Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: ecologia : especulació i okupació
Solidaritat amb la masia okupada des de l'Acampada contra el Canvi Climàtic i de Reclaim the Fields en Manheim (Alemanya)
06 set 2013
Des Manheim, Alemanya, les 300 persones que estem participant en l'Acampada contra el Canvi Climàtic i de Reclaim the Fields ens solidaritzem amb la gent que en aquests moments esteu lluitant contra la construcció de l'últim tram de la MAT a prop de Girona, a Catalunya.
Des Manheim, Alemanya, les 300 persones que estem participant en l'Acampada contra el Canvi Climàtic i de Reclaim the Fields ens solidaritzem amb la gent que en aquests moments esteu lluitant contra la construcció de l'últim tram de la MAT a prop de Girona, a Catalunya.

Ens alegrem molt de que fins al moment tant l'acampada de resistència com l'okupació de la masia que heu realitzat estiguin tenint èxit. L'acampada que estem realitzant aquí a Manheim també està anant molt bé i està ajudant a visibilitzar l'oposició al mega projecte de mineria de carbó a cel obert que s'implementa des de fa anys en aquesta regió d'Alemanya. Durant els últims deu dies hem realitzat desenes d'accions, i ahir varem reokupar un bosc proper per instal · lar-hi un campament als arbres. L'objectiu d'aquesta nova okupació és resistir l'execució de la següent fase del projecte d'explotació minera, el qual, si no ho evitem, destruirà i poble de Manheim i totes les seves terres de cultiu. Així que des d'aquest racó de l'oest d'Alemanya us enviem molts ànims i molta força perquè seguiu resistint i lluitant contra aquesta infraestructura destructiva i contra el sistema capitalista i industrial que la fa possible i necessària. La vostra lluita és la nostra lluita! Solidaritat i resistència anticapitalista!

[CAS]

Desde Manheim, Alemania, las 300 personas que estamos participando en la Acampada contra el Cambio Climático y de Reclaim the Fields nos
solidarizarnos con la gente que en estos momentos estáis luchando contra la construcción del último tramo de la MAT cerca de Girona, en Catalunya.

Nos alegramos mucho de que hasta el momento tanto la acampada de resistencia como la okupacion de la masía que habéis realizado estén teniendo éxito. La acampada que estamos realizando aquí en Manheim también está yendo muy bien y está ayudando a visibilizar la oposición al mega proyecto de minería de carbón a cielo abierto que se implementa desde hace anos en esta región de Alemania. Durante los últimos diez días hemos realizado decenas de acciones, y ayer reokupamos un bosque cercano para instalar allí un campamento en los arboles. El objetivo de esta nueva okupacion es resistir a la ejecución de la siguiente fase del proyecto de explotación minera, el cual, si no lo evitamos, destruirá e pueblo de Manheim y todas sus tierras de cultivo. Así que desde este rincón del oeste de Alemania os enviamos muchos ánimos y mucha fuerza para que sigáis resistiendo y luchando contra esta infraestructura destructiva y contra el sistema capitalista e industrial que la hace posible y necesaria. Vuestra lucha es nuestra lucha! Solidaridad y resistencia anticapitalista!
Mira també:
http://torresmasaltashancaido.espivblogs.net/
http://www.reclaimthefields.org/

This work is in the public domain
Sindicat Terrassa