Imprès des de Indymedia Barcelona : http://barcelona.indymedia.org/
Independent Media Center
Notícies :: laboral
ILP per una Renda garantida ciutadana
11 ago 2013
La Comissió Promotora de la ILP per una RENDA GARANTIDA CIUTADANA, convoca un dejuni des de la tarda del divendres 13 fins a la tarda del diumenge 15 de setembre a la Plaça de Catalunya de Barcelona amb el propòsit d'exigir que es compleixi l'Estatut, que en l'article 24.3 diu: "Les persones o famílies que es troben en situació de pobresa tenen dret a accedir a una renda garantida de ciutadania que els asseguri els mínims d'una vida digna".

Volem que sigui el primer d'altres dejunis que per la mateixa causa puguin fer-se a partir d'aquesta data a d'altres barris, ciutats i pobles de tot Catalunya.

Els objectius d'aquesta acció no-violent són dos. La manifestació simbòlica de la necessària solidaritat ciutadana amb tots aquells que de manera més aguda pateixen els efectes de l'actual situació econòmica: aturats de llarga durada i sense subsidi, joves o dones que no troben feina o l'han perdut, desnonats víctimes de les institucions financeres, nens i nenes poc alimentats.

Però en segon lloc és també una denúncia, una lluita utilitzant el procediment de la no-violència, contra totes aquelles administracions i autoritats amb responsabilitat que han decidit rescatar la banca i els banquers, perdonant el frau i encobrint les seves estafes, en lloc de protegir els ciutadans i les víctimes:

No hauria hagut de fer falta cap ILP ni hauríem volgut arribar a aquest extrem perquè les autoritats complissin allò a que per llei estan obligades a complir. Amb la ILP només demanem que es compleixi la Llei. No complir-la és un delicte. És justificable que si no ho fan puguem considerar delinqüents a aquestes autoritats.
Ens aplegarem doncs a la Plaça de Catalunya des del divendres 13 a les 5 de la tarda fins el diumenge 15 a les 5 de la tarda. Tothom serà benvingut, tant els que puguin passar-hi els dos dies com tots aquells que simplement vulguin acompanyar-nos només durant una estona.

Esperem que el dejuni, com a símbol de protesta i de solidaritat amb els més vulnerables, s'estengui progressivament per tot Catalunya. Difongueu la proposta i convoqueu a tothom. RESCATEM LES PERSONES.

La dignitat col•lectiva d'una societat no es mesura per les possibilitats que tenen els més rics o seus nivells més alts sinó pel respecte i l'estima amb la que són tractats els sectors més castigats.


Comissió Promotora de la ILP per una RENDA GARANTIDA CIUTADANA

This work is in the public domain

Comentaris

Re: ILP per una Renda garantida ciutadana
11 ago 2013
Sois unas cracks

Pedir al estado (ja) las migajas imprescindibles para seguir pagando los Gastos Obligados (que es lo que son esas necesidades basicas, vivienda, alimentación, ropa...) (ja) y ademas con esa forma de lucha heroica y triunfal que son las iniciativas legislativas populares, (JA) con su historia de grandes cambios y conquistas sociales.


Seguid mendigando perpetuar la dependencia institucional, cada vez mas acentuada y mas barata, hasta la completa sumisión, en lugar de invertir todo ese esfuerzo en organizar, apoyar y tomar lo que necesitemos.

Pedir y llorar, eso es lo que haceis frente al estado, luego que os tratan como niñxs.

Muerte al estado y a sus falsos oponentes.
Re: ILP per una Renda garantida ciutadana
13 ago 2013
Cap enllaç de referència?
Qui és la comissió promotora?
Re: ILP per una Renda garantida ciutadana
14 ago 2013
a mi m´aniria molt bé aquesta renda per a comprar-me les gafes de google i el nou iphone que està a punt de sortir. Endavant, on hi ha que signar per a convertir-me en un subjecte 100% passiu i consumista.
Re: ILP per una Renda garantida ciutadana
15 ago 2013
estic d' acord amb els comentaris Esteu amb mi. Fora ganduls VOTA RAJOY
Sindicato Sindicat