Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: corrupció i poder
Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
El cas de Indymedia Barcelona "pàgina dels moviments socials", es únic: s´omple de noticies nacionalistes pro-Estat, fins i tot s´han de veure noticies de caire parlamentari: "que si un diputat diu aixó, que si li contesten allò altre...".
Aixó, imagino que deu entrar en la tàctica del caballito de troya. Fotre el parlament dins els moviments socials.
Sembla que IMC Barcelona sigui la pàgina de propaganda d´un partit polític concret. Només faltaba el rotllo aquest de "per canviar tot". Curita fernandez (o l´altre) fins a la sopa.
Per aixó no estaria de més tornar a plantejar la creació d´un "Indymedia Països Catalans", o "Indymedia Parlament", i d´aquesta manera desparasitar aquesta pàgina de polítics.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
Aviam que siguis estúpid no vol dir que la resta ho sigui tan per no veure el que et molesta realment, sota falsos pretextos.

A la columna dreta hi ha 5 notícies relacionades amb l'EI (4 de per canviar-ho tot que no és cap "partit polític concret", i la del debat a Castelló), la resta són "activitats a Can Botxí", "activitats a la Gordi" "activitats a no sé on", algunes notícies extranyes de Mèxic, un parell d'enllaços de la CNT i alguns escrits de l'Acracio. Punt. Això per tu és "omplir" potser, però per a la resta de gent 5 de 25-30 és una petita part.

Siguem clars: a tu el que et molesta no és la CUP, és l'independntisme en sí. No només per ideologia, sinó pel fet que el inexistent moviment anarquista d'aquí (inexistent perquè cadascú es mou per la seva banda i en contra dels altres) és el més patètic i penós d'Europa. I clar, fa ràbia comprovar que mentre que fa 15 anys tant l'EI com els anarkos eren 4 gats, l'EI ha anat avançant progressivament i sumant gent i els altres estan igual o pitjor que llavors (pitjor perquè la xarxa d'okupes que hi havia abans, i el gran nombre de gent a les assemblees d'aquestes, és incomparable amb el que queda avui en dia).

Per tant, parla obertament i digues el que penses:

"Gent, hem de treure aquests etiqueta de moviments socials i posar la de indymedia, el portal NOMÉS per Acracios i altres sonats sempre que siguin anarquistes, que prefereixo no tenir consciència dels avenços i del que fa l'EI. Així m'és més fàcil muntar-me la meva pel·lícula paralela de la realitat, on l'EI només existeix l'11-S i no fan res en tot l'any"

PS: No es farà cap IMC-PPCC perquè es sap que no només funcinaria millor sinó que acabaria desbancant i erradicant aquesta web.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
La verdad es que estoy muy de acuerdo con el post! Cansado de ver noticias indepes en Indymedia. Pero aun mas cansado de los debates de secretas contra trolls de los comentarios
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
"el inexistent moviment anarquista d'aquí (inexistent perquè cadascú es mou per la seva banda i en contra dels altres) és el més patètic i penós d'Europa"

Doncs a mi em sembla que contant CNT i CGT deu ser el més important, no sé on tens les ulleres tu. Vosaltres a seguir amb la pantomima de les falses vagues del txiringuito aquest anomenat COS, que us creieu vés a saber què i només sou una colla de petitburgesos fatxendes.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
sense contar els companys grecs, és clar.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
Això no solucionaria res, ja que penjarien igualment notícies per aquí, per tocar la pera. Exactament com fan ara.

Si comptem tots els ateneus llibertaris, grups anarquistes, CNT, CGT... doncs no tenim res a envejar-vos, una altre cosa és que falti coordinació, especialment entre ateneus i grups anarquistes. Però vaja no entraré en veure qui és més, segurament ho sou vosaltres, felicitats. Però la força d'un moviment social no es valora únicament per la quantitat. Tot i que els marxistes tingueu la mania de fer-ho...
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
FART DELS QUE ESTAN FARTS!

Els que voleu indymedia per vosaltres sols sou els autèntics autoritaris. Indymedia no és anarquista, ni comunista... No és patrimoni de ningú.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
Quan un friki insulta a alguna organització, respondre insultant-ne un altre és el que buscaria qualsevol secreta. La emitat dels debats que aquí es tenen es caracteritzen perquè no són ni polítics ni dieològics, són poc més que picabaralles de patí d'escola.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
i jo estic fart dels que estan farts dels que estan farts... i podria seguir aixi 'ad infinitum'
sobre tot per que 'fart' vol dir 'pet' en anglés!
aixo ens porta Directes cap a la metafisica de la canço catalana / roc catala, etc.
indymedia.PPCC ja es una 'necesitat' abans que el 'pets' s'ens passin de roscaa
dit aixo, el que vingui a fer propaganda d'un partit o d'una candidatura popular, benvingut sigui... pero que no s'espanti de la 'rebuda' dels seus 'pets'
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
Doncs jo com anarquista estic a favor d'un indymedia Països Catalans o un indymedia estmediterrani, perque un indymedia països catalans hauria de ser sols per als indepes? Anarquistes havem arreu els països catalans.
Per una altra banda el problema de Indymedia no es tant que hi hagi massa noticies indepes (que no hi han tantes al cap i a la fi, ells fan les seves activitats i està bé que les pengin, tu decideixes si t'interessen o no) sinó que la gent ja practicament no penja res que no sigui del seu xiringuito abans hi haviem unes quantes que ens dedicavem a penjar noticies que semblaben interessants, però al final com veies que l'únic que li interessa no és ni l'anàlisi ni l'intercanvi d'idees sinó dir, jo la tinc més llarga, tu eres molt lleig, doncs acabes desistint.

