Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
26S, Jornada de lluita en defensa de les pensions
09 set 2013
La CNT anuncia una nova jornada de lluita contra la precarització del sistema de pensions públiques, que tindrà lloc arreu de l'Estat el proper 26 de juny.

Des del sindicat de CNT de Granollers i Comarca anunciem que ens adherim a aquesta protesta, donant a conèixer el calendari de mobilitzacions en els propers dies. Un calendari que, a nivell confederal, ha tingut avui el seu inici a Sevilla amb l'ocupació per part d'un centenar de militants de CNT-Andalusia de la seu de la Seguretat Social per a exigir un sistema de pensions públiques dignes per a tothom.

Des de Granollers, tot el suport i solidaritat amb l'acció.

Us deixem el comunicat del comitè confederal a continuació.

Pel Sindicat d'Oficis Varis de Granollers i Comarca de la CNT-AIT,
El Comitè Local

La CNT rebutja qualsevol reforma o retallada a l'actual sistema de pensions per part del Govern i la Patronal. Alhora, ens oposem a què CCOO i UGT se'ls hi atorgui la representació de tots els treballadors per a asseure's en un despatx a negociar com seguir destruint el futur i la quantia de les nostres jubilacions.

Tampoc reconeixem com a vàlid el Pacte de Toledo (format per partits, empresaris i sindicats oficials) perquè decideixin sobre les nostres jubilacions, ja que aquest organisme ha demostrat en diferents ocasions que tan sols és un instrument per a desmuntar i robar els pocs drets que ens queden a la classe treballadora.

La CNT sortirà als carrers el dijous 26 de setembre, denunciant i oposant-se a la reforma i retallada de les pensions. Us convidem a tots i totes a sumar-vos, i a lluitar col·lectivament contra aquesta nova agressió del sistema contra els nostres drets i condicions de vida.

26S, jornada de lluita en defensa de les pensions. No hi faltis!
Que s'alci la protesta i s'estengui la revolta!



Secretariat Permanent del Comitè Confederal de CNT-AIT
Mira també:
http://granollers.cnt.es
http://www.cnt.es

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat