Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Sopar presentació del Grup excursionista de l’Ateneu. Grup Llibertari de Muntanya de Sants
23 oct 2013
Com a anarquistes, en la nostra cerca i caminar cap a una societat lliure d’autoritat, una societat capaç de viure en llibertat i harmonia, hem buscat sempre en el contacte amb la naturalesa així com en l’esport físic i saludable una via per ser una mica més felices i transformar la nostra quotidianitat tan acostumada al grisa ciutat.

acciollibertariasants.wordpress.com
GLM.jpg
Grup excursionista Grup Llibertari de Muntanya

Motivacions

Com a anarquistes, en la nostra cerca i caminar cap a una societat lliure d'autoritat, una societat capaç de viure en llibertat i harmonia, hem buscat sempre en el contacte amb la naturalesa així com en l'esport físic i saludable una via per ser una mica més felices i transformar la nostra quotidianitat tan acostumada al grisa ciutat.

En un món on se'ns imposen els ritmes del treball i l'estudi, on el temps que queda fora d'aquestes esferes es dedica majoritàriament a l'oci consumista i on nostra joventut s'esplaia i evadeix dels problemes quotidians mitjançant l'alcohol i la droga; veiem en la sortida al camp una ruptura amb aquesta forma d'entendre el nostre temps lliure, on l'aprenentatge col•lectiu i la convivència en la natura se'ns fa indispensable a l'hora de teixir relacions sanes de solidaritat i suport mutu al barri.

Per tot això i per molt més, donis de Acció Llibertària de Sants impulsem la creació d'aquest grup excursionista.


Funcionament

Grup obert a la participació en les seves activitats de qualsevol persona ja sigui de forma puntual o permanent. (A excepció de persones que treballen en les institucions repressives de l'estat, policia, guàrdies de seguretat o carcellers).

Encara que sigui una iniciativa que sorgeix del grup anarquista Acció Llibertària de Sants, el funcionament del grup excursionista serà totalment autònom, es considerarà igualment apropiat la no realització d'activitats que vagin en contra dels principis i motivacions per les quals sorgeix aquest grup.

S'establiran dues quedades fixes al mes.

Un sopar. En el Ateneu Llibertari de Sants. Hi haurà sopar vegana i qui vulgui podrà portar el seu propi menjar. En aquest sopar es decidirà quin va a ser la següent excursió i les corresponents tasques a realitzar, així com si hi ha fons econòmics, es decidirà al fet que es van a dedicar.

Una excursió. Fent una convocatòria pública tant en el blog i Internet com amb un cartell al barri. Recomanat que siguin excursions accessibles per a la majoria de públics, o que tinguin variants que ho siguin.

A part d'aquestes dues quedades, es crearà una llista de correu on tot aquell que vulgui pugui ser apuntat. S'utilitzarà per a la comunicació interna respecte les dues quedades mensuals fixes i sobretot com a eina perquè les interessades que formin part del grup puguin realitzar excursions o sortides puntuals que potser no siguin accessibles a tothom pel nivell de dificultat o horaris.


Posada en funcionament

Convocatòria d'un primer sopar de presentació del projecte on es doni la preparació de la primera excursió.

Aquesta convocatòria constaria d'un cartell per al barri i Internet i un text de difusió de les motivacions que ens porten a impulsar la creació d'un grup excursionista. A més es convidaria a altres col•lectius del teixit social del barri a participar.

Per tant la convocatòria del sopar quedaria per al divendres 25 d'Octubre i la primera excursió i el següent sopar es marcaran sobre la base dels participants de l'acte de presentació.

acciollibertariasants ARROBA riseup.net

This work is in the public domain

Comentaris

El Grup Muntanyenc de Collserola us saluda
23 oct 2013
El també jove Grup Muntanyenc de Collserola, acabats de baixar del Pedraforca, saluda al Grup Llibertari de Muntanya de Sants i procurarem assistir amb gana a l´àpat. La nostra porpera activitat, 9 de novembre, és una excursió-castanyada pels turons de Can Pasqual, si us voleu afegir no oblideu el moscatell!

Podeu seguir les nostres activitats:
http://grupmuntanyenccollserola.wordpress.com
Re: Sopar presentació del Grup excursionista de l’Ateneu. Grup Llibertari de Muntanya de Sants
23 oct 2013
enhorabona per la proposta!! companys anims i endevant
Re: Sopar presentació del Grup excursionista de l’Ateneu. Grup Llibertari de Muntanya de Sants
23 oct 2013
Otros para el UGEL ? ;)
Re: Sopar presentació del Grup excursionista de l’Ateneu. Grup Llibertari de Muntanya de Sants
23 oct 2013

Company "A", no entenc el k dius.
Aupa el resorguir del moviment excursionista, que per cert, els darrers anys estava mig desapereixen i amb poca participacio i tambe visca els rururbans i rurals i els nous emboscats o maquis!!...
Crec que els de la lluita del pla caufec tambe varen crear un grupet excursionista i escalada.
Salut
Re: Sopar presentació del Grup excursionista de l’Ateneu. Grup Llibertari de Muntanya de Sants
24 oct 2013
Ugel
http://ugel-catalunya.blogspot.com.es/


Excursionisme llibertari i combatiu
Sindicato Sindicat