Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : criminalització i repressió : pobles i cultures vs poder i estats : guerra
Divendres 8 de Novembre 10h, concentració al parlament STOP BALES DE GOMA
07 nov 2013
Comunicat sobre l’informe lliurat pel Departament d’Interior
Aquest divendres 8 de Novembre, la comissió parlamentaria EMSOPMAEM [1] (amb el nom més llarg de la historia per la qual hem fet el manifest més curt de la historia), presentarà les conclusions finals després de 4 mesos de compareixences. Aquestes conclusions passaran a votació al Parlament de Catalunya. Agències de premsa ja han filtrat que la conclusió serà prohibir les bales de goma en un termini concret de 6 mesos (el 30 d’Abril 2014) i que després d’aquest període seran reemplaçades per “altres armes robustes“.


Demanem la prohibició immediata de les bales de goma i de qualsevol nova arma.

Demanem justícia per les víctimes de repressió policial (TOTES, des de Juan Andrés Benitéz fins al Juan Gabriel Rodrigo Knafo, mort per una bala de goma a Tarragona el 1976).

Demanem de trencar amb l’actual model policial basat en impunitat i descontrol, i avui més que mai, les dimissions sense condicions del Manel Prat, un economista convergent que fa de director de policia decidint de manera irresponsable en tema de seguretat.


Amb el lema de NI BALES, NI FOAM, NI TANCS, convoquem una concentració davant del Parlament a partir de les 10 del mati. Entre totes (moviments socials i gent solidaria) estem a punt de guanyar una petita batalla en la lluita contra la violència policial i la impunitat.

[1] Comissió d’Estudi dels Models de Seguretat i Ordre Public i de ús de Material Antiavalots en Esdeveniments de Masses http://stopbalesdegoma.org/8n-concentracio-sbg-parlament

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Divendres 8 de Novembre 10h, concentració al parlament STOP BALES DE GOMA
09 nov 2013
"Los mossos la mayoria de las veces hacen bien su trabajo"

Ester Quintana en Telecinco
Sindicato Sindicat