espais polítics
03 des 2013
O sigui que el que digui aquesta tia aquí

http://rsamadrid.wordpress.com/2013/04/07/el-gilipollas-de-la-semana-dav/

des del seu estat d'agitació i després de cometre actes de violència, val més que tot el que puguin dir i dil·lucidar tots els membres del col·lectiu. Clar, perquè si afirmes desconfiar de les seves declaracions o afirmes que és una exagerada t'estàs convertint en un Toni Cantó i un apologeta de la violència de gènere. I el fet de voler barrejar-hi la CUP a través d'això és brutal. Per què fa falta un CNI si hi ha anarquistes i esquerranosos nihilistes amants de l'atomització autodestructiva?
Sindicat Terrassa