Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
L'Audiència Nacional demana 2 anys de presó pels Solidaris amb les Preses Polítiques
10 set 2013
Ha arribat la petició fiscal de l'Audiència Nacional Espanyola contra els dos joves graciencs, membres de la Colla Cultural i Bastonera de la Vila de Gràcia, coneguda com la Cop a Cop. La Fiscalia demana 2 anys de presó, 8 anys d'inhabilitació i 3000 euros, acusats d'enaltiment al terrorisme al final l'Acte Polític de l'Esquerra independentista, per exibir fotos de les preses polítiques catalanes l'11 de setembre de l'any passat.
303240_268180413300486_823605710_n[1].jpg
cartellrescatweb.jpg
1238368_586609431377143_133582325_n.jpg


VOLEN CRIMINALITZAR LA SOLIDARITAT

SOLIDARITAT AMB ELS SOLIDARIS

El passat onze de setembre dos membres de la Colla Bastonera de Gràcia Cop A Cop van ser imputats per un presumpte delicte d’enaltiment del terrorisme per l’Audiència Nacional Española.

Els fets és van produir al finalitzar l’acte de l’esquerra independentista, els dos joves de la Colla Bastonera, ven fer una mostra de balls de bastons amb els altres membres de la Colla Bastonera Cop A Cop i de la Colla Bastonera de Sant Andreu, posteriorment membres de les dues colles van portar l’estelada que encapçalava la manifestació, al finalitzar l’acte de l’esquerra independentista al Passeig del Born, quan sonaven els himnes dels segadors i l’internacional els dos bastoners imputats van pujar les fotos de les preses polítiques catalanes Marina Bernadó i Lola López, per reclamar l’amnistia i posada en llibertat de les dues companyes empresonades a l´ estat francès.

Tots dos companys no varen ser identificats en el moment dels fets sinó posteriorment utilitzant un fitxer il·legal de la policia.

Aquests veïns graciencs van anar a declarar el passat vint-i-tres de gener del present any, acompanyats per una concentració solidaria a la ciutat de la justícia.

Actualment s’ha presentat la petició de la fiscalia com a acusació, que en demana dos anys de presó, vuit anys d’inhabilitació total i una fiança per responsabilitat civil de tres mil euros, encara resten pendents de que el jutge de l’audiència nacional determini la data del judici.

No podem acceptar que es persegueixi la solidaritat amb les nostres preses, no permetrem que ens facin callar, perquè sabem que la Solidaritat és la nostra millor Arma !

Solidaritat amb els Solidaris !

Marina i Lola us volem a Casa !


www.amnistiares.cat

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat