Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal
4 de desembre: totes el Parlament. Aturem els pressupostos!
15 nov 2013
Gran manifestació a les 18h que sortirà de Foment-Via Laietana 32.
desobeimelspressupostos_vermell.jpg
41.640 persones desnonades, 44.890 acomiadades, 1.648.200 aturades, un terç de la població en situació de pobresa, 200.000 treballadores de la llar sense drets, més de 2.000 persones migrades als CIE… i la llista és llarga, molt llarga, per a la societat catalana. Però en els propers mesos només sentirem parlar d’ajust pressupostari, de reestructuració de l’administració pública, de dèficit, de deute, de sanejament, de rescat… és a dir, retallades i privatitzacions, que pretenen convertir en negoci encara més aspectes de les nostres vides. N’estem fartes!

Una vegada més, des dels moviments socials, plataformes unitàries, entitats veïnals, col·lectius i sindicats combatius, en definitiva, nosaltres, totes JUNTES, diem prou a les seves retallades, a la seva austeritat, a les seves reestructuracions i al gran capital. Ho diem, per tant, a les dirigents de la Generalitat, que volen aprovar, de nou, uns pressupostos d’injustícies i de retallades; ho diem al Govern espanyol, que ens vol fer pagar el seu deute i el de les seves multinacionals, i ho diem a la Merkel i a la Unió Europea. Manifestem, doncs, que nosaltres no som culpables de la seva crisi-estafa, sinó que simplement en som les víctimes. Per això, cal que el poble recuperi el poder i desobeeixi les polítiques de l’austeritat i el deute.

El 4 de desembre jornada de lluita
Totes al Parlament. Aturem els pressupostos de la misèria, desobediència!

[18 h a Foment-Via Laietana 32]
Mira també:
http://desobeimelspressupostos.wordpress.com/2013/11/15/4d-totes-al-parlament/

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 4 de desembre: totes el Parlament. Aturem els pressupostos!
15 nov 2013
Espero que si el pueblo recupera el poder sea para destruirlo.
Decir que la sociedad votante-consumista-pequeñoburguesa sea solo victima y no tenga responsabilidad ante esta crisis-estafa no se lo cree ni el arcadi ni la forcades.
Juntas podemos destruir el estado y el capitalismo.
Salut
Re: 4 de desembre: totes el Parlament. Aturem els pressupostos!
16 nov 2013
¿Los presupuestos se aprobarán por la tarde?

Porque si se hace por la mañana me parece bastante estúpido realizar una manifestación a posteriori. ¿No sería mejor volver a plantarnos en el Parlamente desde primera hora de la mañana?

Quiero ver volar al President, en helicóptero, otra vez.
Re: 4 de desembre: totes el Parlament. Aturem els pressupostos!
16 nov 2013
totalmente de acuerdo con despistado
Re: 4 de desembre: totes el Parlament. Aturem els pressupostos!
17 nov 2013
Los presupuestos no se aprovarán el 4 de Diciembre, de hecho todavía no se sabe cuando se hará puesto que los mismos políticos han decidido aplazar la fecha unas cuantas veces a sabiendas de que se está organizando una campaña en su contra y de que viene la navidad (¡qué mejor momento para aprovar cosas chungas y que nadie se entere!).

Por eso, de todas formas, el día 4 se convoca una jornada de lucha y esta movilización: tothom al Parlament!
Sindicat Terrassa