Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
#Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013

'La batalla de Guillem ja s'ha guanyat. Ara cal guanyar la batalla del país', hi diu el pare de Guillem Agulló - La CUP denuncia el "terrorisme d'estat" amb les imatges del cas Raval, però també com les classes privilegiades prenen "els drets a les classes populars

VÍDEO: http://www.youtube.com/watch?v=9VxUn0rXTY8
1240508_554150578007711_1680488415_n.png
Ara que fa un any del 25-N, la CUP-Alternativa d'Esquerres ha publicat un vídeo, amb el títol de #Hopodemtot, en què recorda els principis que van portar la formació a aconseguir tres diputats al parlament i a tenir unes perspectives de creixement electoral, segons totes les enquestes. 'El referèndum l'haurem de forçar; forçar popularment que la Generalitat desobeeixi l'estat espanyol', diu Quim Arrufat, que apareix en el vídeo juntament amb David Fernàndez i Isabel Vallet, a més del regidor d'Argentona Eudald Calvo, el regidor de Girona Jordi Navarro; el de Mataró Xavi Safont-Tria i l'ex-regidora de Sallent Anna Gabriel.


'Alguns entenen l'actual cicle polític com la continuïtat del seu poder, dels seus privilegis. 'Per a nosaltres, el referèndum d'autodeterminació, la independència, la llibertat política és ruptura, és canviar-ho tot de dalt a baix', diu David Fernàndez en el vídeo.

El vídeo ha estat elaborat amb imatges i discursos recollits en actes que es van fer al voltant de l'Onze de Setembre passat. Ha estat filmat i editat pel col·lectiu Metromuster i la música és original i inèdita de Pau Llonch, del grup AtVersaris.


VÍDEO: http://www.youtube.com/watch?v=9VxUn0rXTY8
Mira també:
http://www.vilaweb.cat/noticia/4158189/20131125/hopodemtot-video-cup-primer-any-25-n.html
http://www.ara.cat/politica/CUP-David_Fernandez-Quim_Arrufat-Isabel_Vallet-Eudald_Calvo-Jordi_Navarro-Xavier_Safont-Tria-Anna_G

This work is in the public domain

Comentaris

Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
Independentment del que es pensi, l'aparell propagandístic funciona a tot drap: aquest vídeo ja l'han vist prop de 15.000 persones en menys de 24 hores.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
A propòsit del comentari:

TheErmahe
Fa 14 hores

Ánimo desde Madrid. Estos son los argumentos que mucha gente de la península se niega a escuchar. Independencia para cambiarlo todo. El mismo cambio que buscamos muchos de nosotros.


Jo no sé que passa a Madrid però la meitat de gent anticapitalista i dels moviments socials estan enamorats de la CUP.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
Fora partits polítics d´indymedia. Us sona "canal parlament"?
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
Això s'ha d'acabar, estem fartes de veure posts de la CUP a indymedia, indymedia es un mitjà independent, la CUP no pinta rès aquí!
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013

Cuando luchas contra un monstruo durante mucho tiempo, éste te acaba convirtiendo en monstruo. Cuando miras el abismo, el abismo te mira a ti. Esto se lo expliqué a Nietzsche mientras tomábamos snachps en Baviera, y el pobre se atragantó de tal modo por la emoción, que empezó a toser y no pudo enterarse del resto del aforismo. Ahora que el pobre está muerto, os lo voy a revelar.

Tenemos el monstruo. Una especie de entidad maquiavélica llamada capitalismo con diversos centros neurálgicos. ¿Dónde estamos nosotros? Dentro del monstruo, por supuesto, en posiciones subalternas. Pues entonces vamos a ver cómo entrar en donde se manda.

Eso de meter cabeza en un Centro de Mando, tiene su ritual. Puedes intentar echar la puerta abajo de una patada, y desalojar a los inquilinos, sentarte en el trono y empezar a pedir cerveza. Pero como es muy peligroso entrar ahí dentro a las bravas, los nuestros intentan infiltrarse mediante el voto, que el sistema lo permite. Haces una campaña, prometes que vas a cambiarlo todo, porque total, mentir no se castiga en política, embaucas a unos miles, y ya tienes tu acta de diputado.

Pues amigo, ahora tienes que ponerte la máscara y escenificar. La primera impresión es la que cuenta, decía Irving Goffman (1). Sonrisas a los odiados colegas, apretones de manos, tomar posesión del despacho, ubicar a los asesores y secretarios, y ver qué carajo se hace allí dentro. Poca cosa, la verdad. Un parlamento que permite millones de parados, desahucios y terremotos, no vale para nada, ciertamente.

El teatrillo es diáfano. Los papeles están repartidos, los comportamientos estereotipados. Y si intentas darle otro punto de vista al invento parlamentario, te encuentras con esta desagradable sorpresa: que hay un catálogo de actitudes entre las que tienes que elegir, no pudiendo hacer otra cosa que cumplir con el protocolo. Tal vez enseñar una sandalia, que la ley no lo prohíbe.

¿Tiene algo el Acratosaurio en contra de quien enseña la sandalia? Nada en absoluto. Solo describo despiadadamente lo que hay: quienes entraron diciendo ser el Caballo de Troya, no entraron con astucia en la fortaleza, sino con el procedimiento establecido; no han abierto las puertas del castillo al ejército griego; no han pasado a navaja a sus habitantes; no se reparten los despojos ni incendian la odiada ciudad. Disciplinadamente, abren cada día el despacho y ven qué cosa toca mientras convocan un referéndum. En definitiva: el Caballo de Troya, es -objetivamente hablando- el burro de Tortosa. Noble animal donde los haya, hablemos mejor de la moto.

Quien lucha contra un monstruo, puede convertirse en monstruo. Quien mira al abismo, ve que el abismo lo contempla a él… Pero lo mismo es que no estás luchando. Lo mismo es que estás en el fondo del barranco, so carajote, buscando una salida. Lo que es de uno es de todos, lo que es de todos es de nadie, lo que es de nadie es de uno.


...................


NOTA

(1) Que se vea que soy una persona muy culta, capaz de citar y todo.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
En el vídeo sembla que en el jovent català no hi ha joves lletjxs, que l'utilització dels estereotips de la joventut, juga un important paper important per a què tota aquesta joventut vulgui pertànyer al bàndol dels macos.

Potser és l'edat la qui ens espatlla l'imatge i aquest és el contrast que es produeix. Les persones majors, també desitjaran estar amb un jovent tan macxs i bellxs. Ningú vol envoltar-se de lletjor perquè ningú vol formar part del "eix del mal lleig", excepte "els dolents" que te'ls trobes a tot arreu.

El vídeo està molt ben fet, amb molt ritme i intensitat, malgrat que el que es veu al carrer, és molt diferent.

Aprendre a jugar amb la manipulació de les imatges i les paraules dels discursos, és quelcom que al nacionalisme sempre se l'ha donat bé. La "pàtria" es transforma en "terra", i això li treu aquest regust ranci.

La successió d'imatges de protesta, és un continu i transmet una sensació de revolta a qui es troba distant d'aquest recés de pau que és el ramat. Només cal estar atents a la deriva d'aquests promotors del suposat canvi i fer la nostra feina.

Per descomptat, visca la terra sense banderes.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
David Fernández: (Ocupació, periodista) Parlamentari i activista.
Quim Arrufat: (Estudis polítiques) Ex-regidor, parlamentari i activista.
Isabel Vallet (Estudis Jurista)Parlamentària i activista.
Eudald Calvo: Regidor i activista.
Jordi Navarro: Regidor i activista.
Xavi Safont-Tria: Regidor i activista.
Pau Llonch: Cantant i activista.

Actors terciaris: Públic jove, cares maques, ulls il.lusionats, estètica EI. Som gent guay, vine amb nosaltres.

Resum: Ho canviarem tot, som el poble, estem en les lluites populars, i sabem realitzar vídeos a més d'espectacles amb sandàlies al parlament i discursos contra els banquers i polítics dolents. Es tracta d'emocionar al personal i que aquests dipositin la seva confiança en nosaltres novament.

Tornarem a ser el cavall de Troya.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
Este es otro de esos post donde los comentarios superan en interés (y calidad) a la noticia inicial.
En el fondo es de agradecer la "militancia" CUPtaire de algunos... años atrás hubiera sido imposible leer hilos como éste.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
Aixó que es, indymedia, p canal parlament??? estic fart de veure politicuchos diputats a pàgines de moviments socials.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
"Estar bien instalados en el monstruo, mientras esperamos su colapso".... Brutal tío! Gracias por amenizarme el rato con tu lectura!!! Ojalá pudiera ver más a menudo tu nivel por indymedia!
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
L'article es de l'Acratosaurio Rex, el pots llegir aquí: http://www.alasbarricadas.org/noticias/acratosaruio_rex
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
Això de que no hi ha noixs lletjxs va a gustos saps? a tu potser et semben totxs guapxs els que surten al vídeo, a mi no. Però tots són gent normal al cap i a la fi, no és un "anunci de models" perquè ens entenguem.

I sí, es tracta d'incitar la gent a la revolta, a sortir al carrer, a organitzar-se, a dir "ara és el moment"... és això el que s'ha de transmetre i no el "votans cada 4 anys i després torna a casa" oi?


PS: Veig MOOOOOOOOLT més probable que la CUP la cagui ABANS que els llibertaris puguin fer algo amb cara i ulls. No parlo de microexperiències, sinó d'una alternativa que ilusiona a gent NO llibertària, que és el que està aconseguint la CUP amb gent fins i tot d'altres pobles de l'estat
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
... no entendistes nada... Si gente como tu son los que harán la ¿alternativa?, menuda alternativa!
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
26 nov 2013
Bueeeeno, ja està aquí el "Marhuenda de les cup" i el seu mon imaginari on:

-Totes les forces polítiques de el seu estimat arc parlamentari català tenen por del fernandes & cia.

-CNT/CGT, i el món llibertari en general no existeixen i son insignificants al costat de per exemple sepc i cos (?)

-Arran no es un esplai.

-D´aquí a poc temps, la cos serà com lab. O més potent encara. Pasaran de dos seccions, a dos mil.

-He dit que el moviment llibertari està acabat?? doncs aixó. El que no he dit es que hi ha una raó. Tots estan, voten, i militen a les cup.

-L´EI ha nascut per guiar al poble català a la llibertat, ara la gent ja es comença a donar compte. Per aixó les manifestacions d´un mil.lió de persones. TV3 i CiU no tenen res a veure.

-Podria continuar. La ment de fanàtics nacionalistes, tipus "Marhuenda de la razon", o el cas que ens ocupa, "Marhuenda de lescup" es digna d´estudi.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
On són els treballadors? Doncs, majoritàriament, veient la tele, per desgràcia, cosa que la gent que s'aglutina a la CUP intenta canviar, com d'altres organitzacions polítiques i sindicals fan .
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
buah, les xapes d'aquest són mítiques. Molt aplicable el clàssic aforisme nietzschià al món llibertari, que socialitza amb lumpen de tota mena i acaba esdevenint també abisme.
L'article denota escriure des del prejudici paranoide més típic: recopil·lar dades del voltant de forma arbitrària per acabar convertint el prejudici en convicció. Extrapola això a una ideologia i et mostrarà com estem actualment, intentant fer quadrar la realitat dins del nostre dogma i restar aliens al poble i les seves lluites i, com aquest article,menyspreant la lluita honesta d'un col·lectiu i menyspreant les seves capacitats des del més tòpic antiparlamentarisme de manual.
Jo no he votat la CUP, però m'estic pensant de votar-los a les properes eleccions. Deixaré, doncs de ser apte per la lluita al carrer? Per la lluita al treball i per la lluita dels drets fonamentals?
Les sigles són sigles, els projectes es cremen, però qualsevol cosa que doni veu (VEU!)a les lluites dels treballadors i dels desfavorits al parlament ha de ser benvinguda. I més quan la fidelitat al carrer constitueix un pilar ideològic de la formació, o això diuen. Si trenquen la fidelitat, sempre estem a temps de passar d'ells. No?
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
Alguien se ha fijado que "quieren cambiarlo de arriba a abajo"? bua desde arriba solo puede haber mierda
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
Ostres, encara no havia intervingut en aquest post, però sembla que he fet un enamorat i que quan no hi sóc em busca.

"per al "Marhuenda de lescup"", o com parlar per no dir res.

Alguns necessiten tirar de la inventiva i de la exageració que roça la ciència ficció (qui ha insinuat mai que la CGT "no sigui res" al costat de la COS?¿?¿?) per una qüestió òbvia: manca absoluta d'arguments polítics.

La malaltia fa temps que està clara: miren a casa, veuen el panorama lamentable que hi ha, i reprodueixen el pensament tan propi de masclistes de "si (la revolta social) no és per mi, no serà per ningú". Per tant, ja no es tracta de trencar-se les banyes en com construir alternativa llibertària, això ho dóna per perdut, sinó en com atacar l'EI.

Llàstima que com a persona demostri ser tant justeta ;)
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
N'hi han alguns que estan afiliats a la CGT, CNT i també als grocs, no em refereixo a membres del comitè d'empresa que aprofiten les hores sindicals per anar de birres o alliberats i trepes de tota mena.

A les manis d'aquests sindicats veig a treballadors, al vostre moviment no. Estudiants i gent que ha estat tota la vida als mov.socials si i alguns monitors d'esplai també, però treballadors pocs.

L'EI amb el tema estudiantil, org. juvenils i concerts, ha aconseguit penetrar entre la joventut catalana de classe mitjana, això ho ha fet bé -a la seva manera,clar-. Però encara ha de penetrar en la classe treballadora i la immigració, si vol passar d'aquest sostre.

Per altre banda, no veig que l'acratosaurio menysprei les lluites de l'EI, en tot cas crítica el parlamentarisme d'una forma catxonda com sempre fa ell. No, si votes la CUP, pots lluitar al carrer també. Però ara una pregunta, aquests 120.000 i pico de vots a la CUP lluiten al carrer la majoria? Si aquests vots lluitessin al carrer si que seríeu un moviment potent, però no és així. Parles de donar veu, qualsevol mitjà és lícit per donar veu? I han altres formes de donar veu més enllà del parlamentarisme? jo penso que si, una lluita ben plantejada i uns mitjans propis per exemple. I l'altre qüestió és que les CUP no representen TOTS els mov.socials com volen fer creure quan fan vídeos amb el 15, PAH,etc. A vegades tinc la sensació que es volen apropiar d'algunes lluites o que no només estan en elles per lluitar sinó per treure'n rèdits electorals.

Per últim i perquè sapigueu que no només crítico l'EI. El moviment llibertari, més enllà de CGT i CNT que no són grups anarquistes específics- ha fet molt el cafre en els últims anys, està desorganitzat en grups anarquistes, ateneus, etc. Tot i que en els últims temps s'està avançant en crear alguna cosa amb cara i ulls, exemples d'això són l'assemblea llibertària del vallès oriental, l'assemblea llibertària de la garrotxa, els del Bages, gata acràta de terrassa,etc
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
"Respostes a preguntes i afirmacions"

Fixa't que tota la teva construcció argumental gira entorn a l'absoluta SUBJECTIVITAT, al que "tu creus", al que "tu veus". No hi ha cap dada mínimament objectiva per afirmar el que afirmes, podries mirar per exemple la composició social que otorga el CEO als votants de la CUP (55% aturats, encara que també és la formació amb el % de gent amb màxims estudis més alts). Podries dir que l'EI està a moltes més poblacions d'extracció obrera (Hospitalet, Santa Coloma, Gavà, Rubí, Badalona, Terrassa, i un llarg etc. de pràcticament tota l'AMB) i que van ser aquests llocs els que van fer que s'entrés a BCN província amb 3 diputats

Però no. Tot es limita al "jo crec", que té tan valor com si jo digués "jo crec, pel que he vist, que la majoria de anarcosinidicalistes són politoxicomans que no arribaran als 40". Cap ni un.

En tot cas, alguna cosa fa trontollar encara més la teva teoria (ja he dit que està basada en la subjectivitat) perquè cada cop queda menys "classe mitjana" en aquest país, s'està precaritzant a marxes forçades, però en canvi l'EI creix com mai en tots els fronts de lluita. D'on creix llavors segons la teva tesi?

I no, els 126.219 vots de la CUP és EVIDENT que no lluiten al carrer, tan evident com que els 15.000 manifestants defa 2 vagues generals al bloc de CGT-CNT a BCN NO lluiten diàriament ni estan organitzades en l'anarcosindicalisme.

En això estem: en transformar aquest suport PUNTUAL, i en molts casos, parcial, en compromís amb el projecte d'alliberament, mentre sumem a nous sectors al suport puntual.

I es que, siguem clars, estar a les institucions no serveix per una merda més enllà de per llegir a la Gaceta i riure una estona. Però ajuda per una cosa fonamental: en tant que la gent et veu com quelcom ÚTIL, comencen a apropar-se a tu altres sectors, comencen a veure que pots ser un instrument (més, no l'únic, un més) vàlid per mediatitzar la seva lluita, per fer posicionar als que manen el país, etc.

En altres paraules: ajuda a ANAR SUMANT MASSA CRÍTICA. Que és el que avui en dia no fa l'anarquisme: les assemblees que neixen per un lloc (Vallès, Garrotxa, Terrassa, etc.) es perden per un altre (Antiautoritària de Girona, G.A. Seny i Ràbia, Periòdic Cultura Obrera, FEL, etc.). I així anar passant el temps. I que vols que et digui, per guanyar hem de ser MOLTS milers, però molts. I si no trobem la manera de fer-nos últils a sectors no polititzats, sempre s'estarà sent un % ínfim.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
Alguns dels que despotriquen de la CUP aquí no són llibertaris, simnplement són gentoleta que fan de claca a C's i a UPyD en d'altres portals digitals, són nacionalistes espanyols, en cap cas llibertaris.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
27 nov 2013
El company està parlant bàsicament de militància no de qui us vota o deixa de votar. Vosaltres mai heu format part del moviment obrer, sou més aviat un moviment de les classes mitjanes radicalitzades (això si immerses en un procés de movilitat social descendent). Creix en tots els fronts de lluita menys en el sindical on fa pena i demostra el caràcter de classe del vostre moviment, marcat per l'ambigüetat i les propostes reformistes com el "Socialisme del s. XXI".

No intenteu vendre la moto.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
28 nov 2013
Que siiií, que siiiií, la cançoneta ja la coneixem: ja ho sabem que l'EI és la classe mitjana radicalitzada, o perquè no dir-ho directament el que voleu dir? és la gran burgesia, i en canvi els treba-jadores hablamos en castellano lengua del obrero y no la del patrón, y somos internacionalistas abajo las fronteras menos las de mi querida Iberia que es como EspaÑÑÑa pero sin reconocer la independencia de Portugal (so-cabrones separatas).

---
Ara resultarà que no hi ha anarquistes de casa bona, tant entre insus com anarcosindicalistes, va home va.

I per cert, el terreny sindical, proporcionalment, és on s'està creixent més, el nombre de seccions sindicals i federacions sectorials de la COS ha crescut molt, i més que creixerà els propers mesos (després us queixeu que no voleu coses de la COS a indymedia, però si no se us fiquen viviu a la vostra realitat i no us entereu :P ). Potser perquè era el terreny menys desenvolupat per l'EI, però no per omisió, sinó per apostes per ALTRES sindicats o directament apostes no sindicals (plataformes d'aquestes que apareixen i desapareixen).

No debades, ple de cops vosaltres mateixos reconeixeu que la CGT "està infiltrada" per ple de gent de l'EI. Podríem parlar també de la IAC (que a mi em fa bastanta grima, la veritat, però és una obvietat que hi ha gent de l'EI), per no parlar de la pròpia gent que està a la CNT, que dóna suport a la CUP (Olot, etc.) i que els teniu com a "apestats", malgrat per alguna raó ser de les federacions locals més fortes a Catalunya (que no és casual, està estrictament lligat amb la seva obertura de mires i amb voler estar conectats amb la realitat i no viure "in the ghetto").
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
28 nov 2013
Jajajaj com s'ha picat, qui ha parlat de parlar castellà o no ? burru. Ui si Iberia es como Españña per això era una idea precissament defensada a Portugal i la proposta de capital Lisboa. T'ha sortit la vena germans Badia, no ho podeu evitar, de fet, veniu del mateix. Ningú ha negat que hi hagi gent de l'EI a sindicats, però els vostres principals fronts de masses són el juvenil i l'estudiantil amb diferència. Ah, i la CNT d'Olot fa coses amb la CUP no "dona suport a la CUP" doncs això està prohibit pels estatuts.

P.D: Et recomano que et llegeixis la mateixa història del teu moviment, no hi apareix una sola vaga obrera.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
28 nov 2013
No cal anar a la història, només cal comprovar com la meitat dels represaliats de la darrera vaga general són de l'EI.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
29 nov 2013
1. La relació entre la CUP i els diferents sectors de la classe treballadora catalana.
Tot i que l'Esquerra Independentista sempre ha reivindicat la lluita de classe junt a la
nacional, el cert és que la seva incidència en amplis sectors de la classe treballadora ha
sigut generalment força reduïda. Aquest fet s'expressa, per exemple, en les eleccions on
els percentatges de recolzament en barris i viles de cinturons industrials en general són
més reduïts que en zones poblades per això que sociològicament denominem classe
mitja.

http://trobadaup.cat/sites/default/files/guio_treball.pdf
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
29 nov 2013
a qui vols enganyar tu, és la pregunta: a tu mateix o pretens realment enredar a la resta?

Ningú nega la poca implantació encara de l'EI en el sí de les classes més precaritzades d'aquest país. Però això no ve de parlar de l'EI en abstracte, sinó que tu mateix COMPARAVES la composició social i la presència de gent que hi ha a l'EI amb la de l'anarcosindicalisme. La qüestió la saldem ràpid: a l'EI hi ha més gent treballadora perque som més (i no parlo només de militants de la CUP, sinó de tota la base social: altres orgs., socis de casals i ateneus, etc.) que aquests sindicats que AVUI (no al 17, ni al 30, estem al 2013) estan mooolt minvats. La CGT (sindicat al que li tinc un gran respecte) amb prou feienes no arriba ni al 2% de representació sindical al Principat, i per no parlar de la CNT, que és un sindicat completament insignificant (repeteixo, a dia d'avui) i que està a anys llum de la CGT (encara que des d'un punt de vista de coherència, la CNT és la que sembla ser-ho més).


I sí, dir que as cinturons industrials hi ha menys força que altres poblacions més rurals NO EXCLOU que la CUP entrés al PArlament (perquè va entrar prou justa, la veritat) gràcies als bons resultats a certes poblacions d'aquestes. És a dir, sense Barberà, Badia, Sabadell, Rubí, etc. la CUP-AE no hagués entrat. Una altra cosa es que es valori més valorós un 4% a Badia que un 12% a Banyoles, per posar un exemple.


PS: Està bé això de posar de palès que per molt despotricar et llegeixes els documents :P
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
29 nov 2013
Que hi ha més gent treballadora a l'EI que a CNT-CGT ? ...tu flipes... la CUP diuen que no passa dels 1000 ... la CGT a tota Espanya, segons wikipedia, té 80.000 afiliats i la secció catalana és de les més importants, així que fes càlculs.

A part, és clar, que la majoria proveniu històricament de les classes mitjanes i no crec que s'hagi trencat la dinàmica, sincerament.
Re: #Hopodemtot: El vídeo de la CUP sobre el primer any del 25-N
01 des 2013
Hola X!!
Cuando das resultados electorales no sólo tienes que mostrar los datos que te interesan. D esta forma tus argumentos pueden ser fácilmente refutados.
Un ejemplo: ¿Porqué no nos muestras el porcentaje de abstención electoral en Badia? Recuerda que no es lo mismo decir... la CUP ha obtenido un 12% en Banyoles con una participación del 78% que decir; la CUP ha obtenido un 4% en Badia con una participación del 37%. Por esa dinámica, en el caso hipotético de que en Badia votase el 78%, ¿que resultado crees que tendría la CUP?, ¿un 1%, 2%?.
Detrás de este argumento la "hipótesis" que me gustaría exponer es la siguiente: Nuestras cifras de abstención, no son reflejo de ese bajo grado de cultura política con la que los medios institucionales como el Conductismo aplicado a la Ciencia Política quiere hacer creer a las clases medias y por ende a la CUP. Nuestro grado de abstención es un claro reflejo de que somos plenamente conscientes que: !Gobierne quien gobierne, nuestras posibilidades de movilidad social siempre van a ser inferiores que las de muchos (no todos)militantes de la CUP.
Sindicato Sindicat