Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: globalització neoliberal : corrupció i poder : laboral : pobles i cultures vs poder i estats
Justicia. El Poble encercla La Caixa
17 set 2013
Companyes de l'ATCJ llegeixen un comunicat emotiu el dia de la Diada a la cadena que encerclava la Caixa, i que explicant les lluites desenvolupades, i la VAGA INDEFINIDA del personal dels Jutjats (a data d'avui ja porten 6 dies) , aquesta cadena reivindica una Independència per canviar-ho tot, perquè volem Independència per decidir-ho tot, perquè volem Justícia independent dels poders financers i polítics.

Com a col·lectiu , L'ATCJ fa més de 22 mesos que vam obrir una petita via..., la humil decissió de lluitar.


Aquí el link per veure el vídeo:


Per inserir el vídeo:


https://www.youtube.com/watch?v=vZ-72y_RS4IAquí el discurs:Bona tarda.- Qué responeu quan algú us pregunta, per exemple, de qui és l'Educació Pública? Dieu, sense cap mena de dubte... ÉS NOSTRA!

- De qui és la Sanitat Pública? També dieu... NOSTRA!

- De qui és el dret a la Llei de Dependència? … NOSTRE!

- De qui és el dret a la protecció social dels infants i dels avis?... NOSTRE!

- De qui és el dret a un habitatge digne?... NOSTRE!

- De qui és el dret a un lloc de treball?... NOSTRE!

- De qui és el dret a decidir com volem viure a Catalunya? … NOSTRE!

L'”Assemblea de Treballadores i Treballadors de la Ciutat de la Justícia” de Barcelona i totes les persones que treballem a l'Administració de Justícia i que lluitem per un Sistema Judicial més digne, voldríem que també diguéssiu:

DE QUI ÉS LA JUSTÍCIA?... NOSTRA!

Però NO l'actual Justícia! Perquè l'actual Justícia està MALALTA i DESPROTEGIDA!

- No té mitjans humans ni materials suficients!

- No és independent dels poders polítics i, per tant, no és independent dels poders econòmics!

- La Justícia fa passes enrera cada dia, per culpa de les lleis arbitràries, retrògrades i conservadores dels Governs i Parlaments de Catalunya i d'Espanya!

Els legisladors dicten i aproven lleis en contra dels drets humans. A més, es permeten el luxe d'indultar torturadors, assassins i corruptes, en contra de les sentències dictades per Magistrades i Magistrats.

I ens obliguen a pagar taxes judicials abussives a una població indefensa i sense recursos.- Una Justícia segrestada per les classes polítiques i econòmiques, feta a la mesura dels interessos d'un 1% i que ens obliga, al 99% dels ciutadans, a la desobediència civil.

- Una Justícia patriarcal, que no respecta de manera suficient les dones, que no aconsegueix protegir-les de la violència masclista, que no evita que 48 dones hagin estat assassinades en només 8 mesos. Una Justícia masclista que no permetrà les dones decidir sobre el seu propi cos.

Però tot això ja ho sabeu...

Però potser no sabeu que encara anem a pitjor:

- Han acomiadat 1.200 jutges i jutgesses.

- Jubilacions i baixes de treballadores de Justícia que no es cobreixen.

- El Registre Civil el regalaran a Notaris i Registradors de la Propietat (com el Rajoy o gran part de la seva família i de la família del Gallardón). Haurem de pagar per poder registrar el naixement d'un fill o la defunció d'un pare.

- Els actes de comunicació judicials es regalaran als Procuradors. Quan t'hagin de notificar la data del teu desnonament, ja no vindrà un funcionari objectiu a casa teva, vindrà el Procurador del Banc o, potser, el sicari contractat per ell.

- Els jutges i jutgesses deixaran de dirigir les investigacions dels delictes, inclosos els delictes per corrupció, que passaran a mans dels fiscals. Els fiscals, que estan obligats, per Llei, a acatar les ordres dels seus superiors. Recordeu qui nomena el Fiscal General de l'Estat: el GOVERN.

- Mentre que el President de la Generalitat de Catalunya és qui més cobra, amb diferència, de tots els presidents autonòmics de l'Estat Espanyol, les treballadores de Justícia de Catalunya som les que menys combrem de tot l'Estat, perquè ens roben dos governs alhora: el Govern de la Generalitat i el Govern d'Espanya.

I n'hi ha més... Molt més... Malgrat els esforços que fem, cada dia, la majoria de les treballadores de Justícia.

Per això, fa una setmana que la Justícia catalana està de VAGA INDEFINIDA!

Una vaga silenciada pels mitjans de comunicació venuts al Poder.

Una vaga fruit de la INJUSTÍCIA!

I NO ENS RENDIREM!L´ÚNICA LLUITA QUE ES PERD ÉS LA QUE S'ABANDONA!

PERQUÈ LA JUSTÍCIA... LA JUSTÍCIA DE VERITAT... ÉS NOSTRA!

Gràcies.

https://www.youtube.com/watch?v=vZ-72y_RS4I
Publicat fa 4 days ago per Plataforma Ciutat Justicia

This work is in the public domain
Sindicat