Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Calendari
«Juliol»
Dll Dm Dc Dj Dv Ds Dg
          01 02
03 04 05 06 07 08 09
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31            

No hi ha accions per a avui

afegeix una acció


Media Centers
This site
made manifest by
dadaIMC software

Envia per correu-e aquest* Article
Notícies :: criminalització i repressió
Registres policials a Berlin en relacio a atacs contra la policia i oficines de treball
14 ago 2013
Des de les 6 de la matinada i fins el migdia, nombroses unitats de la policia -incloent un helicopter, antidisturbis i el SEK (Spezialeinsatzkommando, semblant als GEOS espanyols)- han assaltat nombrosos espais vinculats a militants llibertaris i anticapitalistes als barris de Friedrichshain, Neukolln i Mitte.

Entre els espais assaltats es troba el conegut centre social Rigaer94, on la policia ha realitzat un registre exhastiu i ha obligat a una persona a proporcionar mostres d'ADN. Segons la premsa local, la policia hauria trobat coctels molotov i material pirotecnic perillos comprat a Polonia.

Els registres s'emmarquen en la investigacio d'una recent manifestacio ilegal en solidaritat amb la revolta a Istambul, durant la qual es va llençar un artefacte incendiari que va ferir un agent de la policia, i de diversos atacs coordinats contra Jobcentres, organs estatals-privats que gestionen la cerca de treball. Els carrecs en relacio a l'atac contra la policia son de tentativa d'assassinat.

Avui s'ha convocat per a les 8 una manifestacio de resposta al barri de Kreuzberg. Els convocats han anunciat la seva intencio de no legalitzar la marxa, motiu pel que es poden preveu-re situacions de conflicte.

*Comunicat de premsa en angles de la R94, juntament amb fotografies de l'assalt policial, aqui: https://linksunten.indymedia.org/en/node/92529

This work is in the public domain

Ja no es poden afegir comentaris en aquest article.
Ya no se pueden añadir comentarios a este artículo.
Comments can not be added to this article any more