Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Ofrena contra la mort d'un veí al Raval
09 oct 2013
ofrena mort detencio 3.jpg
La brutalitat policial dels Mossos d’Esquadra al barri del Raval va arribar aquest dissabte fins a límits insuportables. Un home de 50 anys, Juan Andrés, veí del carrer Aurora, va morir a l’Hospital Clínic poques hores després de rebre una brutal pallissa per part de 8 agents dels Mossos d’Esquadra, segons relata gran part del veïnat que va presenciar els fets.

Nosaltres, veïns i veïnes part del teixit associatiu del barri, volem convocar a totes les veïnes i veïns aixi com a tota la ciutat a mostrar la seva indignació contra aquesta actuació policial i no deixar a l’oblit i a la impunitat aquests fets.

Volem saber què va passar realment! Volem saber la veritat! Més enllà de les versions policials exculpatòries, volem saber el parer del districte i la Conselleria d’Interior en aquest afer tenint en compte que aquest barri ja ha de suportar quotidianament prou abusos policials!

Per això i per la memòria de Juan Andrés, ens veiem avui dimecres 9 d’octubre a les 19h amb flors i espelmes en una ofrena de dol per la mort de un veí del nostre barri, el Raval.

Recordem que, en aquest moment, s’estant intentant recopilar imatges per tal d’aclarir els fets. Des de la plataforma solidària contra la repressió, Rereguarda en Moviment, es posa a la disposició el correu rereguardaenmoviment ARROBA gmail.com per aquelles persones que hagin sigut testimonis de l’agressió o tinguin alguna fotografia, vídeo o qualsevol prova del que va succeir el dissabte amb la mort de Juan Andrés.

Algunes dades que glacen la sang:

El 2012 va ser l’any amb més persones mortes en els darrers deu anys als Països Catalans, només a Catalunya van morir 11 persones en detencions i comissaries.

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat