Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
La necessitat de dotar-se d'espais de coordinació de les lluites, la tasca al si de les institucions i el paper dels moviments socials en el procés independentista han centrat bona part dels debats.
trobada1.png
Més d'un miler de persones membres de diverses iniciatives polítiques, culturals, sindicals, veïnals, etc, han participat durant tot el dia en el debats plantejats per la Trobada per la Unitat Popular (TUP) a l'institut La Llauna de Badalona.

Totes les aules de l'institut s'han convertit en assemblees on un miler de persones han abordat temàtiques com territori, joventut, solidaritat internacional, llengua, cultura, antipatriarcal, drets col·lectius i drets socials. A la tarda tres grans assemblees han abordat els següents debats: Elaborar un full de ruta per a la independència compartit per moviments socials, entitats i organitzacions amb voluntat transformadora i rupturista; Definir les bases del nou model de societat que volem, quines estructures i quin model social, econòmic i cultural voldríem que fossin discutides en la creació d'un nou estat; En aquest procés de transformació social radical pel que optem ens cal analitzar com s’articulen les lluites, el contrapoder i la lluita institucional.

La trobada ha estat organitzada a partir d'una crida fet per diverses personalitats i representants de diversos moviments socials i sindicals, com Benet Salellas, Eva Fernández, Sergi Saladié, Gabriela Serra, Xavi Sarrià, Julià de Jòdar, Marta Serra, Ricard Vilaregut, Gerardo Pisarello i Jordi Martí Font.

La necessitat de dotar-se d'espais per coordinar les diverses lluiten que estan duent ha terme els moviments socials, el paper que haurien de jugar aquestes lluites dins de les institucions com els ajuntaments o els parlaments i el paper dels moviments socials en el procés independentista han centrat bona part dels debats.

En tots els debats grups de relators han anat recollint les impressions, les propostes i dubtes que anaven sortint. En els propers dies tot aquest material serà publicat a la web.

Durant tot el dia els debats han estat emesos en directa a través d'streaming. En aquesta emissió en viu que han seguit més de 3.300 persones s'han pogut escoltar en viu els debats que s'estaven duent a terme i s'han realitzat diverses entrevistes entre els participants.

La jornada també ha tingut un fort seguiment a través de les xarxes socials. L'etiqueta #TUP30N ha estat tendència a Barcelona durant tot el dia a la xarxa social Twitter.

Entre els participants de la trobada hi ha hagut un nombrós grup de regidors de la CUP, de les Candidatures Alternatives del Vallès o el tres diputats de la CUP-AE David Fernàndez, Quim Arrufat i Isabel Vallet i el sindicalista andalús Diego Cañamero.

La jornada ha finalitzat en una gran assemblea on s'han posat en comú els debats fets tot el dia i s'ha fixat la necessitat de repetir de forma periòdica aquest espai de la trobada.

http://www.llibertat.cat/2013/11/la-trobada-per-la-unitat-popular-esdeve
trobada2.png
trobada3.jpg
trobada4.jpg
Mira també:
http://www.eldiario.es/catalunyaplural/persones-debaten-Unitat-Popular-Badalona_0_202280096.html
http://www.vilaweb.cat/noticia/4159396/20131201/trobada-unitat-popular-esdeve-agora-moviments-socials.html

This work is in the public domain

Comentaris

Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Fora partits polítics d´indymedia!! Esperant la moderació.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Això és una trobada de gent diversos mmss, no és la assemblea nacional de la CUP.

La gent que promovia debats en molts casos no només no tenia a veure amb la CUP (només cal que repassis noms de promotors) sinó que en alguns casos defensava uns plantejaments allunyats del que és l'EI. Però mira, aquesta és la diferència (i que explica moltes coses): mentre alguns no es cansen d'anar a buscar altres sectors amb qui no comparteixen totalitat de projectes per debatre i per veure què i fins a on es pot construir, altres no volen sentir a parlar de res que no sigui la seva capelleta política, i si cal, apelen a la necessitat de censura per impedir que es vegi que en aquest país hi ha gent que es mou, que debat, que parla, que articula, que s'equivoca, que l'encerta, etc. Això ha d'èsser invisibilitzat, no pot ser que la gent se n'assebenti per un portal de contrainformació que gent de diversos moviments socials es reuneix per debatre coses, quina barbaritat!

Així, una trobada de un miler de persones de diferents mmss ha de ser censurada, ara, no cal que es faci (no s'apela mai a fer-ho) amb els escrits de cert perturbat avantguardista-llibertari que fa servir el portal com a blog personal.

És així: com que no m'agrada el que veig, decideixo exigir que no es vegi (per la resta). Així, potser, em puc arribar a creure i tot que no existeix.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013


en la sociedad democratica, las carceles se construyen muy rapido y sirven de modelo a las fabricas y las escuelas. En democracia una minoria capaz de inspirar de vez en cuando un temor bien palpable a la mayoria, es la que en realidad gobierna.

El pueblo en democracia mas o menos piensa: parece que los democratas que gobiernan entienden algo que nosotros no acabamos de enetender en este momento., si no fuera asi como han podido actuar y triunfar de esta manera decidida. Y si es asi como el pueblo queda preso de una estetica de firmeza democratica, que le lleva a una inaccion y cae abatido por el terror democratico, que es la etica de justicia del gobierno en democracia.
En democracia la labor de los intelectuales es enseñar al pueblo a consolarse con los chistes politicos, y el pueblo enseña a consolarse a los intelectuales haciendose adictos a las tabernas.
El pueblo cuando vive para un fin lejano, es porque el gobierno en democracia necesita ocultar sus estafas en el presente. La democracia es el culto al futuro convertido en religion de estado,, perjudicando y llevando a las personas a la miseria y negando la creacion colectiva al pueblo.
La democracia demuestra con los hechos, que los enchufes, la chapuceria, el robo, el expolio, la estafa es su esencia, y con esta, degrada al pueblo, lleva a las personas a odiar a todo el mundo y asi mismas.
El pueblo ideologizado por la democracia, va atrofiandose y va sustituyendo en parte o completamente por razones de conveniencia respecto al fin principal, y de esa manera el estado democratico crea su dinamismo, y asi toma decisiones grandiosas, como la construccion de grandes estructuras( vias ferreas del ave, autopistas, areopuertos, ciudades dormitorios, museos faraonicos etcc...) y en el terreno ideologico, usa grandes proclamas como el derecho a decidir, independencia construir estructuras de estado, crear un nuevo estado democratico. Necesita unos esponentes vistosos,para desmostrar la seriedad de sus planes, y de esa manera queda al descubierto que es imposible en democracia coger al gobierno con las manos en la masa, pues aunque se muestre con pruebas y calculos definitivos la estafa a gran escala, de los adictos al regimen democratico. el pueblo atrofiado por la ideologia de la democracia, carece de energia, pues su juventud llena de dudas, no aguanta el drama de la soledad, y cae en la ideologia de la democracia o en la drogadiccion y el alcoholismo.
Mientras esperamos ansiosamente el comienzo de la revolucion mundial, la ideologia democratica, ha calado todas las esferas de nuestra vida, y es por eso que cualquier fruto del trabajo material o espiritual, ha de contraer un cierto reflejo mistico, una señal que onfirme su fidelidad respecto al fin ideologico democratico, desde un pan a un boton, pasando por un libro o un papel, ¡TODO! Desde , por, y para la democracia.
Si en la sociedad democratica alguien actua con panico ofensivo, cualquier persona dentro de la sociedad democratica que no participe en este movimiento ideologico democratico, lo que se ve perfectamente, al quedar rodeado por lo gente democratica que lo identifica como un enegmigo, sin embargo si se da cuenta a tiempo del peligro que corre, puede salvarse sin en vez de demostrar su terror, finge exaltacion a la democracia. Le llaman democracia y lo es.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Quan algú que es deu considerar llibertari o anticapitalista exigeix "moderació"... alguna cosa no rutlla, no?
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Però el que no es pot fer és intentar fer-se monopoli de tot això. Parlar d'unitat popular ja és puto sinònim de parlar de la CUP i això és penós. Pots dir missa que era de MMSS però quan poses Unitat Popular (i a sobre quan parles que van venir representants de la CUP d'aquí i d'allà) sembleu que l'únic que existeixi com a alternativa sigui la CUP dels collons.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Enhorabona per la Trobada, tot un èxit!
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Per "uf!": Aquí ningú es fa monopoli de res, serà que són els únics que fan coses en aquest sentit...Per què qui més parla d'Unitat Popular als PPCC? Perquè jo no he sentit mai a ningú que no sigui l'EI utilitzar aquest concepte i establir-lo com a projecte propi.

Felicitats a totes per la TUP!
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
uf!, l'esquerra independentista apela a la Unitat Popular com aliança estratègica, mentre a altres sectors els ha fet sempre fàstig (ben legítimament) sentir a parlar d'això, o tenen altres fòrmules (Els anarquistes xilens o altres sectors bé que renegaven de la Unitat Popular com a estratègia). Això és així i no passa res, però sembla que ara "unitat popular" és la panacea i tothom intenta inventar el seu propi significat per aquestes paraules màgiques i no té perquè ser així.

En tot cas, si d'ahir parlem no hi havia ni un sol cartell, ni una sola pancarta en tota la trobada de la CUP. Que és evident que gent de la CUP montant coses? sí, però no era un debat ni DE la CUP ni PER la CUP, sinó perquè gent de moviments socials vingués a dir la seva, i de fet, també hi havia intervencions que despotricaven de la CUP, i no passa res.

En tot cas, l'alternativa es demostra fent. Amb trobades d'Unitat Popular, amb més ateneus, casals, col·lectius, caminant caminant i caminant. Equivocant-se? sí, segur, en alguns moments, i en altres encertant-la. Però fent.

Ara, pretendre dir que "com que no m'agrada que es vegi que aquests es mouen, que és censuri i que no se n'assabenti ningú" és, en el millor dels casos, poc antiautoritari, no trobes?
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Per cert uf!, sí que estic plenament d'acord amb tu amb una cosa: aquesta obsessió de mitjans alternatius (perquè la crònica és de llibertat.cat, però eldiario.es fa el mateix, i fins i tot alguns cops la Directa) de reproduir aquesta costum de fixar-se tant en els "representants electes", tant pròpia dels mitjans del règim.

Molt bé que vinguin diputats, però NO cal ressaltar-ho quan ni tan sols venien com a ponents, sinó com a uns participants més. També hi havia activistes MOOOLT històrics de diversos àmbits en la història d'aquest país i no surten mentats.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Un llibertari demanant moderació?? no pot ser!! d´acord, llavors, quan posin noticies els d´iniciativa, o comisions obreres, doncs res, com no es pot demanar que ho treguin...
R2, aquest comentari que has fet, simplement denota una cosa, que ets tonto.
I ja no parlo del marhuenda de lescup que també volta per aqui,aquest i el tarat llibertari, "vaya pareja", jeje

"Ara, pretendre dir que "com que no m'agrada que es vegi que aquests es mouen, que és censuri i que no se n'assabenti ningú", diu aquest. Treure- ho d´indymedia significa per a tu "que no ho vegi ningú"?? si que es petit el teu mon. No teniu pàgines pròpies?? doncs amb 800.000 euros que us dona l´estat, podrie-ho fer-les, no?? i el canal parlament?? FORA PARTITS POLITICS D´INDYMEDIA. A LA MERDA ELS DIPUTATS.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Us heu donat compte de la vostre esquisofrènia?

Algunxs dieu estar fartxs de sentir a parlar de "la CUP dels collons".

La paradoxa està en que ja podem estar parlant d'una trobada de debat entre diferents sensibilitats dels moviments socials, d'un congrés de formació d'Arran, d'una nova secció sindical de la COS en una empresa o de qualsevol altre cosa, que al final els que dieu estar "fins als collons" (a lo Guardia Civil, apelant als genitals per reforçar l'expressió) sou els que acabeu parlant de la CUP.

La por (a no poder aportar res millor) que reflexeu és total i absoluta. En fi, allà vosaltres. Està bastant clar que passa, però ep, si ho voleu negar, endavant.

amunt les que lluiten!
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Un llibertari demanant moderació?? no pot ser!! d´acord, llavors, quan posin noticies els d´iniciativa, o comisions obreres, doncs res, com no es pot demanar que ho treguin...
R2, aquest comentari que has fet, simplement denota una cosa, que ets tonto.
I ja no parlo del marhuenda de lescup que també volta per aqui,aquest i el tarat llibertari, "vaya pareja", jeje

"Ara, pretendre dir que "com que no m'agrada que es vegi que aquests es mouen, que és censuri i que no se n'assabenti ningú", diu aquest. Treure- ho d´indymedia significa per a tu "que no ho vegi ningú"?? si que es petit el teu mon. No teniu pàgines pròpies?? doncs amb 800.000 euros que us dona l´estat, podrie-ho fer-les, no?? i el canal parlament?? FORA PARTITS POLITICS D´INDYMEDIA. A LA MERDA ELS DIPUTATS.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Us heu donat compte de la vostre esquisofrènia?

Algunxs dieu estar fartxs de sentir a parlar de "la CUP dels collons".

La paradoxa està en que ja podem estar parlant d'una trobada de debat entre diferents sensibilitats dels moviments socials, d'un congrés de formació d'Arran, d'una nova secció sindical de la COS en una empresa o de qualsevol altre cosa, que al final els que dieu estar "fins als collons" (a lo Guardia Civil, apelant als genitals per reforçar l'expressió) sou els que acabeu parlant de la CUP.

La por (a no poder aportar res millor) que reflexeu és total i absoluta. En fi, allà vosaltres. Està bastant clar que passa, però ep, si ho voleu negar, endavant.

amunt les que lluiten!
La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país o ke jodido es ir a remolque y como los cerdos intentan subirse de nuevo al carro
01 des 2013
ICV celebrará una asamblea en enero con los movimientos sociales para convertirse en alternativa

ICV-EUiA celebrará una asamblea en enero que pretende reunir a representantes de los movimientos sociales para empezar a construir una nueva alternativa política, que vaya más allá de las fronteras de su formación y evite la "fragmentación y multiplicidad de la izquierda", en declaraciones del coordinador nacional de ICV, Joan Herrera.

"El frente debe aglutinar a demócratas de izquierdas, sindicalistas, activistas... gente que quiere una alternativa para el país. No podemos permitirnos el lujo de la disgregación y de que se lo carguen todo", ha dicho Herrera este sábado en la inauguración del Consell Nacional de ICV.

Un manifiesto unitario

Ha recalcado la necesidad de que este frente surja de las bases --la militancia de ICV lleva meses trabajando con representantes de movimientos ciudadanos de todo tipo--, y no ha cerrado la puerta a la participación de otras formaciones políticas, pero ha avisado de que el manifiesto debe ser unitario, y los firmantes, entender que "no hay que competir, sino compartir".

"La alternativa no se puede construir supeditada a ninguna fuerza del Estado; tampoco a la lógica de los recortes, ni a la de intentar matizarlos", ha continuado, en una crítica velada a PSC y ERC, aunque sin mencionarlos.

Su voluntad no es "hacer limpieza", sino sumar a mucha gente con el objetivo de que la izquierda en Catalunya no aspire únicamente a resistir, sino a ganar las elecciones para revertir las políticas de austeridad, las privatizaciones y la venta de patrimonio público.

"Es hora de la unidad de acción y de la alternativa, y queremos contribuir a construirla. Es el momento oportuno porque mucha gente se está manifestando, y hay muchos textos y muchos manifiestos que dicen 'Vamos a hacer algo", ha argumentado.

La consulta será "crucial"

En ese sentido, ha considerado que el 2014 será un crucial para el futuro de Catalunya, y ha criticado la incongruencia de aspirar a la independencia al mismo tiempo que se pone a la venta el patrimonio público.

"Queremos ganar la consulta, pero no se puede hacer un país nuevo consolidando a aquellos que lo que hacen es desmontar el país y vendérselo", ha afirmado.

Durante el Consell Nacional de EUiA celebrado este mismo sábado, su coordinador general, Joan Josep Nuet, ha sostenido que debe ser un espacio abierto a los movimientos sociales de personas indignadas con los recortes.

Por ello, ha apuntado que la coalición "no pretende capitalizar el proceso" sino dar protagonismo a la sociedad civil que se manifiesta en contra de los presupuestos antisociales.

http://www.elperiodico.com/es/noticias/politica/icv-celebrara-asamblea-e
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Ara ja hem descobert que és el "Neng" l'anarquista amb tanta fòbia a l'Esquerra Independentista que és capaç de penjar notícies constantment d'ICV-EUiA amb tal de dir després "indymedia está llena de partidos".

En tot cas, i parlant de la notícia d'ICV, es nota clarament perquè ho fa i a qui tem.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
es ke no volem aportar res, les institucions ens fan fastic i d'alternatives no en tenen res. Fora diputats, politics, i representants dels moviments socials! no volem l'espectacle parlamentari ni aqui ni enlloc!
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Otro que no sabe de qué va la movida...

La noticia de ICV no es más que otra muestra de como la clase política necesita legitimarse acudiendo a los movimientos sociales que hace tiempo les adelantaron por la izquierda. De ahí viene el titular de "k jodido es ir a remolque", no es un comentario publicitando a un partido político, como lo es el post inicial a la CUP, sino una reflexión de que cuanto más crezcan los mmss y más organizados estén, menos legitimados estarán los partidos de "izquierdas" y por extensión todo el sistema de partidos. Ni más ni menos.

Estos intentos (naif) de "aglutinar" mmss con partidos políticos no son más que un movimiento desesperado por intentar subirse de nuevo al carro.

La práctica diaria demuestra que los partidos si no son parte del problema, son totalmente prescindibles a la hora de encontrar una solución.
Ni se os quiere ni se os necesita, parafraseando un eslogan por todos conocidos.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Quan a un no li agrada una cosa, o li genera desinteres, no hi entres i punt. Aquesta és la grandessa de Indymedia, tot i que cada dia va a la baixa hi ha per triar i remenar.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Quan dius "cuanto más crezcan los mmss y más organizados estén, menos legitimados estarán los partidos de "izquierdas", En QUÈ et bases exactament? jo veig que els moviments socials a Europa aquests darrers 25 anys fins ara (no te'n vagis al 36 com sempre fas) i en aquestes latituds geogràfiques si fa no fa, sempre ha coincidit que allà on els moviments socials són més forts és allà on l'esquerra "radical" o com li vulguis dir era més forta. Parlem de País Basc i esquerra abertzale, per exemple, que és on històricament han estat els mmss més forts. Sinó, aquests moviments poden estar forts puntualment però desapareixen també de la nit al dia.

I quan dius "la pràctica demuestra", exactament a quina realitat et refereixes? perquè a mi la pràctica em demostra que cada cop més gent s'acosta a les CUP perquè paralel·lament des de que es té presència a les institucions es veu una eina útil més per portar endavant lluites socials (mediatització, interpel·lació directa als culpables de x problemàtiques, més recursos per dur-les a terme, i un llarg etc.). És per això que la gent s'acosta a la CUP i no a àmbits llibertaris (no, no parlo dels que un dia munten l'assemblea llibertària X o Y, sinó de gent despolititzada o que no comparteix la totalitat del teu projecte però que et veu com a algo útil).

Ahir a la TUP hi havia prop d'un miler (no arribava, 890 acreditades més unes quantes que no es van acreditar), però no era una suma de militants de l'EI, sinó que hi havia gent de moltes tendències. I aquesta és la potencialitat: la capacitat d'arribar a altres sensibilitats, per veure què es pot fer junts. Tu saps el que és això? o et sóna a xinès?

Per cert, ens hauries d'explicar, neng, amb exemples reals, quan parles en plural, per QUI parles. Perquè sospito que parles per part d'una ínfima minoria cada cop més ínfima. I precisament per actituds com aquesta teva, més preocupades a rajar, rajar i rajar en comptes de construir res. Però bé, a mi ni fu ni fa. Ja us ho fareu, ara, si realment espereu arribar algú més fora del ghetto ja t'ho faràs. Ets taaaaan irrellevant políticament, que fins i tot em penedeixo d'haver destinat 3 minuts amb frikis de "revolución de manual" com tu
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
01 des 2013
Doncs si "et penedeixes de destinar 3 minuts", tranquil, que no et trobarem a faltar. Perqué no destines tres minuts, destines TOT EL DIA. Que t´emportes part de les subvencions que cobren les cup per estar tot el dia rajant i defensant al partit polític?? mes o menys com fa el marhuenda amb el pp...

Que siiii... que foteu por a tothom...
que taaambé... que farás gulags i tot aixoooo...
Ala nen, a dormir que demà hi ha cole.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
02 des 2013
d'Algú que s'ha de passar la vida pintant per les parets "que no te enganchen", "La droga evade pero no libera (A)FIJL",Resistenci(A) sin drogas, "Ni drogas ni especismo ni estado ni sexismo", "Obrero: el vicio te conducirá a la destrucción y la locura", "la droga, otra forma de control social", ETC,etc, etc...no sé què espereu.
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
02 des 2013
Q cutre somos cuando descalificamos en internet!
La realidad demuestra en el euskadi q la institucionalizacion es muerte revolucionaria.

Para x: El primero de las ventajas que enumeras me parece la más peligrosas. Mediatización, da una falsa muestra de interpelación y presencia. Tranki, Rato sigue libre y nadie hará nada.

Lo siento, la jugada de la independencia que lanzó Mas y Puig en verano de 2012 nos ha roto. La EI sigue en sus trece leninistas y los anarquista mirando a bávia.

Muy mal estamos todos! Espero que sigamos luchando y nos pongamos las pilas!
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
02 des 2013
negar la realitat, o intentar obviar-la no és una forma de canviar-la...
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
02 des 2013
Carlos, a Euskal Herria no és la "institucionalització" el problema, sinó que l'esquerra abertzale ha estat derrotada militarment (parlant clar) i tots els moviments polítics, socials, sindicals, etc. sospitosos de tenir el més mínim lligam amb la ideologia independentista i d'esquerres són reprimits durament, sota la senzilla acusació de "terroristes" i de "formar part de". No té més.


Sobre aventatges, jo et pregunto QUINA és l'alternativa, quina cosa veus millor a oferir. I no m'ho expliquis només a mi, explica-ho als centenars de membres dels moviments socials que s'acosten a les CUP, sense compartir del tot les seves premises, i no s'acosten en canvi a res similar de l'àmbit llibertari. Aquí podem disertar molta estona, dir missa, i citar als profetes si cal "Lenin Dijo", "Bakunin sugería",... però la realitat és que el moviment social que té un problema avui i ara acudeix abans a la CUP que a altres espais, on no es que no hi acudeixi, és que ni ho té present.


I per cert, si et penses com tota la premsa madrilenya d'ultradreta que això del conflicte nacional comença "en verano de 2012" i que ho fa Mas... no has entès res. Jo recordo que va haver-hi una cosa que es deia consultes per la independència, on van participar més de 600.000 persones. Recordo que al 2003 ja va haver-hi una macromani pel dret a decidir, convocada per una cosa anomenada PDD, amb centenars de milers d'assistents. I podríem continuar perfilant elements de perquè durant el mandat del PP a l'estat l'independentisme va pujar tant exponencialment.

Però res, tot això no existeix ni a la propaganda ultradretana ni pel que es veu al cap del Carlos.
Aquí erem tots molt espanyols i tal fins al "verano de 2012", que per obra i gràcia de Mas vam canviar tots de sobte, sense més motiu.

PS: I després alguns es pregunten com es que ningú de la societat catalana s'acosta a ells, amb lectures de l'estil El Mundo no m'extranya...
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
02 des 2013
Les trobades de tot el que sigui o esdevingui com a Unitat Popular, vol dir lluita del poble.
I al poble, pues hi ha de tot: classes mitjanes, altes, assalariats de coll blanc o blau, els nostres repressors...
A la merda amb la Unitat Popular!
Perquè:
Visca l'enfrontament entre oprimits i opressors i menys plataformisme a l'àmbit llibertari.
Les cups resta d'estalinistes, ja son brou d'una altra olla.
Plataformisme: a part de l'aplicació de la carta de Druida, va fer fracassar tot el moviment llibertari a Sud-amèrica, no ho oblidem!
Re: La Trobada per la Unitat Popular esdevé una àgora dels moviments socials del país
02 des 2013
Felicito a l'EI doncs si centenars de persones dels moviments socials s'acosta a ella.
A la CNT on estic també s'acosten centenars de treballadors a buscar una alternativa o almenys un cop de mà que no els hi donen altres sindicats.
A les consultes per la independència hi podien participar 600.000 persones, però amb això què estàs dient? que tot el finançament de les consultes i els mass media abocats en elles procedien de l'esforç del poble? I la mani de la PDD també estava convocada amb l'esforç del poble treballador? Quina independència volia i vol la majoria d'aquesta gent? Si només et guies pel nombre de persones, doncs tu mateix...

Que el moviment llibertari no és la hòstia i ha fet moltes coses malament d'acord, però també és cert que hi han assemblees, ateneus i anarcosindicats que estan fent molt bona feina i que si que se'ls hi acosta gent. Doncs l'EI que faci el que cregui oportú, nosaltres a reconstruïr un moviment llibertari fort de nou i el temps ja dirà...
Sindicato Sindicat