Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Una campanya publicitaria de Citroen a Vigo utilitza la imatge d'Ester Quintana
26 set 2013
La imatge d'Ester Quintana sense el seu ull esquerra incorporada en un cartell de PSA Peugeot Citroën ha generat una allau d'indignació a les xarxes socials.
La imatge d'Ester Quintana sense el seu ull esquerra incorporada en un cartell de PSA Peugeot Citroën ha generat una allau d'indignació a les xarxes socials. L'empresa automovilística ha emès un comunicat aquesta tarda on s'afirma que es tracta d'una campanya contra els riscos laborals d'ús exclusivament intern. A més, han assegurat que els cartells havien estat retirats de les seves instal·lacions i han demanat disculpes a tothom que s'hagi pogut sentir ofès.
Cartell que avui al matí estava penjat de cara al públic en un concessionari de VigoCartell que avui al matí estava penjat de cara al públic en un concessionari de Vigo
Les explicacions de l'empresa, però, contradiuen l'origen de la fotografia que ha recorregut les xarxes des d'aquest matí. Segons ha confirmat un portaveu de la plataforma Ojo con tu ojo -creada ara fa 10 mesos per donar suport a la veïna de la Verneda afectada per l'impacte d'una bala de goma-, ha estat precisament una noia de Barcelona que es troba de viatge per Galícia qui per casualitat s'ha topat amb el cartell publicitari aquest matí, i ha manifestat que estava penjat de cara al públic, en un establiment de Peugeot Citroën a la ciutat de Vigo. Impactada per la imatge i coneixedora de qui és Ester Quintana ha fet una fotografia amb el seu mòbil i l'ha fet arribar a l'associació Ojo con tu ojo. A partir d'aquí, i després que es difongués aquesta carta a través de Facebook és quan ha esclatat la indignació a la xarxa, sobretot a Twitter, amb l'etiqueta #boicotCitroën. La reacció des de la factoria gallega de la multinacional no s'ha fet esperar i a primera hora de la tarda han enviat un correu electrònic a tothom que s'hi posava en contacte, on donaven a conèixer la seva versió dels fets. Ester Quintana i la seva advocada es reserven la possibilitat d'emprendre mesures legals en relació a aquests fets, davant de l'evidència que l'ús de la fotografia de la seva cara s'ha fet sense cap mena d'autorització.
La Directa+Ojocontuojo

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Una campanya publicitaria de Citroen a Vigo utilitza la imatge d'Ester Quintana
27 set 2013
Pura estupidesa d'algun engominat de Recursos Humans que ha buscat a Google "parche ojo" i li ha sortit l'Esther Quintana. I, com que aquesta noia no surt al Financial Times, no ha sabut qui era.
Re: Una campanya publicitaria de Citroen a Vigo utilitza la imatge d'Ester Quintana
28 set 2013
Es tracta d'una campanya per la seguretat a la feina només per a treballadors. No està fet amb fins comercials. Tot i així haurien d'haver vigilat qui treien.

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more