P.D.: La CUP apesta, l'anarquisme autoritari que vol censurar també, jo confio en la gent, i pense que les persones són lo suficientment inteligents per a discernir en el que es preferible i el que no si li dones a escollir, si censures una part estàs encaminant i d'això se'n diu pensament únic.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
Realment, sense ser de l'esquerra indepe, ja et dic jo la obsessio que tenen alguns per "censurar" el que ells decideixen que és impolut. Si es prohibeix la CUP no veig diferencia per prohibir la CGT (no participen ambdos en eleccions parlamentaries burgeses?) O la clau és ser anarquista aleshores? On comença i acaba un MMSS? Qui ho decideix? La forma d'rganitzacio? Més d'una assemblea de CDC deus ser més democràtica que moltes de la CNT, hehe. I he vist mes autoritarisme en determinats anarquistes que en la colla de diables del meu barri.
menys lliçons i més treballar al carrer, papanates!
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
La diferencia entre CUP y CGT (por ejemplo) es evidente y si te parecen igual, de nada sirve exponer razones, seguirás diciendo que es lo mismo.

Decir que "más de un a asamblea de CDC debe ser más democrática que muchas de la CNT", no sólo es una estupidez insólita, sino la credencial de un estúpido que hace el trabajo sucio del estado.

En vista de tus razonamientos, deberías aclarar qué entiendes por "más trabajar en la calle", sólo para que no haya confusiones de a qué te refieres, porque la comparación de "determinados anarquistas" con "la colla de diablos de tu barrio", impone la sospecha de una estupidez más que profunda.

¿Autoritarismo?, ¿quién te ha dicho que quienes reclaman censura son anarquistas y quien ha dicho que tú seas independentista?. Para mi no eres diferente. Sois lo mismo. Ambos queréis que este portal se convierta en una taberna de diálogos de besugos y de peleas de borrachuzos como vosotros.

Llevaos vuestra mierda a la consellería de interior.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
Para quien ha colgado esta enésima provocación. Lo que es único es la dificultad que tenéis algunos para reconocer que, mal que nos pese, dentro de los llamados "movimientos sociales", hay grupos pro-estado, subvencionados, reformistas, etc...

Indymedia debería ser una herramienta de lucha, no vuestro juguete o la manera de demostrar que estáis muy aburridos.

Si tanto os interesan este tipo de debates basuras, por qué no lleváis vuestra discusión a la consellería de interior y dejáis el portal libre de basura.

No es el estado quien está haciendo completamente inoperativas nuestras armas, somos nosotros mismos quienes las utilizamos inadecuadamente.

Lo que ha dejado de ser un caso único sois los que decíis a los demás lo que deben de hacer o no hacer.
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
crec que ets algo egocèntric. jo sóc autònom, però des del meu punt de vista, l'EI té molt més a guanyar entre gent despolititzada que s'ha identificat amb l'ANC, o bé entre la mateixa classe obrera alienada; que no pas amb fer entrisme al gloriós moviment anarquista, que ja té prou consciència social per si sol
Re: Per un Indymedia Països Catalans
22 oct 2013
en fi, realment sóc autònom de praxi, però teòricament sóc M-L
Re: Per un Indymedia Països Catalans
23 oct 2013
No és l'EE.II, és que voleu ser el "vocero" de la CUP(suma de partits, agradi o no).
Els indepes, NO VOLEU LLEGIR, les normes d'INDYMEDIA.
Passeu i foteu el que us rota.
Lenin, sempre al vostre cap.
Indy és una altra cosa.. si voleu fer propaganda...jo vull escriure amb total llibertat les vostres webs i mitjans escrits i criticar-vos, si s'escau.
Segui a la vostra "bola", i si els anarcos som quatre gats, és el nostre problema.
El fet de fer-nos creure, que no som quasi res i vosaltres molt més, és entrar a parlar de números i fer-nos agafar complex d'inferioritat.
No jugo a competir...
Re: Per un Indymedia Països Catalans
23 oct 2013
fixat, tens un censor que et protegeix, tu pots nombrar i insultar a una persona per el seu nom, y no t,amagan, ara si, si algu, et diu el que ets tu el teu para y la teva mara i es veu que tanbe es la del censor de indymedia, aleshores si se amaga, tots els que os doneu el anonimat per insultar, despreciar, i anomenar a algun per el seu nom, sou txivatos i els que desde indymedia us donan pixet son carceleros, la mateixa merda ets tu que el que amagat que altres es defensim, si vols dir al acracio que es un sonat, digaselo a la cara que sembla que el coneixes, o posa el teu nom per que el sapiga qui ets, jo no he vist en indymedia ningu article, comentari que firmi acracio, que facil es anar a fer mal cuan es te impunitat, ala traductor i tambe tu censor a continuar amb el vostre anonimat un fem de txivato i el altre de carcelero, que asco dais.
Sindicato Sindicat