Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Registres policials a Berlin en relacio a atacs contra la policia i oficines de treball
14 ago 2013
Des de les 6 de la matinada i fins el migdia, nombroses unitats de la policia -incloent un helicopter, antidisturbis i el SEK (Spezialeinsatzkommando, semblant als GEOS espanyols)- han assaltat nombrosos espais vinculats a militants llibertaris i anticapitalistes als barris de Friedrichshain, Neukolln i Mitte.

Entre els espais assaltats es troba el conegut centre social Rigaer94, on la policia ha realitzat un registre exhastiu i ha obligat a una persona a proporcionar mostres d'ADN. Segons la premsa local, la policia hauria trobat coctels molotov i material pirotecnic perillos comprat a Polonia.

Els registres s'emmarquen en la investigacio d'una recent manifestacio ilegal en solidaritat amb la revolta a Istambul, durant la qual es va llençar un artefacte incendiari que va ferir un agent de la policia, i de diversos atacs coordinats contra Jobcentres, organs estatals-privats que gestionen la cerca de treball. Els carrecs en relacio a l'atac contra la policia son de tentativa d'assassinat.

Avui s'ha convocat per a les 8 una manifestacio de resposta al barri de Kreuzberg. Els convocats han anunciat la seva intencio de no legalitzar la marxa, motiu pel que es poden preveu-re situacions de conflicte.

*Comunicat de premsa en angles de la R94, juntament amb fotografies de l'assalt policial, aqui: https://linksunten.indymedia.org/en/node/92529

This work is in the public domain
Sindicato Sindicat