Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Abril»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
01 02 03 04 05 06 07
08 09 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30          

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: antifeixisme
8 nov Manifestació a Terrassa "Prou impunitat policial"
04 nov 2013
8 nov Manifestació a Terrassa "Prou impunitat policial"
1381503_680563188641507_1269754921_n.jpg
8 Nov 19'30h Estacio del Nord (Renfe)Terrassa

PROU IMPUNITAT POLICIAL!!!

8 de nov manifestació a Terrassa
19'30h Estacio del nord (Renfe) Terrassa

Estem fartes de la policia, dels seus abusos tant a Terrassa com a la resta del món. El dia 7 una companya rebrà la resolució d'un judici en el qual va ser jutjada per diferents motius clàssics com l'atemptat a l'autoritat, etc, però realment va rebre una pallissa.

Demanem la màxima assistència a la manifestació el dia 8 de novembre, i també la difusió per a donar suport i demostrar que no està sola i que rebutgem la policia i el seu poder contra les persones.


gataacrata.noblogs.org

This work is in the public domain

Comentaris

Re: 8 nov Manifestació a Terrassa "Prou impunitat policial"
05 nov 2013
MANIFESTACIÓ!!!!
PROU IMPUNITAT POLICIAL!!!

8 de Novembre 2013
19'30h Estacio del Nord (Renfe)Terrassa

Prou d’abusos de poder per part de la policia!

Una vegada més ens manifestem per combatre l’abús de poder que representen les agressions policials a individus indefensos i denunciar els casos en els quals les extralimitacions de la policia queden totalment impunes, ja sigui per la sospitosa dificultat de portar als agents implicats davant de la justícia o pels nombrosos indults que aquests reben una vegada ja no son noticia de portada.

Ho fem aquest divendres 8 de novembre a les 19:30 en l’estació de RENFE nord de Terrassa en motiu de la resolució del judici en el que estan implicats dos policies municipals de Terrassa, membres de la secció d’antidisturbis GIE (Grup d’Intervenció Especial), acusats d’un delicte de tortures i contra la integritat moral i d’una falta per lesions pels quals es demana 2 anys de presó, 12 anys d’inhabilitació i 4500€ de responsabilitat civil. Judici en el que alhora, Mònica, membre del col·lectiu Acció Autònoma i activista dels moviments socials de Terrassa ha estat acusada d’un delicte d’atemptat a l’autoritat i de lesions pels quals li demanen inicialment una suma de 2,8 anys de presó i 1800€ de responsabilitat civil.

Els fets van succeir la nit del 12 de maig del 2007 quan, sortint del Kasalet, la Mònica va ser aturada per dos vehicles del GIE. Llavors va ser identificada violentament i posteriorment agredida i detinguda per dos agents per, suposadament, resistir-s’hi. Però l’abús de poder no va acabar aquí, la Mònica va demanar assistència mèdica degut a la agressió i va ser conduïda a Urgències on va ser víctima d’una nova agressió dels mateixos policies dins del propi hospital. Finalment va ser traslladada a comissaria, d’on va sortir el matí següent en llibertat amb càrrecs, acusada d’haver agredit ella als policies que la van detenir i apallissar.

Més enllà de la resolució del judici pel cas de la Mònica entenem que la única manera efectiva d’evitar més agressions per part dels agents implicats consisteix en que es procedeixi a la dissolució immediata del Grup d’Intervenció Especial de la policia municipal de Terrassa, ja que aquest ha demostrat ser completament innecessari i més aviat contraproduent per tal de garantir la seguretat ciutadana a Terrassa. El agressiu desallotjament de l’acampada del 15M o els fets de l’Ateneu Candela la passada primavera, amb 10 persones feries, 2 detingudes i 10 denuncies en contra dels mateixos agents que en el cas de la Mònica son bons exemples d’això.

Tampoc oblidem la mort de Jonathan Carrillo, veí del Bonaire, ara fa tot just 4 anys, en un cas en el que estan implicats 4 policies municipals de Terrassa acusats d’homicidi i que ens deixa entreveure el greu problema de inseguretat que representa la policia de Terrassa.

No podem seguir tolerant cap agressió, tortura, abús de poder, detenció il·legal, ni conductes agressives o discriminatòries per part d’aquells que, en teoria, estan per protegir i servir al ciutadà i per això exigim que s’esclareixin totes les agressions i abusos per part de la policia i que es depurin totes les responsabilitats polítiques dels casos esmentats, així com la dimissió d’Antonio Quesada com cap de la policia municipal de Terrassa.

Si ens toquen a una, ens toquen a totes.

Mònica absolució, GIE dissolució!!

gataacrata.noblogs.org

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more