Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
Calendari de desobediència als pressupostos i a les polítiques de la misèria
15 nov 2013
juntespodemescrache.jpg
El <b>5 de novembre</b> entren els pressupostos al Parlament.

El <b>19 de novembre</b> #Nosaltres fem la nostra esmena a la totalitat dels pressupostos fent un escarni a Mas-Collell a les 20h contra les retallades i les privatitzacions i des d’allà presentem tota la campanya “Aturem els Pressupostos” perquè el 20 de novembre hi ha el ple al Parlament per fer les esmenes a la totalitat. Desobeïm, juntes podem!

Del <b>19 de novembre-4 de desembre</b> accions descentralitzades, xerrades, escraches en l’àmbit local, lliurament de cartes a polítics i representants del poder econòmic… es munta calendari de xerrades, actes de difusió, debats públics des de cada col·lectiu amb el lema de la campanya unitària: Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

<b>4 de desembre:</b> jornada de lluita descentralitzada (aturades a centres de treball, etc.) + gran manifestació a les 18h que sortiria de a Foment-Via Laietana 32. Aquell dia està convocat ple ordinari.

<b>9 de desembre:</b> reunió de valoració del procés i plantejament d’accions pel 19/12, data d’aprovació definitiva dels pressupostos.
Mira també:
http://desobeimelspressupostos.wordpress.com/2013/11/14/calendari-de-desobediencia-als-pressupostos-i-a-les-politiques-de-la-mi

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat