Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: criminalització i repressió
Marxa de Torxes a Gràcia.dimarts
14 ago 2013
Aqui us deixem el comunicat de Rescat per la Marxa de Torxes del proper 20 d'agost a les 21.30 h a la Vila de Gràcia.
cartellrescat-marxaweb (1).jpg
182964_10201147062822374_1511773682_n.jpg

Benvolgudes companyes;

Un altre cop ens trobem aquí als carrers de la Vila de Gràcia per mostrar la nostra solidaritat amb les nostres companyes preses.

Ara, en aquestos dies de festa i compromís, mentre nosaltres gaudim i treballem per fer unes festes populars compromeses i combatives, no podem passar per alt la situació de les nostres companyes que ho han donat tot i que continuen lluitant malgrat la seva situació.

La nostra solidaritat amb la Lola segrestada a l´estat francès i patint les dures condicions de la presó de Rennes.

La nostra solidaritat amb la Marina, la qual ha estat de nou traslladada a la presó de Tolouse, on a més de la dispersió pateix la repressió dels botxins francesos impedint-li un tractament oftalmològic necessari per als greus problemes de visió i vulnerant així totes les declaracions i acords dels drets humans.

La nostra solidaritat amb els nostres companys de Rescat imputats per enaltiment del terrorisme, amb l´única excusa de portar les fotos de les nostres companyes el passat 11 de setembre al Fossar de les moreres.

Per les nostres preses, per la gent que lluita cada dia i a cada moment!

SOLIDARITAT AMB LES SOLIDARIES!

PRESES AL CARRER AMNISTIA LLIBERTAT!


Dimarts 20 d'agost a les 21.30 h

Plaça del Raspall

Vila de Gràcia

This work is in the public domain

Comentaris

Re: Marxa de Torxes a Gràcia.dimarts
16 ago 2013
Muchas gracias amigos catalanes por tanta solidaridad durante estos años de lucha i borroka mogollon. En las europeas pero, me parece que os vamos ha hacer el salto con ERC. Se siente... pardillos!
Re: Marxa de Torxes a Gràcia.dimarts
16 ago 2013
Ei pero todo de buen rollo. Y mira si somos buena gente que si quereis os mandamos unos dias a Iñaki Gil a hacer unas misas negras por Catalunya y asi de paso, no tenemos que aguntar aquí sus paranoias de revoluciones bolxeviques en pleno siglo XXI. Agur eta buerollitoak, hermanos catalanes!
Sindicato Sindicat