Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : especulació i okupació
Londres : Protesta contra la Secció 144 llei anti-okupa a Finchley Oficina Tory
26 nov 2013
24 novembre 2013 Mike Freer MP és una co -arquitecte de la controvertida " Secció 144 " llei que criminalitza la okupa en propietats nacionals .

El 22 de novembre de 2013, els activistes van arribar a protestar i acampar fora de la seva oficina electoral (l'edifici Finchley que solia ser l'oficina de Margaret Thatcher ) .

En un primer moment , en un moviment de relacions públiques , els va convidar fora del paviment i en l'estació de servei , però com molta gent de local va mostrar el seu suport, i altres van arribar a la protesta , cap al final del dia que va canviar d'opinió . No obstant això , els ocupants il · legals han assenyalat a la policia que ara hauria de posar això per escrit i de sol · licitar a un tribunal , que ell no seria capaç de fer ara abans del matí de dilluns, de manera que el camp segueix sent el cap de setmana com a mínim .

Mentre hi era filmant per un curt temps en el 23 , la protesta va rebre la visita de diversos locals , els automobilistes Tooted seves banyes , i una dona van arribar oferint ampolles de te .

La protesta està trucant a altres a unir-se a ells , o per donar suport al portar menjar vegetarià , begudes calentes o equips de roba de llit / càmping. Tots els militants i simpatitzants pacífics són benvinguts a visitar el campament que es troba a 212 Ballards Lane ( metro més propera West Finchley ) .

Veure vídeo: http://vimeo.com/80153687

Ejacular informació de la campanya es pot trobar a www.squashcampaign.org

Font : Rikki Indymedia
http://indyrikki.wordpress.com

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat