Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

Accions per a Avui
Tot el dia

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Veure comentaris | Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: pobles i cultures vs poder i estats
El futur que volem: República Catalana Del 99% Manifest @yayoflauta en motiu del Onze de Setembre 2013
05 set 2013
DECIDIM Ara i Aquí:

Nosaltres, persones que residim a Catalunya i que constituïm el 99% del poble, desposseïdes, maltractades i ofegades per una gestió de la crisi en favor dels molt rics i poderosos que l’han provocada, ens declarem independents de l’oligarquia financera i de les institucions al seu servei: de la Troika ( BCE, FMI i Comissió Europea), del Regne d’Espanya (amb la monarquia borbònica i l’exèrcit com els seus pilars i garants) i de l’OTAN ( i el tutelatge estadounidenc aparellat). Volem decidir.

Volem decidir i decidim ser persones lliures i iguals associades; posar el dret a l’existència i vida digna de les persones com a pilar bàsic d’aquesta associació. Aquest dret haurà de ser garantit per sobre de qualsevol obligació de deute, que, en tot cas, haurà de ser auditada per reconèixer o no la seva legitimitat. Les entitats bancàries no han de rebre un euro més en concepte de rescat i els bancs rescatats hauran de passar a control públic.

Volem decidir i decidim que el dret a l’habitatge està per sobre de qualsevol deute hipotecari i que tot el parc immobiliari desocupat en posessió dels bancs quedi a disposició de la creació d’un parc d’habitatges de lloguer social. S’haurà de vetllar perquè cap persona quedi sense sostre.

Volem decidir i decidim que totes les persones residents a Catalunya tenim dret a una educació i una sanitat pública i de qualitat garantides i proveïdes de recursos suficients, a una legislació que garanteixi els drets de les persones treballadores asssalariades i autònomes a unes condicions de treball dignes i a participar en les decissions de l’empresa, a una pensió digna per a la vellesa, a un servei de suport a l’autonomia personal per les persones amb diversitat funcional, i a una renda bàsica incondicionada que garateixi la llibertat i permeti a cadascun perseguir llurs projectes. Per tal de garantir-ho s’haurà de distribuïr de forma justa la riquesa que produïm entre tots i totes.

Volem decidir i decidim apartar, encausar i jutjar als banquers i polítcs de l’antic règim implicats en casos de frau, de corrupció, d’estafa i d’abús de la força.

Volem decidir i decidim viure en una democràcia real protagonitzada per la majoria de la gent. Volem decidir i decidim començar un procés constituent des de la base per decidir com organitzar l’economia, la política i la societat perquè el 99% de la població puguem accedir a una vida sense precarietat, rica i plena.


República Catalana del 99%

This work is in the public domain

Comentaris

Re: El futur que volem: República Catalana Del 99% Manifest @yayoflauta en motiu del Onze de Setembre 2013
06 set 2013
a MI YAYO nO lE tOSE nI dIOS, vAMOS!
Re: El futur que volem: República Catalana Del 99% Manifest @yayoflauta en motiu del Onze de Setembre 2013
06 set 2013
a MI YAYO nO lE tOSE nI dIOS, vAMOS!
Re: El futur que volem: República Catalana Del 99% Manifest @yayoflauta en motiu del Onze de Setembre 2013
06 set 2013
Todo el "texto" en castellano y la palabra "retalladas" en catalán mal escrito, con toda la mala leche. Que sepas que la constitucionalización de la deuda es una cosa española, y es lo que hace que españa reduzca el déficit y, en consecuencia , cataluña tenga que reducirlo. Que habría posibilidades de hacer políticas sociales en cataluña? Sí, claro, se puede nacionalizar la banca, las fábricas... se puede luchar contra el fraude fiscal sin hacienda propia... y todo amparado por la constitución española, que es muy progresista.

A ver si os dejáis de chorradas ya, cojones, CiU son unos hijos de puta, sí, pero nadie, NADIE podría hacerlo mucho mejor que ellos; mejor que ellos sí, y hay muchas mierdas achacables a esos hijos de puta, pero el problema de fondo es ESPAÑA Y EL CAPITALISMO, PUES ES ESPAÑA QUIEN NOS ATA A EL. Con una nueva constitución podemos quizás, SOLO QUIZÁS, liberarnos de pagar una deuda que hemos contraido sin comerlo ni beberlo.

Visca els yayoflautes, estem amb vosaltres!
Visca Procés constituent! Visca Catalunya lliure i socialista!
Re: El futur que volem: República Catalana Del 99% Manifest @yayoflauta en motiu del Onze de Setembre 2013
06 set 2013
Soberbia aportación inigualable. El capitalismo es España y CiU no nos va a salvar, pero lo hará mejor que nadie. El mapa de ruta de ese buen hacer se puede comprobar sin ir más lejos, desde el "caso banca catalana", pasando por los prenafetas y de la rosa, estivill, llegando al millet y jordi pujol con sus itv, etcs...

Dí que sí, que para que nos roben de cualquier manera, por lo menos que sean de casa CiU...
Visca el procés prostituent!

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more