Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: un altre món és aquí : antifeixisme : globalització neoliberal : xarxa i llibertat : pobles i cultures vs poder i estats
[30 de Març] Convocada Manifestació a favor del Dret a l´Autodeterminació de tots els Pobles Europeus
28 nov 2013
La Comissió Internacional de Ciutadans Europeus ha convocat una manifestació a Brussel·les el 30 de març del 2014: Aquest dimarts s'ha obert el període d'inscripcions per organitzar el transport i l'allotjament
Segons ha indicat en una roda de premsa la portaveu d'aquesta comissió la manifestació compta ara amb el suport del Moviment Social Flamenc. També que el dret a l'autodeterminació pugui ser exercit per qualsevol poble europeu, es diu. La International Commission of European Citizens (ICEC), establerta a diversos països europeus, vol aprofitar l´ocasió per convèncer la dirigència de la UE.
S´ha volgut deixar clar que els partidaris del "no" a la independència de Catalunya que estan a favor del dret a decidir també "estan convidats a participar en la manifestació de Brussel·les"
A fi de reservar autocars i preveure altres tipus de transport col·lectiu, l'organitzadora ha iniciat avui, a través de la seva pàgina web, el període d'inscripció d´aquelles persones que vulguin desplaçar-se fins a Brussel·les. El director del moviment social flamenc, Steven Vergauwen, ha assegurat: "els catalans seran molt benvinguts a Brussel·les i tractarem d'acollir-los tan bé com es pugui" ja que "ells i nosaltres estem vivim moments decisius, i creiem que el dret a l'autodeterminació és universal i no fa falta debatre'l, ara és el moment d'exercir-lo".

--------------------
This post is also available in: Deutsch English Español Euskara Français Italiano Nederlands Vèneto: www.europeancitizensdecide.eu/ca/qui-som-2

qui som?

La “Comissió Internacional de Ciutadans Europeus” (ICEC) ha estat creada per reunir totes les organitzacions, institucions i individus que comparteixen la visió d’una Europa que és democràtica, tant en la teoria com en la pràctica.

Els moviments socials d’Escòcia, Catalunya, Flandes i Euskal Herria juntament amb representants socials d’altres nacions Europees i Estats membres, utilitzaran l’ICEC com a punt focal, un lloc de trobada i fòrum on les teories acadèmiques i polítiques sobre la Democràcia, Europa i els Drets Universals, poden ser discutides i difoses entre els diferents actors internacionals.

ICEC representa una aliança ciutadana coordinada a nivell Europeu per expressar la voluntat de milions d’europeus en la defensa dels principis fonamentals de Llibertat, Justícia, Igualtat i Pau a Europa.

La Comissió està integrada per membres d’organitzacions socials, partits polítics i xarxes acadèmiques, i ho fan a títol personal, encara que són moltes les organitzacions que expressen obertament el seu suport. L’accés a l’ICEC no és limitat a cap àmbit i és expressament obert al públic en general, encara que no es pertanyi a cap altra organització.

Com un dels pares de la Unió Europea va declarar:
“… No és la unió dels estats, sinó dels Pobles”
Jean Monnet.

Una millor democràcia és possible i necessària. Ens correspon a tots els ciutadans Europeus parlar amb una veu clara i organitzada sobre aquests temes i fer-ho al costat de les nostres Institucions Europees.

Junts ho farem possible!! Perquè NOSALTRES SOM EUROPA.

Per més informació no dubteu a escriure’ns a:
icec ARROBA europeancitizensdecide.eu
Mira també:
http://ca.wikipedia.org/wiki/Alian%C3%A7a_Europea_per_la_Independ%C3%A8ncia

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat