Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: @rtivisme : globalització neoliberal : laboral : especulació i okupació
A Mediona seguim defensamt els nostres llocs de treball
06 nov 2013
Davant de la decissió injusta de deixar sense feina mes de 150 treballadors al petit poble de Mediona, seguim lluitant pel nostre futur.
_DSC4117pp.jpg
Avui han començat les negociacions entre el Comité i l’Empresa per tractar la pretensió de tancament de la planta de Mediona. Durant tota la jornada, grups de treballadors han romangut al voltant de les instalacions, on alguns d’ells s’han apanyau el dinar per poder fer acte de presència el major temps possible. Tots els arguments exposqats per part de l’Empresa, que va tancar l’íltim exercici amb generosos beneficis de varis milions d’euros, han estat fàcilment rebatuts. Pero el problema no es aquest, el problema es que que s’en volen anar a un altre lloc i el fet de que la planta tingui mes o menys rendibilitat no sembla preocuparlos massa. El proper divendres es tornaran a reunir les parts negociadores, on intervindrà també l’Ajuntament del municipi, que es i ha estat sempre el primer interessat en donar totes les facilitats per a mantenir aquests llocs de treball, que representarien de moment 150 places i unes quantes dotzenes mes de treballadors d’ETT.
Les linies estratègiques dels sindicats i de les altres parts implicades son clares: aquí no s’en va ningú.
Demanem a tots els que us vulgueu solidaritzar que signeu la petició per mantenir operativa la planta de Mediona en el següent enllaç:
http://www.change.org/es/peticiones/sca-hygiene-paper-espa%C3%B1a-sl-no-
Mira també:
http://www.change.org/es/peticiones/sca-hygiene-paper-espa%C3%B1a-sl-no-al-cierre-del-converting-de-sca-mediona?share_id=SPzfkZ

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat