Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: altres temes
Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
No penseu que seria necesari (donat com acaben sempre els comentaris de qualsevol noticia penjada a la columna dreta), crear un "Indymedia Països Catalans"??? Penso que como a mínim, s´hauria de debatre. Un mitjà IMC PPCC, on hi tingués cabuda la propaganda electoral, per exemple (que es on sembla que comencen totes les baralles). No se, penso que seria una solució.

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
Les baralles no comencen per això, no siguem ingenus.

Si jo penjo un cartell i un text que posa: "amb el teu vot, els moviments socials al Parlament" i una foto que posa "vota CUP" evidentment estic fent propaganda electoral, però això no acostuma a passar. El problema ve quan els que se'ls hauria de suposar neutralitat, són els més hooligans i agafen normes per fer censura política.

Qualsevol notícia de la CUP, per presentar-se a les eleccions, NO és propaganda electoral. De la mateixa manera que no ho és qualsevol sobre Revolta Global, l'Esquerra abertzale, etc. que es presenten a les eleccions, ni procés constituent (que ha anunciat la seva intenció de fer-ho).

Però ja quan veus que aquesta censura traspassa pròpiament els límits orgànics d'organitzacions amb vocació d'estar a la institució i arriba a coses com per exemple un congrés de debat dels joves d'Arran o similars la cosa queda més que clara, que per suposat res té a veure amb la propaganda electoral.

És la falsetat de sempre: jo aposto per unes coses mentre em van de cara ("portal obert de tots els moviments socials bla bla bla"), però controlant-lo jo. Quan veig que els altres fan més activitat política (per més presència territorial, més gent, etc.) i no representen 1 de cada 20 notícies com a mi m'agradaria, els censuro. I així creo un micro-món on em puc autoconvèncer (al no veure res del que fan) de que l'EI "fora de l'11" o "fora de les eleccions" no fa res.


La solució no sé si és un nou protal o no. D'entrada, una mica d'honestedat, de menys autoritarisme i de saber respectar les pròpies normes (el que signifiquen realment i no el seu ús totalment parcial) ja seria molt.

Ah, i per supost uns altres admins, que els actuals ja han censurat massa cops massa coses injustificables.
Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
Ho i taaaant!

Ni qualsevol comentari o noticia de Coca-cola,Nivea, Sony, Microsoft... és un anunci, oi?
Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
Que no importa mucho a quien se vote esta claro en sus propias palabras, la derecha-derecha, a la izquierda derecha, PASANDO POR LA DERECHA CENTRO, NOS LO DICEN YA GOBIERNO DE CONCENTRACION, DE COALICION DE UNIDAD. uNIDAD, es decir, todos los votos sumados, vengan de donde vengan, para fortalecer el sistema ante sus enemigos. Y su enemigo, el unico enemigo de unos y otros, es el "no voto", Con votos a su disposicion, sean del color que sean, pueden mantener el tinglado. Sin votos se quedana sin tinglado. Esta en juego su supervivencia. La abstencion ataca, y su contraataque es terrible. El votante en potencia, parece que no tiene ganas de votar. Se comprende, porque la clientela, los votantes, aquellos a quienes en las circustancias actuales, necesitan para encaramarse en el poder, se muestran remolones, frios distantes a la hora de echarles una mano, de arrimar el hombro pra formar la piramide en cuya cima quieren asentar sus poderes los partidos democraticos, cuya funcion es buscar el poder, para ejercerese poder al swervicio del poder. Los nuevos curas, que suelen ser los hijos de los viejos curas (ahora es l,hora, catalunya no pot ser una sucursal, deiam en 1977), o sus herederos, o ellos mismos con distintos collares, se montan una campaña agresiva, comercial, es l,ora del poble, independencia, nosotros mandaremos bien, no esos otros. Pero el motivo de su campaña, no engaña, en la forma en el fondo, es mas de lo mismo, quieren el poder, quieren mandar, quieren llegar al poder, quieren la ayuda de los obreros para llegar a mandar, a ejercer el poder. El alcalde de arenys de munt, o bien tendremos que decir exalcalde y ahora aspirante a serlo de nuevo, tendra que preparar una nueva campaña electoral, se ha quedado medio desorientado de tan claro que parece, que a la tierra del "seny", vale todo pues para eso es la democracia, y cuando esa se aplica al independentismo militante, ese que tanto fanfarronea desde las filas de ciu y erc, para despues tramar alianzas con los supuestos contrarios, que se convierten en autenticos cambalaches, como el que se materializa en arenys de munt, revela de lo que son capaces todos los que nos hablan de independentismo, de llevar lo que llaman compromiso historico, es decir la alianza entre la burguesia reaccionaria (ciu) y los nuevos curas esos que se dicen revolucionarios (cup), alcanzar la alcadia de arenys de munt por interes nacional, pero mira por donde ahora el interes nacional, donde digo digo ahora digo diego, y ahora el interes nacional es otro cambalache, ver para creer, pero ya se sabe, ahora llega el ultimo pacto del parlament (tots junts ciu,erc,icv,cup), y vendra el gran cambalache, donde se decia "Puig dimisio", ahora se dice "dame la manita felipuig", y todos juntos por el interes nacional. Todo ello demuestra que votarles, a unos y a otros, es la fuente que entraña la degradadcion del medio ambiente y de la especie humana. Por higiene y salud NO VOTES
Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
Siguem realistes: aquest mitjà no es de totes sino de qui el gestiona, i el gestiona com li sembla convenient.

Si es vol una altra cosa, i penso que fa falta, dons es monta amb esforç i interès, que jo crec que no n'hi ha, perquè tot i les seves limitacions, aquest mitjà ja ens serveix per enterar-nos de les coses.
Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
perquè no obriu un indymedia via catalana i així deixeu de col.lapsar indymedia i de donar la tabarra amb el rollet indepe? o potser simplement, perque no util.litzeu la web de la cup i deixeu indymedia tranquila tal com ha nascut, sense partits i sense banderes?
Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
Aquest indymedia és de les pàgines més col.lectives i obertes que conec. La majoria de posts que es pengen, que és el que mira més la gent (col.lumna dreta) són penjades per qualsevol.

Molt més col.lectiva que pagines com kaos, la haine o no diguiem llibertat.cat que són pàgines unidireccionals.


Una altra cosa és lo que estigui esdevenint imc, sobretot perque molta gent no se sap moderar (i no només els indepes), ja que si s'omple de 'basura' cada cop hi ha menys gent disposada a buscar noticies, cróniques o opinions interessants enmig de tanta cosa.
I sobre el hooliganisme d'alguns 'debats' només dir que conviden a moltes coses, però no precisament a debatre.



En el fons imc és un reflexe més de la nostra societat i de retruc en els nostres espais polititzats; poc escoltar l'altre, poc compartir, no saber-se automoderar (és més facil q et moderi n altre, literalment que et doni les noticies fetes en coptes de aportar-les entre totes: per això triumfa la web de la directa, unes quantes publiquen i altres llegim), poca creativitat....
Peò tot i aixì, m'agrada que existeixi, té un munt de coses bones. La llibertat, per difícil que sigui viure-la de vegades, no hem de deixar d'assaigar-la.

salut companyes
Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
Ja posats aprofito per demanar sis plau que al titol del articles quedi ben clar el contingut concret, per no perdre el temps tothom, amb temes que no ens be de gust l.leguir, nomes amb aixo guanyariem molt
Re: Indymedia Països Catalans
02 oct 2013
Doncs jo penso que si, que seria bo crear indymedia ppcc, i així intentar que aixó no es converteixi en "indymerda", ple de politicuchos o aspirants a ser-ho. La meitat de "noticies" son propaganda se l´ei. Fins i tot penjen merda parlamentària. Que ho fotin tot allà, sense limits electorals ni propagandistics. Millor per tots, no? A més, sempre diuen que aquest es un portal decaent. Doncs endavant!! (i no serà per calers...)
Re: Indymedia Països Catalans
03 oct 2013
No es tracta d'anar creant més espais, cosa que fomentaria la dispersió, en els que tornaria a passar el mateix (si també són lliures, és clar). Cal utilitzar bé els mitjans col.lectius com deia 'eines lliures'.
Re: Indymedia Països Catalans
03 oct 2013
A la columna esquerra, a Media Centers>Europa hi ha tres links 'morts'; els de Alacant, Andorra i La Plana. No sembla mala cosa posar.los tots tres junts per que aterrin a un eventual catalonia.indymedia.org, com no fora cap tonteria fer al apartat 'Topics' un IMC per tractar la qüestió nacional titolat 'Homelands' o la tematica GLHT.feminisme, per que per l'ecologia ja n'hi ha un (Biotech).
L'esfort a fer es petit si tenim en compte els esforços que malbaratem en disputes estérils!
Re: Indymedia Països Catalans
03 oct 2013
Sense voler criticar en excés a molts valencians no ens faria res un paisoscatalans.indymedia.org pero catalonia.indymedia, bé, seria tant nostre barcelona.indymedia.org, de totes maneres a dia d'avui en gran part el sistema de noticies d'Indymedia està mig mort, el problema, no es tant els administradors o el que es penja, sinó que la gent no fa la feina de publicar les noticies que no surtin del seu propi col·lectiu. Quantes manis i o fets d'urgència no han tingut cap tipus de repercussió a indymedia?, per mi és una eina important, però cal que tots la repensem una mica.
Sindicato Sindicat